Nazwałeś mnie zoltodziobem gieldowym i w sumie masz rację.
Tyle ze zoltodziob moze robic madre ruchy w przeciwienstwie do ciebie mistrzu.
Ja te akcje mam i caly czas dziubie, a ty sprzedales 200k po 11,2.
Ty walczysz na forum pod 40 nickami, a ja pisze jako ja i nie musze wymyslac kocopolow w chacie gpt
Nie klopocz sie - nie jestes w stanie pisaniem bzdur zdenerwowac mnie tak, zebym te akcje oddal.
Probowaliscie z Realem, Jo, teraz ze mna. Nie uda sie to. Musisz kupic drozej
Dnia 2026-04-25 o godz. 08:03 ~Stary_Nowicjusz napisał(a):
> > Probowaliscie z Realem, Jo, teraz ze mna. Nie uda sie to. Musisz kupic drozej
=====================
Oni akurat by zrobili tutaj interes życia, 5 lat temu, gdy się nie uparli na tą podróż karawaną . . . ps. też mogłeś wyjść >21pln z pięknym zyskiem, gdy sam ciebie zachęcałem do tego 1,5 roku temu = teraz to sobie to trzymaj i dalej skub . . .
Ty tez jestes mistrzem. Juz od lat tu siedzisz, piszac czasami 40 postow dziennie. Od dawna rzekomo bez akcji, ale wciaz zaangazowany w moderacje, kontrole i nie odpuszczasz zadnego trudnego watku.
Ech, czarna. Jacek to twoj maz ?
Ciekawe dlaczego zareagowalas na ten post… :)
Alez wy nie umiecie sobie radzic z emocjami. Nic a nic
Pamiętajcie, że ten rzekomy black, który obraża innych, to ohydna podróbka. Prawdziwy black to erudyta, milioner i filantrop. Mistrz analizy RSI i znaczący akcjonariusz Cargo.
Dnia 2026-04-26 o godz. 22:23 ~Pomorzanin napisał(a): > Faktycznie coś było o remontach biurowca. To Ty pisałeś, że sprawiłeś sobie arnage, czy o tej alfie w kolorze rossa?)
================================ Tak to ja i teraz piszę tylko z dwóch Krakowskich IP . . .
czasu na trolle, zajrzalem tu po raz pierwszy od paru tygodni, ale od razu mi wycieli post z pozdrowieniami dla Ciebie i reszty akcjonariuszy. Czekamy na wyniki :) pozdrawiam
To polska gielda...maciwody za przyzwoleniem wciąż zachowują się jak przy karcianym stoliku z XIX wieku z szulerskiego zachodu...z Ameryki.. a chcecie przyciągnąć mlodych...do gry na giełdzie...to dokładnie jak zondakrypto
Co na to bank który legimityzuje tych trolli od lat ,ich rzekome gry o zyski...aż żeby bolą,te same nicki,te same głupawe teksty od lat,w dzień I w nocy,w swiatkipiatki i niedzielę,ile wam placa ...chyba ..przepraszam lepiej się to opłaca niż ryzykować jak my pieniądze.
Tak tak,wrzutki kumpli z układu, wzrost kursu o 0.7 zeta,na chwilę, i tak od 4 lat,a może non stop,a "leszcze","chyca",i tak d,iala szacowne forum,i się je mała łyżeczka, a bank milczy....zaprasza nowych adeptów,a spółka....też milczy na temat stanu,perspektyw,a pieniądze akcjonariuszy na nioprocentowanym koncie od lat,i to jest hossa...prawdziwa