~ kuba po ciebie już nikt nie wróci. Zawaliłeś sprawę i tyle w temacie. Nie kupiłeś wtedy co powinieneś i teraz naganiasz na spadki.
Jak ma być korekta to niech sobie będzie. Ci co mają wolne środki finansowe do kupią jeszcze więcej akcji tak jak ja.
Poza tym jak Pan Andrzej i Elczapo mówią że czekają na stówkę a widać że się znają na tym to ja czekam razem z nimi.
Powodzenia
Kuba zauważył że wczoraj było najwyższe zamknięcie w historii na najwyższym wolumenie w historii? A widzial który to już raz w ostatnich kilku miesiącach? Widział strukturę przychodow? Łączymy kropeczki?
Spółka jest już przewartościowana. Przychody rosną za sprzedaży serwerów i oczywiście chwilowo że sprzedaży pamięci, której brakuje na rynku. Niestety zyski nie rosną 4q 2025 do 4q 2024 to jest 4% wzrostu. Tyle co nic. A po ile ASBIS chodził w 4q 2024 to każdy wie. Można dużo mieszać herbatę ale od tego słodsza nie będzie. Już to pisałem, okazja to tutaj była ale teraz już nie jest.
Haha Asbis c/z ok 9 przy wzroście sprzedaży i zysków o 80 %, diagnostyka c/z 20 przy wzroście o 13%. :D I wszyscy na x podniecają się jaka tania ta diagnostyka bo trochę spadła.