• Kurs spada Autor: ~Wyjaśniam [5.173.30.*]
    Ale pakietowki w ilości 3mln po 1.65zl w tydzień ktoś zgarnal.
  • Re: Kurs spada Autor: ~Gość [37.31.139.*]
    Przecież to widać że to celowe zaniżanie, to wygląda już na desperację zbieracza. Dzikie ruchy z kapelusza przed info. Spokojnie.
  • Re: Kurs spada Autor: ~Xxx [37.47.244.*]
    Dystrybucja
  • Re: Kurs spada Autor: ~Wyjaśniam [5.173.30.*]
    Produkcja i masturbscja?
    Dystrybucja??? Na takim śmiesznym wolumenie ??? Koleś skąd ty się tu urwałeś? Wracaj pod kamień lepiej.
    Dystrybucja trwa od 2.8 zł powolna i skuteczna by upchnąć jak najwięcej i jak najdrożej do info o braku inwestora po 1.5 zł. Po info będzie lawina
  • Re: Kurs spada Autor: ~Wyjaśniam [5.173.30.*]
    Skąd takie przypuszczenia że inwestora brak?
    Obecna cena to czysta spekulacja akcje warte góra 40gr wskaźniki krzyczą UCIEKAJ!!!
  • Re: Kurs spada Autor: ~ja [91.150.194.*]
    Droga wolna, ja czekam na 8 zł, a może i więcej.
    A które wskaźniki i na jakim interwale czasowym tak krzyczą kolego ????
    Jak już tak piszesz to chyba wiesz jakie wskaźniki??? .....ale ty przecież jesteś pospolity troll hehehe
  • Re: Kurs spada Autor: ~TomaszT [172.225.41.*]
    Xxx ależżż Ty ściemniacz jesteś kogo tu chcesz nastraszyć. Kto kupił ten ma, a kto ma wie po co i po co ma. A Ty żeby kupić piszesz na forum pierdoły bo automat ciebie przeskakuje.
    Wiesz co jest najważniejsze to technologia odzysku metali ziem rzadkich a nie mieć tu akcji i siedzieć na forum to rzadkość… No ale nie będę przeszkadzał marudzeniem szczególnie jutro bo to przeszkodzi tobie w zakupach jak mi przykro.
  • Re: Kurs spada Autor: ~ja [91.150.193.*]
    Tak się zastanawiam z czego te odzyski? Wiem że spółka OK, ale to mnie zastanawia. Cisza jest na temat Niewiadowa z którym Virtus współpracuje.
    Cały biznes plan opiera się na odzysku metali ziem rzadkich które Virtus deklaruje sprzedawać Niewiadów . Pierwszą umowę podpisali na eksplorowanie hałd popiołu i innych śmieci na Śląsku. Kurs rósł pod współpracę z Niewiadów , nikt nie znał ram tej współpracy. Problem w tym że biznes ten średnio się opłaca jeśli wogule a już na pewno nie daje argumentów by urósł z 40 gr do ponad 2 zł. Wskaźniki C/Z C/WK kosmos. SPEKULACJA
  • Re: Kurs spada Autor: ~TomaszT [172.225.41.*]
    Z przerobu niepotrzebnych zalegających chałd górniczych to opisują w ESPI.
  • Re: Kurs spada Autor: ~TomaszT [172.225.104.*]
    Xxx zaśmiecasz to ty forum. Jak widzę takiego patrona tu na forum to aż mi się serce raduje a tu niestety 24.04 już już.
    Tak już jutro dowiesz się że 1.5 zł nikt tego nie chce poza tobą i tobie podobnym inwestorów. Myślę że od początku Virtus wiedział że nikt tego nie kupi w tej cenie a samo info służyło budowaniu kursu który urósł pod info współpracy z Niewiadów. Niewiadów podpisał wiele umów np. dostarczanie wody pitnej dla pracowników czy to oznacza że kurs producenta wody pitnej powinien wzrosnąć o 300% bo współpracują z Niewiadów. Zejdź na ziemię.
  • Re: Kurs spada Autor: ~Wyjaśniam [193.106.208.*]
    Ty już wiesz ze nie będzie komu obiac akcje... xddd ile ci płacą?
    Objąć to można żonę a te akcje trzeba kupić i to bardzo drogo . Średnio inteligentny szympans policzy sobie że to marny interes 0,15 gr tak ale nie 1.5zł. Wyjaśniam raz jeszcze profil działalności spółki nie uzasadnia wzrostu 0,40zł do ceny obecnej
    Jutro rozumiem że to odszczekasz? Czy znikniesz i już nic nie napiszesz?
  • Re: Kurs spada Autor: bezgarniakapl [46.134.119.*]
    Jutro nic się nie wydarzy. Do wszystkich hejterów, wiecie że niektórzy tutaj siedzą od 0.5-0.7zl? A co do pomysłu Virtusa na surowce i nieopłacalności biznesu - sprawdźcie sobie taką spółkę Elemental Group i poczytajcie co osiągnęli dzięki współpracy z profesorem Łosiem. Nie mówię, że Virtus musi zrobić to samo, ale ma szansę na fajny zarobek. Co do tego, że Virtus będzie robił surowce dla Niewiadowa, to nie wiem skąd macie to info, bo nigdzie o tym nie było - to, że Niewiadów ma udziały w Vurtusie i ludzie się tam pojawiają powiązani, nie znaczy, że to jedna firma i Virtus będzie tworzył tylko dla nich. Żeby jednak być pozytywnie nastawionym, ale jednak realistą - owszem póki co Virtus to totalna spekulacja i albo się w nią wierzy, albo nie.
    Elemental Group ma bardzo dobry biznes który sprawdza się na całym świecie odzysk ze zużytych katalizatorów - żyła złota i odzysk złota z elektroniki. Virtus myśli nad stworzeniem technologi do odzysku z popiołów pewnie kolejna nazwa spółki Feniks. Na domiar złego wyrósł im konkurent KGHM który też chce wydobywać i sprzedawać metale ziem żadkich min dla Niewiadów
    Jesteś gotow na taką kompromitacje? Zapytam jeszcze raz jutro posypiesz głowę popiołem? Panie Fenix. Zmienisz nick czy zamilkniesz?
  • Re: Kurs spada Autor: ~Xxx [77.236.30.*]
    Lubię swój nick. To jest giełda tu zawsze może być różnie ja zarobiłem na Virtusie ale dużo osób straci. Pewnie że może być jutro plus ale w dłuższej perspektywie minus i to mega minus . Pytam gdzie są zyski kiedy się pojawią ? Pierwszy etap biznesu odzysku metali to badanie hałdy popiołów pewnie pół roku jeśli jest w niej wystarczająca ilość żeby coś odzyskać i wyjść na plus to kolejne rozwodnienie akcji by móc działać by opracować technologię pewnie kolejne pół roku ponowne rozwodnienie akcji celem pozyskania kasy na proces odzysku i dopiero ewentualny zysk. Ekolodzy odzysk na drodze chemicznej czy fizycznej zgody koncesje utylizacja odpadów wytworzonych w procesie odzysku to są lata. Czy znajdzie się inwestor by dokapitalizować ten wątpliwy biznes wątpię.
  • Re: Kurs spada Autor: ~Gość [37.109.149.*]
    Tylko te hałdy ci w głowie kolego??? Nic więcej Virtus nie będzie robił wg ciebie? Sprzedałeś a teraz beczysz. Bądź mężczyzną a nie dupkiem. Gdzie te wskaźniki co ci krzyczą sprzedaj???
  • Re: Kurs spada Autor: ~Xxx [37.47.240.*]
    C/Z - cena/zakup = -23,28
    C/WK - cena/wykup = 95,88
    Nie beczę owszem sprzedałem i dziś mógłbym odkupić dużo taniej.
    Jakim okresem danych się posługujesz kolego???
  • Re: Kurs spada Autor: ~TomaszT [172.225.188.*]
    Dajcie spokój facet wygina robi szpagaty z fikcyjnych lub starych informacji a i tak automat go załatwi. Ja czekam spokojnie na info.
  • Re: Kurs spada Autor: ~Xxx [79.162.23.*]
    Nie dziwi mnie twoja fascynacja tą spółką i to że masz trudność odszukania na stronie Bankiera. Instruktaż klikasz niebieski napis Virtus przewijadz do dołu i masz obecne wskaźniki kolego. Jak tam dzisiaj twój inwestor za 1,5 zł pojawił się ?
  • Re: Kurs spada Autor: ~Wyjaśniam [193.106.209.*]
    A co bojisz się że się pojawi?
  • Re: Kurs spada Autor: ~Xxx [79.162.23.*]
    Być może się pojawi przy kolejnej próbie emisji ale bliżej 30 gr za akcje
  • Re: Kurs spada Autor: ~Wyjaśniam [193.106.209.*]
    10 mln szt po 30gr. Yhmmm
  • Re: Kurs spada Autor: ~Wyjaśniam [5.173.170.*]
    Czekam z niecierpliwością na info.
  • Re: Kurs spada Autor: ~Jarek [37.47.215.*]
    Ma to sens tylko emisja w ilości 50 mln sztuk i szansa znalezienia inwestora zdecydowanie większa.
  • Re: Kurs spada Autor: ~Gość [37.31.150.*]
    Widzę kolego że masz super pojęcie o spółce i aktualnych wskaźnikach, długo masz zamiar się tak błaźnić???
  • Re: Kurs spada Autor: ~Geco [109.243.3.*]
    Śmiało mogłeś dzisiaj sprzedać po 1,73 i czemu tego nie uczyniłeś jak według Ciebie to warte 15 gr?
    Sprzedałem po 2,17 jak tylko dotarło do mnie czym tak naprawdę będą się zajmować. Dziś tylko obserwuję i utwierdzam się w przekonaniu słusznej decyzji. Myślę że tu będzie naprawdę źle.
  • Re: Kurs spada Autor: ~Olo [31.0.80.*]
    Dwoja się i troja trolle spadkowe.
    Kurs nie rósł pod umowę z Niewiadowem, bo...takiej jeszcze nie ma.
    Niewiadów jest udziałowcem. Ma 10% akcji a ludzie z Niewiadowa są w radzie nadzorczej.
[x]
VIRTUS -1,67% 1,64 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.