• Kiedy 19 zł Autor: ~Kloss [188.47.124.*]
    Z wykresu wynika, że już w przyszłym tygodniu.
    Jakieś predykcje?
  • Re: Kiedy 19 zł Autor: ~Waldek [178.235.32.*]
    Dlatego tak kocham AT, stwarza przestrzeń do działalności takich pajaców jak powyżej. I tego nie podważysz, bo każdy może dostrzec na wykresie co zechce.
  • Re: Kiedy 19 zł Autor: ~Ela [83.144.90.*]
    Ja widzę motylki, ach...wiosna...
  • Re: Kiedy 19 zł Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    19. Chcesz przepłacać, po co? Poczekaj aż gracze się zorientują, że partering to taki primaaprilisowy żarcik. Będzie dużo taniej.
    Swoją drogą cieszę się, że coraz więcej inwestorów trzeźwo spogląda na osiągnięcia Spółki.
    Ci trzeźwo spoglądający to ty i yoksi (pod trzema różnymi nickami)?
    Jeśli tak, to skup się lepiej na tych którzy potrafią liczyć.
    Obecna kapitalizacja ryvu wynosi ok 543 mln zł. Szacunki analityków (m.in. Noble Securities, DM BOŚ) wskazują, że całkowita wartość partneringowa dla RVU120 może wynieść od 400 mln EUR do nawet 600 mln EUR.
    Teraz będzie trudne - matematyka. Jak to się przełoży na kurs?
  • Re: Kiedy 19 zł Autor: ~Niziołek [91.236.129.*]
    Niektórzy myślą że umowa partneringu w takiej firmie jak Ryvu to podpisanie umowy w play na nowy abonament
  • Re: Kiedy 19 zł Autor: ~Yoksi [46.112.200.*]
    Prezes też tak myślał. To już jakieś jaja, co? "Dane dotyczące romacyklibu (RVU120), które Ryvu Therapeutics przedstawi w XII będą kluczowe dla spółki, a priorytetem jest pozyskanie partnera do rozwoju tego leku. Spółka liczy na przeprowadzenie transakcji do końca I kw. 2026 r. - poinformował prezes Paweł Przewięźlikowski."
  • Re: Kiedy 19 zł Autor: ~Niziolek [91.236.129.*]
    Co ci mam powiedzieć ? Każdy chce urwać jak najwięcej , normalne . Najlepiej to oddać Farmie za pół darno a ona zarobi krocie …… no nie tak to wygląda , jakbyśmy sami za tym biegali , starali się o pozwolenia , granty , koszta laboratoryjne sami byśmy bronili żeby oddać za satysfakcjonującą cenę i zająć się na maxa dalszymi projektami . Nie wiemy czy też presji co jak co druga strona nie wykorzystuje aż nadto ….. bo co do niewiarygodnych badań no to nie można mieć zastrzeżeń że wyszły słabo inaczej FED podejrzewam nawet by kie chciał rozmawiać o kontynuacji u nich ….. jest tylko problem podejrzewam na to z kasą …. Biotechnologia jak już wiemy co do obietnic bywa niestety po raz enty niepunktualna czyt. dużo spóźniona
  • Re: Kiedy 19 zł Autor: ~zielony_guzik [89.8.223.*]
    Ale czy ty serio nie rozumiesz, że jeśli wyniki pojawiają się w grudniu, to opracowanie szczegółowej umowy — takiej, która z jednej strony przyciągnie partnera, a z drugiej zabezpieczy interesy spółki oraz akcjonariuszy — wymaga czasu?

Akcjonariat jest zróżnicowany: jedni mają po kilkaset akcji, inni kilka tysięcy. Przewięźlikowski ma ich miliony — dla niego 5 groszy różnicy na kursie to równowartość samochodu. Przy 1 mln USD różnicy w umowie ok. 170 tys. USD „przypada” na niego. Matematyka jest prosta — ma więcej do ugrania przy dobrej umowie i więcej do stracenia przy słabej lub jej braku.

To, że mają dobre karty, widać po decyzjach agencji z USA, przedłużanych umowach z obecnymi partnerami, dofinansowaniach oraz po „batonie” na 32 tys. akcji.
    Kurs jest nisko, bo brakuje katalizatora, a nie dlatego, że spółka jest słaba. Długie pozycje też się nie spieszą z podbijaniem ceny — nadal mają przestrzeń do akumulacji. Podbitki robi się dopiero przed wyjściem, i to tuż przed.
  • Re: Kiedy 19 zł Autor: ~Yoksi [31.175.36.*]
    Chwilowy wzrost popytu powinni wywołać Ci, którzy sprzedali tokeny zandacrypto. Ta grupa inwestorów lubiącą wysokie ryzyko powinna podnieść kurs. Jednak nie wyżej, niż 25-26zł.
    Tak myślałem że to będzie za trudna matematyka. Mogę podpowiedzieć że kurs euro to ok 4,24 zł.
    Partnering. Znów?
    Jeszcze raz, skup się.
    Obecna kapitalizacja ryvu wynosi ok 543 mln zł. Szacunki analityków (m.in. Noble Securities, DM BOŚ) wskazują, że całkowita wartość partneringowa dla RVU120 może wynieść od 400 mln EUR do nawet 600 mln EUR. Mając powyższe dane określ prawdopodobna kapitalizację ryvu oraz wartość jednej akcji.
    Jestem skupiony i dlatego dopytuje. To kolejny partnering czy ciągle ten sam, ten z pierwszego kwartału, który już jest w cenach.
    Za trudne, tak jak myślałem. Spróbujmy z czymś łatwiejszym: yoksi ma za nieprawdziwy wpis na temat ryvu 25 gr, pokerzysta ma 75 gr. Obaj mają niegodną pracę. Policz pod iloma nickami musi pisać yoksi żeby zarobić tyle co pokerzysta, jeśli pokerzysta popełnia średnio 10 wpisów dziennie.
    W obliczeniach pomiń fakt, że pokerzysta kończy robotę o 16, a yoksi dorabia z domu (w tym również w weekendy).
  • Re: Kiedy 19 zł Autor: ~BiologPatolog [91.236.137.*]
    Może daj mu coś z biologii o jednokomórkowcach?
    Poczekaj, dajmy mu czas chociaż do 18:00, niech wróci do domu, usiądzie i policzy.
    Biologią i aluzją o jednokomórkowcach nie ma go co atakować.
    Raczej ma więcej niż jedną komórkę, ponoć podczas mopowania podłogi nie pije wody z wiadra.
  • Re: Kiedy 19 zł Autor: ~zielony_guzik [80.203.20.*]
    Waldek fajne te spadki dzisiaj. Takie na zielono. Boję się że jak w przyszłym tygodniu tak bedzie spadać to na forum znowu zrobi się cicho. Miłego weekendu panowie
    Skuteczność naszych fachowców jest taka jak zwykle, czyli zerowa. pokerzysta zapowiadał że w kwietniu będzie 8 zł, tymczasem musi się gimnastykować wraz ze swoją ekipą i zapewniać że doszło do partneringu, albo że jest w cenie.
    Banda nieudaczników, nic więcej.
  • Re: Kiedy 19 zł Autor: ~LucoaFan [79.184.230.*]
    Zobaczcie jakie czary, kurs jest lekko na plusie a pokerzysta znika
    Pokerzysty nie ma przy mocnych wzrostach i nie ma go w weekendy, bo nie pracuje.
    Te kilka-kilkanascie nicków, które piszą kłamliwie i nieprzychylnie o ryvu to maksymalnie 3 osoby. Ich rolą jest kreowanie negatywnej narracji i podsycanie spadków w momentach kiedy jest to korzystne dla instytucji dla której pracują. Oczywiście ich wpływ na kurs jest nieznaczny, ale wystarczający by opłacało się im za to płacić.
    Żaden z tych nicków nie wierzy w to co pisze, bo jak można w obecnej sytuacji pisać o wycenie rzędu 8 zł? I robić to nieprzerwanie od roku?
    Piszą to za co mają płacone.
    Niemoralne, niegodne i mówiące naprawdę wiele o tych którzy się taka robotą zajmują.
  • Re: Kiedy 19 zł Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Wierzyłem w realizację 29, wierzyłem w 22 choć "fachowcy" pisali, że to niemożliwe (jestem gotów przywołać konkretne wpisy, nicki oraz daty publikacji). W kolejne poziomy też wierzę pomimo zdania odrębnego "fachowców". Niestety jedynym ciałem, które wspiera mnie w realizacji moich poziomów jest Zarząd Spółki za co bardzo mu dziękuję.

[x]
RYVU 0,44% 22,95 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.