• Miny Autor: ~Ja [91.38.113.*]
    https://defence24.pl/przemysl/miliony-min-przeciwpiechotnych-dla-wojska-polskiego-przemysl-odpowiada
  • Re: Miny Autor: ~Minotaur [37.31.159.*]
    Niewiadow ma dobry program rozwoju. Teraz korekta. W przyszlym tyg wroci pod 20.
  • Re: Miny Autor: ~Tado52 [94.42.184.*]
    W przyszłym tygodniu kurs mocno w górę odbije pod kontrakty na miny.Niewiadōw już w ubiegłym roku ogłosił, że jest gotowy do ich produkcji !
  • Re: Miny Autor: ~Ja [91.38.113.*]
    Pytanie czy wygra przetarg????
  • Re: Miny Autor: ~Nowicjusz [93.159.26.*]
    Wątpię, mam wejście dwóch pakietów po 17.5, drugi (żony) po 19.6. Na giełdzie jestem od 3 miechów, Polska, Europa, USA. Sporo już widziałem, sporo zapłaciłem za naukę. Rojenia o 100 zl, potem o 50 zł wykorzenilem z głowy. Pora spieprzać z kapitałem, a tutaj, jedynie kółka po korektach, jak kogoś ma czas. Przy obecnym ff to dalej spekuła, mimo zmiany parkietu. Teraz nawet z wiekszym ryzykiem, bo rośnie presja na wysyp akcji na rynek. Kasa potrzebna, po szybko się spala s zyski z produkcji jeszcze daaaleko.
  • Re: Miny Autor: ~Tado52 [91.150.213.*]
    Wystarczy, ze spełnią warunki i się zakwalifikują ! To nie jest konkurs na jednego ale wiele zamówień dla wielu na miliony różnego rodzaju min !
    Najpierw zwiększenie ff, bo bez tego nie będzie normalnego handlu. A to oznacza wpuszczenie kilkunastu mln akcji, ciekawe jak to wpłynie na kurs. Bez tego raczej nie ma co liczyć na poważniejszy kapitał w grze.Czyli emisja, zjazd kursu, powolny wzrost. Ale może sie nie znam, nie kończyłem ekonomii.
    Btw, zobacz wartość księgowa Marcatora vs kurs akcji. Kryzys rękawiczkowy, ogromne zamówienia mnóstwo kasy w spółce a nie rośnie:-).
[x]
NIEWIADOW -0,84% 17,80 2026-05-15 14:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.