• 13.12 to cel spadku ceny. Autor: ~Michael_Burry [80.131.255.*]
    Nie inaczej: https://pl.investing.com/equities/lubelski-wegiel-bogdanka-consensus-estimates
  • Re: 13.12 to cel spadku ceny. Autor: ~ZielonyWał [83.9.114.*]
    Forum Ropa WTI - Investing.com https://share.google/joePgQXYbCQDkK7VE

Energetyki UP! Trzymaj sie Michel xd
  • Re: 13.12 to cel spadku ceny. Autor: ~ZielonyWał [83.9.114.*]
    Warto zerknąć na wykres z ostatnich 15min ropy wti i poczytać forum na investingu.. lecimy mocno na północ!
  • Re: 13.12 to cel spadku ceny. Autor: ~Michael_Burry [80.131.255.*]
    Bzdura. Ropa WTI co miała urosnąć, to urosła. Zamknięcie Cieśniny Ormuz i eskalacja wojny z Iranem już dawno jest zdyskontowana przez rynek, który się już dostosował do sytuacji. Surowce energetyczne wzrosty już mają za sobą, teraz spadek do poziomów ze stycznia/lutego 2026.

Krótko mówiąc: cena za akcję LW Bogdanka z „2” z przodu już długo się nie utrzyma i zmieni na „1” z przodu.
  • Re: 13.12 to cel spadku ceny. Autor: ~Andy [46.134.71.*]
    Tak tak strach zagłada ci w oczy koleś i to zdecydowanie, bo depozyt czeka od założonego szorta , dlatego takie pocieszanki, ale to nie na naszej strachliwej szulerni bowiem ona musi iść od bandy do bandy i to codziennie.Nic nie jest zdyskontowane. Wszystko się zmienia rotuje z dnia na dzień, a tobie pozostaje szykować kasę na dopłatę do depozytu. Tak więc nie przelewaj swojego strachu na innych bo tu ich nie ma koleś
  • Re: 13.12 to cel spadku ceny. Autor: ~tak_to_widze [165.225.27.*]
    Wspolczuje naiwniakom grajacym na wzrosty, ktorych tutaj nie bedzie. Jak bedziecie mieli farta to zarobicie 50-70 gtoszy na akcji na lekkich podbitkach i to wszystko.
  • Re: 13.12 to cel spadku ceny. Autor: ~obserwator [147.161.165.*]
    odbicie zdechlego kota i kierunak ponizej 20 jeszcze w tym tygodniu.
  • Re: 13.12 to cel spadku ceny. Autor: ~Magellan [5.173.30.*]
    Niech jest kota... Jest up
  • Re: 13.12 to cel spadku ceny. Autor: ~Magellan [5.173.30.*]
    Nono
    No i co panie Burry już depozyt uzupełniony, jak pisałem ci wczoraj czy czekasz jak BOK wywali ci tego szorta w kosmos. A ostrzegałem że pójdziesz z torbami na tym szorcie. P. S . Kontrakty na ropę znowu do góry ponad +2 %,to tak dla uswiadomienia co może być na Bogdance.
  • Re: 13.12 to cel spadku ceny. Autor: ~magellan [5.173.186.*]
    panie kochany
    jakie szorty. szorty mam w garderobie.
    choć obroty słabe, pół pakietu dziś upłynniłem
    O uderz w stół a kolejny szorciarz się odezwezwal.Ha,ha już ci uwierzę że tradycyjnie, a jakże ty też, na samej górze szort kupiony i na dołku sprzedany. A może prawda jest prozaiczna nie było dopłaty do depozytu to BOK wywalili ci tego szorta w p...u ha ha ha ha ha!!!! Przyznaj się ile wtopy na tym lewarowanym interesie !!!!
    Wzrosty są po 2-3%, a spadki po 7-10%

Umiesz liczyć i wiesz jaki kierunek to oznacza?

Zdaje się, że nie skoro po śmiesznym wzroście na obrotach jak w warzywniaku formułujesz tezę o tym, że idziemy do góry :-)

Jeśli nienawidzisz swoich pieniędzy to zakładaj pozycje long.
  • Ropa do góry 3,84%.. Autor: ~Andy [46.134.71.*]
    Czyli masz na pewno szorta , ostatnim zdaniem ewidentnie przyznałeś się do tego. Ale mam dla ciebie zła wiadomość bo to ty nienawidzisz swoich pieniędzy ,bowiem kontrakty na ropę na tą chwilę na plusie +3,84% a wiesz co to znaczy dla twojego lewarowanego szorta jutro .
    Czeka cię kolejna nieprzespana noc.
    A nie mówiłem? W przyszłym tygodniu kontynuacja spadków.

Muszą ratować się kapitałem zapasowym, brak dywidendy, straty, wyciągają rękę po pomoc rządowa.

Dobrze tu już było i się skończyło
  • zero chętnych do S Autor: ~as [185.97.16.*]
    Nie możecie kupić po 25 , a będziecie schodzić niżej ? Tam na pewno czekają na Was miliony akcji

Nie wchodzi się kilka x do tej samej rzeki. Puknijcie się w czerep cwaniaczki
[x]
BOGDANKA -2,19% 24,60 2026-04-29 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.