• Ale dziadostwo Autor: ~edward [195.117.111.*]
    jw
  • Re: Ale dziadostwo Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    No jakby nie patrzył smiec jeszcze zanurkował zaczyna mnie wkurzać trzymanie tego gniota brak reakcji na cokolwiek a trzymać żeby trzymać to są spółki o lepszych perspektywach niz Trakcja i bardziej dające zarobić z mniejszym ryzykiem wtopy
  • Re: Ale dziadostwo Autor: ~edward [83.5.219.*]
    Zeszli do dolnej linii trendu. Zobaczymy jaka reakcja na wyniki w poniedziałek. Trzymam bo jednak liczę na dobre i wyjście do górnej linii pod 5zł. Nie ma dramatu jak na razie.
    Ale do dramatu niewiele brakuje coś czuję
  • Re: Ale dziadostwo Autor: ~Fantay [37.109.150.*]
    potwierdzili finansowanie d końca roku plus ponad 100 baniek zysku - raport w poniedziałek
    moim zdaniem będzie jazda na północ
    Albo odbicie zdechlego kota zamiast jazdy na polnoc i z powrotem dalej nic a pozniej wcale przydałoby sie na śmieciu jakieś naprawdę dobre espi o pracach czy kontraktach a nie siedzą na tyłkach jak w PRL i myślą ze inwestorzy to tak od siebie beda im walić pieniądze za papier podnosząc wycenę a my na swoich karkach ryzykujac własnymi pieniędzmi nie dostając nic w zamian im to zrobimy az takie działania wołają o pomstę do nieba jakby w ogóle nie bylo zarządu na innych gorszych spolkach samym gadaniem potrafią zainteresować popyt i zaiteresowanie akcjonariuszy co sie przeklada na wzrost i wycenę przyszłościową spółki
  • Re: Ale dziadostwo Autor: ~TRAK [89.78.235.*]
    Jak czytam Wasze wpisy, to jestem spokojny :) przecież rok temu kurs był w okolicach 2,20 PLN, czyli już jest 100 procent do przodu, a tak naprawdę dopiero teraz firma zacznie zarabiać, przynajmniej tak mi się wydaje, wg musi być już tylko lepiej, porównajcie tylko wykresy konkurencji
  • Re: Ale dziadostwo Autor: ~Szerszen [164.127.215.*]
    Trak ja mam kupione od 2.45 i nie płacze z tego powodu wkurza mnie jedynie to ze gdy jest czas na wykorzystanie dobrej koniunktury na spolce to oni nas akcjonariuszy olewają ciepłym moczem zamiast zainteresować nowych akcjonariat spółką i przyszłością rozwojem teraznejszymi inwestycjami w końcu to chociaż powinni robić za nasze pieniądze ktore inwestujemy w trakcję samo sie to nie zrobi .Halo gdzie wy jesteście pytanie do zarządu juz laury a miało byc tak pięknie dopiero wyciągnęliśmy my pospolstwo was z dola na kursie a wy nic żadnych info dobrych czy złych samym czekaniem na wyniki ta dołowana wczesniej spółka nigdy nie wyjdzie na prostą na polskim bananie .Moze taki krawaciaz z trakcji wreszcie przeczyta choć jeden kawałek posta nie o biadoleniu na spadki czy wzrosty a otym czego oczekujemy my inwestorzy tej spolki
[x]
TRAKCJA 3,47% 4,18 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.