Zostaną z ceną 666 tak jak Ci z lat 2021/2022 zostali z cenami w przedziałach 700-800. Przecież ktoś ich ostrzegał. Mówił schodami na parter bo tam mnóstwo różnych okazji ale oni uparli się na półprzewodniki i podróże kosmiczne, a od takich rzeczy jest kanał discovery science. GPW jest od zarabiania.
Ostatni moment na wyskoczenie z windy. Nawet ci z cenami 700-800 mogą jeszcze zaakceptować stratę 15-20% co jest lepsze niż strata 40%. Ale co ja tam wiem. Oni przecież lecą na Marsa.
Duchem są na Marsie ale ciała wracają windą na parter. Całe zasoby zużyją na powrót windą, a na dole mróz, brak jedzenia i ogrzewania bo za wszystko trzeba płacić. Oni zaś całą kasę na powrót windą przeznaczą zamiast wysiąść wcześniej i schodami na dół. Jedyna rada to ocalić co się da i schodami na dół. Przykre to ale lepsze niż zupełny brak kasy na dole.
Chcesz powiedzieć że ja jestem amatorem, a ty ... KRĘTACZEM ? Nie będę protestował. Nie jest Ci dyshonor brać udział w wątku założonemu przez amatora KRĘTACZU?
Bo ty tak chcesz? Czy może raczej chcesz żeby inni pomogli ci wysiąść. Trzeba było to robić kiedy winda była o 50zł wyżej ale ty się rozmarzyłeś o podróżach kosmicznych więc pewnie jesteś ofiarą własnej nagonki. Pogratulować.
Winda cały czas zjeżdża. Jeszcze nie osiągnęliśmy poziomu 0, a możemy jeszcze zahaczyć o -1 albo i -2. No i nie wiem na kiedy jest zaplanowany następny wjazd. Za rok, dwa, a może za 3 lata.