immo jest przewartosciowany i kazdy o tym wie wycena gieldowa nie ma sie do oceny spolki w obecnym czasie ona urosla z 0.80 groszy do tej ceny i nie porownujcie do ceny w austri bo to nie ma najmniejszego sensu grubasy teraz powoli wypychaja a leszczyna panikuje widzieliscie animatora na spolce w cawartek jak sztucznie pdtrzymywal kurs to obserwujcie ta spolke w poniedzialek to zobaczycie o co chodzi
Skąd się urwałeś? Z przedszkola? Animator wyłącznie wyrównuje kurs do Wiednia. Głupoty piszesz człowieku. Kupować póki tak tanio. Okazja w postaci Immo za 88 groszy zdarza się raz na 60 lat, okazja w postaci Immo za 14 złotych - tylko teraz!
naganiacze ktorzy kupili po 19 i ciagle chca zeby bylo i wyzej i wyzej a tak nie zawsze sie dana kazda spolke wczesniej czy pozniej czeka korekta i taka jest kolej rzeczy i sami pogladajcie wieczorynke a nie forum zasmiecacie
Kolego drogi.. Zaśmiecałem forum, gdy Immo było po 1,xx.. Każdego namawiałem, by brał. Długo by gadac o tym, co przeszedłem na tej spółce:) Ty pewnie o niej jeszcze wtedy nie myślałeś. NAGANIAŁEM na IMMO. I każdemu nagonionemu moge prosto w oczy spojrzeć, spędziłem tysiące godzin patrząc się w notowania immo i większej bzdury nie czytałem
:"nie porownujcie do ceny w austri bo to nie ma najmniejszego sensu"
Kurka, skąd Ty się wziąłeś??:D:D:D:D:D
Czyli co? U nas Immo 16zł, a w Austrii może sobie chodzić po 30 eurocentów?:D:D:D
Dawno mnie tak nikt nie ubawił. Ta spółka chyba nie jest dla Ciebie..
Ehh.. Koleś od kasy.. Gdybys nim był, kupiłbys kilkaset tysi po złotówce z kawałkiem i teraz śmiałbyś się ze wszystkiego. Pozdro;)
Aha.. Ten cały "animator" to arbitraż, równający kurs warszawski do wiedeńskiego.. Przeważnie. Ot, taka ciekawostka. Ale jak chcesz to próbuj, może kupisz kiedyś Immo w Wiedniu, za pół ceny z Warszawy:D:D:D Albo odwrotnie:D
Edgaar - nie trac czasu nawet na takis psychicznych jat ten gosc. on bedzie brał jak bedzie po 23 a wywali po 17 zł. i tacy musza byc bo w przeciwnym razie wszysce byliby zarobieni na tej klepce. taka okazja jak tu długo sie nie pojawi. i pomyslec ze wywaliłem po 3,4 :( pozniej jeszcze był strzał z 8 na 15 ale to juz nie to samo gdyby łapki nie swedziały :) ponownie przymierzam sie do wejscia przynajmniej czescia.pozdrawiam
jest OK,
w poniedziałek zjeżdżamy na IMMO jakieś 8 %, na otwarciu około - 5%, wyszedłem z tego papiera po 16 zł, kupiłem po 8, teraz ustawiłem sie po 14, dno będzie w okolicach 13,xx do końca przyszłego tygodnia. Jankesi w panice sięgną drugiego dna bessy, jeszcze nie ma stabilizacji na rynkach finansowych. Takie spadki napędzają się same w dół.
Pozdrwiam forumowiczów i życzę spokojnego weekendu
Eeee tam.Dzisiaj grubasy znowu podkręcą kurs do góry.Przyjżyjcie się ilościom zleceń po każdej ze stron. 1:1,2:2.2:1, 1:2...I TAK NA PRZEMIAN. GRAJĄ PO PROSTU MIĘDZY SOBĄ.
IMMO Rodzi sie na nowo i słuchajcie mnie to mocna spółka przetrwała juz najgorsze a teraz rozpoczeło sie wyleszczanie grube ryby mają zniwa czy wy tego nie widzicie.