• Kupie po 3,90 ? Autor: ~s1tock88 [31.0.119.*]
    Polityczny , jak pytasz to nie dono.ś bo mam blokadę .Pewie kupię moze dziś
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.130.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Polityczny [31.61.176.*]
    Oj nasz błazenek kochany :)
    W cyrku mają miejsce dla Ciebie :)
    Dobrze że sam udowodniłeś na forum jaki mało inteligentny i zakłamany jesteś nawet nie trzeba było Cię demaskować :)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~s1tock88 [31.0.114.*]
    Polityczny bo nie widzę , czy mamy 8 zł z przodu czy troche ponad 4 ?ale jest OK , zajmij się pracą wróć po giełdzie , bo cię zwolnią z etatu jeśli go masz
  • Espi o przesunięciu 30.4.2026 Autor: ~Mat [37.30.22.*]
    Już naszykowane ?
  • 2.10.2025 było espi Autor: ~Mat [37.30.22.*]
    Czy wywiążą się z tego co przekazali akcjonariuszom w w/w espi ?
  • Re: 2.10.2025 było espi Autor: ~s1tock88 [31.0.114.*]
    TO ESPI to sprawa wtórna -chodzi o zarobek , np kosztem Polityczny , był bisko swojej sredniej , a pewnie dokupił po 5,9 .Produkt sie nie liczy , kasa na rachunku dla
  • Re: 2.10.2025 było espi Autor: ~Mat [37.30.22.*]
    Przecież tutaj mechanizm wciąż ten sam.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.225.22.*]
    A ty widzę nadal nic o spółce nie potrafisz napisać . A może ty z Byslawskiej piszesz hehehehe
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.176.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.225.22.*]
    Ale nadal nie napisałeś nic merytorycznego o spółce . Ciężko co ? No bo co tu napisać . A może ty widziałeś jakiegoś drona (oprócz makiety ?
  • Re: 2.10.2025 było espi Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    Czesć mier. no. tko. Ja wiem, że ty i Polityczny to jeden i ten sam wtapiacz na gpw, który blokuje wszystkich lepszych od siebie, dużo lepszych we wszystkim.
    Nie popłacz się , że znowu nic ci nie wyszło, nawet te 2 ostatnie espi nie pomogly. Wiem, ze ci nie do śmiechu, ale tak jest , jak w baniaczku masz pustkę. O mnie się nie martw, osobiście ci współczuję, może to cię pocieszy.
    No właśnie: bla,bla,bla i jeszcze buhaha, to twój mierny poziom. Merytorycznie zero, choć dawałem ci wiele razy nawet szansę wyboru tematu, w tym o mbf. Jak widać nie umiesz nic, mierny analfabeto ekonomiczny.
    Bo co ms biedny napisać. Drony - nic , miny - nic . Mocznik - nic . Ostatnie espi - zero konkretów . Zresztą widać po kursie
  • Re: 2.10.2025 było espi Autor: ~Realnie [37.225.22.*]
    Bezmózgowy trolle, jakie nic?
    Takie jak bełkotane przez ciebie nic w sprawie SAFE, który jeszcze nie jest wdrożony, a ty trollu mat już bełkotałeś w nagonie, że nie otrzymali pomimo zapowiedzi Spółki o możliwości ubiegania się o środki z tego programu.
    Co za nagonowe perifida.
    I to jest twoja merytoryka tak . Mówiłem w zeszłym roku, że Mbf nie dostanie nic z safe . A Ty dalej o tym . Napisz jak tam cukier do tagi i mocznik do Australii lepiej
    Przeczytaj espi od września 2025 i podaj chociaż jeden konkret. Ale nie taki konkret w stylu Mbf : czyli umowa z firmą z Rumunii która siedzibę ma w charkowie. Podaj co sprzedali ? Ile na tym zarobili ?
  • Re: 2.10.2025 było espi Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Marko jesteś jak cegła ceramiczna - pomarańczowy od żółci która zalewa cię w związku ze stratami na GPW z zewnątrz - a w środku dziurawy i pusty :D
    Nawet mi Cię nie żal - bo po co :)
    No to chyba dobrze, ze daję ci szansę wykazania twojej ,,wielkości'' merytorycznej. Tylko czego ty się boisz, ze milczysz i nie umiesz niczego takiego napisać. Co z tobą nie tak. Pewnie, jak wskazałem wcześniej baniaczek za pusty i nie ma w nim paliwa, aby się zmierzyć.
    Jego sprawa po ile kupił, czy ma starte czy zysk. Meritum sprawy leży gdzie indziej. Wy nie potraficie odp na proste pytanie: które z espi od września 2025 zostało zrealizowane od A do Zet. I ile firma Mbf zarobiła. Twarde dane. Fakty. Słucham. Czytałeś ostatnie espi ? Tam nie ma pół słowa konkretu. Tylko teksty w stylu chcielibyśmy. Kiedyś już o oleju tak mówili że już prawie. Że jak już ruszy to dopiero będzie .. i co i nic. Podaj mi proszę jakieś info o dronach. Na jakim etapie jest projekt irydy lub mallarda
    Wiesz, to jedna szkoła z mbf, ci stay tuned, a Politycznie/Nierealny odlot stay and wait. Tak go nauczyli i siedzi i czeka i wpatruje się jak ten muł uparty bez żadnych przemyśleń i wniosków. Po prostu zakuta pała.
  • Sprzedam po 50 Autor: ~Gtw [78.30.81.*]
    Dla troli drobna łamigłówka - jak nazywa się środek kapusty?
    jeśli uda się wam odgadnąć wrócicie do korzeni.

• Re: Sprzedam po 50 Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    O, witamy, pojawił nam się na forum kolejny ma. to. łek, o tajemniczej nazwie Gtw, co można przetłumaczyć w prosty i pasujący do
    jego wpisów nick, a mianowicie: G...Ty Wiesz.
  • Re: Sprzedam po 50 Autor: ~Gtw [37.109.163.*]
    Dnia 2026-04-25 o godz. 08:24 ~Marko napisał(a):
    > O, witamy, pojawił nam się na forum kolejny ma. to. łek, o tajemniczej nazwie Gtw, co można przetłumaczyć w prosty i pasujący do
    > jego wpisów nick, a mianowicie: G...Ty Wiesz.

Gtw - to skrót - Grupa Trzymająca Władze , a jestem tu od 2.xx jak pisałem że nie ma przymusu kupować.
    Od tamtej pory byliśmy już na 10PLN cofka na 4 i teraz czekamy na konkretne już infa które przebiją dotychczasowe szczyty.
    Pa...

• Iryda czy Mallard ? Autor: ~Mat [37.30.22.*]
    Miny czy mocznik ?
    Ad blue czy paliwa
    Węgiel czy olej?
    Mbf co tam jeszcze macie w ofercie
    Więcej espi . Więcej nic nie wnoszących do życia espi. Z motyką na słońce się porywacie i tyle. Paliw wam się zachcialo na drugim końcu świata. Mieliście idealny przykład we wrześniu w Kielcach ze w Polsce więcej zrobicie i zarobicie . Ale wy wolicie inne kontynenty . Myślicie że nikt teraz nie sprawdza i będziecie dalej tak żyć , ?
  • Re: Iryda czy Mallard ? Autor: ~Realnie [37.225.41.*]
    mat "ole" co ty znowu po katryniarsku bredzisz??? :-)))))))))))))
    Niech twoi mocodawcy zmienią tobie płytę, która zacięła się wiele miesięcy temu. No chyba, że jaki twój pracodawca, taki troll, czyli mat "oł" :-)))))))))))))))))
  • Re: Iryda czy Mallard ? Autor: ~Mat [37.30.22.*]
    Pozdrów w pon Ekipę z Budlewskiej trolu który nie napisał nic merytorycznego o spółce
  • Re: Iryda czy Mallard ? Autor: ~Realnie [37.225.42.*]
    mat "ole", ale ja przecież cały czas pisze merytorycznie na temat waszego trollingu, hejtu, opluwania Spółki.
    Cały czas pisze merytorycznie o waszej dezinformacji i kataryniarstwie i zaciekłym obrzydzaniu Spółki.
    cały czas pisze o waszej zorganizowanej akcji realizującej powyższe.
    Jestem 3 raz akcjonariuszem MBF Group S.A. Pluwając Spółkę, opluwacie każdego akcjonariusza MBF, w tym nie.
    Nie oczekuj braku reakcji z mojej strony. Jak opluwają to nie uważam, że deszcz pada.

dlatego jak wasze działanie nie jest związane z typowa forumową aktywnością a działaniem a trollingiem, z którym merytoryka nie ma najmniejszego sensu.
    wy macie płacone za to i merytoryka związana z inwestowaniem na naszej giełdzie jest bezcelowa.
    Gdybym wcześniej słuchał się takich jak wy to nie zarobiłbym na obrocie akcjami na giełdzie, w tym bardzo duże pieniądze na MBF Group S.A.
  • Re: Iryda czy Mallard ? Autor: ~Marko [188.146.128.*]
    Ale się ubawiłem tym twoim wpisem nędznym w niedzielę. Rozrywka za darmo. Lubisz rozbawiać ludzi. Ty i merytoryka , ty i zarabianie...To sprawy nieosiągalne dla ciebie. Ty marzysz, żeby zarobić choćby grosza na giełdzie. Nie zarobisz niestety, bo masz pusto,wiesz gdzie.
  • Re: Iryda czy Mallard ? Autor: ~Mat [37.30.22.*]
    Marko, zostaw tego tro.la. Nie ma sensu dyskusja z tym człowiekiem. To jak z Antkiem M. On dalej wierzy w zamach. Ja tylko dodam, że my nie obrzydzamy i nie opluwamy tej spółki. Ona to robi sama za siebie. Tu nic nie trzeba pisać. Ktoś ma głowę to zrozumie o co tutaj chodzi. Ja tylko spytam gdzie są drony ale wiadomo że nikt z obrońców spółki nie odpowie. czy to realnie czy polityczny czy biloner oni żyją jeszcze tym że Mbf dostanie kasę z safe. Można i tak. Dziecko wie że nie da się bawić Wsz.zabawakamj jednkczesnie a oni chcieli handlować olejem ad blue paliwami i zrobić drony . Efekt . Żaden i tyle . Te espi to tylko po to żeby ktoś z góry mógł zarobić 50groszy czy w porywach złotówkę .
  • Re: Iryda czy Mallard ? Autor: ~bilioner [15.220.65.*]
    gracze z Boryszewa takze czekaja na DRONA ,my ... , a ile kasy ma Boryszew , wiec nie ujadac tylko czekac!!!!
  • Re: Iryda czy Mallard ? Autor: ~Realnie [37.225.12.*]
     Re: Iryda czy Mallard ? Autor: ~Marko [188.146.128.*] 2026-04-26 10:31
    Ale się ubawiłem tym twoim wpisem nędznym w niedzielę. Rozrywka za darmo. Lubisz rozbawiać ludzi. Ty i merytoryka , ty i zarabianie...To sprawy nieosiągalne dla ciebie. Ty marzysz, żeby zarobić choćby grosza na giełdzie. Nie zarobisz niestety, bo masz pusto,wiesz gdzie.

I znowu przed lustrem dokonałeś obiektywnej samooceny, czyli konstruktywna samokrytykę.
    Ostry jesteś marko dla siebie przy tej ocenie :-))))))))))))))) I ten ekshicjonizm w tej samokrytyce :-)))))))))))))))))

Ale fajne w tym jest to, że dobrze się przed tym lustrem bawisz trollu marko :-)))))))))))))
  • Re: Iryda czy Mallard ? Autor: ~Realnie [37.225.41.*]
    mat "ole" trollu, oczywiście to nie ty i nie twoi ziomale spamujecie codziennie to forum, od rana do wieczora opluwając MBF Group S.A.

Ale jak napisałem taka wasza praca. Takie otrzymaliście zlecenia, za które wam płacą marna kasę, a wy żeby egzystować na tym minimum socjalnym robicie co wam każą.

A, że nie jesteście z roboty zachwycenie tak więc bronicie się mat "ole" z makro, stockiem i tomaszkiem, a jak, to widać.
  • Re: Iryda czy Mallard ? Autor: ~Marko [188.146.128.*]
    Ten Realnie to już chyba sam sobie nie wierzy w to, co pisze. Zryty baniaczek ma , ciekawe co to mu da? Taki wierszyk dla tej giełdowej mier. no. ty.
  • Re: Iryda czy Mallard ? Autor: ~Realnie [37.225.8.*]
    Z takie brednie szorujące po dnie, czyli na twoim poziomie trollu marko, też są opłacane przez twojego pracodawcę/zleceniodawcę ???
  • Re: Iryda czy Mallard ? Autor: ~Marko [188.146.136.*]
    Widzisz, moja każda czynność, którą wykonam kosztuje, nie jak twoja,, za co się nie weźmiesz, to wtopa za wtopą. To jest różnica między nami, ja zarabiam, ty tracisz.
  • Umowa z F. Autor: ~Mat [37.30.28.*]
    stanowi jeden z ważniejszych momentów w historii rozwoju Spółki. Tak mają na stronie swojej oficjalnej
  • Gdzie drony ???? Krassowski ? Autor: ~Mat [37.30.24.*]
    ? Niedługo rok minie
[x]
MBFGROUP 4,35% 5,76 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.