Bzdura. Ropa WTI co miała urosnąć, to urosła. Zamknięcie Cieśniny Ormuz i eskalacja wojny z Iranem już dawno jest zdyskontowana przez rynek, który się już dostosował do sytuacji. Surowce energetyczne wzrosty już mają za sobą, teraz spadek do poziomów ze stycznia/lutego 2026.
Krótko mówiąc: cena za akcję LW Bogdanka z „2” z przodu już długo się nie utrzyma i zmieni na „1” z przodu.
Tak tak strach zagłada ci w oczy koleś i to zdecydowanie, bo depozyt czeka od założonego szorta , dlatego takie pocieszanki, ale to nie na naszej strachliwej szulerni bowiem ona musi iść od bandy do bandy i to codziennie.Nic nie jest zdyskontowane. Wszystko się zmienia rotuje z dnia na dzień, a tobie pozostaje szykować kasę na dopłatę do depozytu. Tak więc nie przelewaj swojego strachu na innych bo tu ich nie ma koleś
Wspolczuje naiwniakom grajacym na wzrosty, ktorych tutaj nie bedzie. Jak bedziecie mieli farta to zarobicie 50-70 gtoszy na akcji na lekkich podbitkach i to wszystko.
No i co panie Burry już depozyt uzupełniony, jak pisałem ci wczoraj czy czekasz jak BOK wywali ci tego szorta w kosmos. A ostrzegałem że pójdziesz z torbami na tym szorcie. P. S . Kontrakty na ropę znowu do góry ponad +2 %,to tak dla uswiadomienia co może być na Bogdance.
O uderz w stół a kolejny szorciarz się odezwezwal.Ha,ha już ci uwierzę że tradycyjnie, a jakże ty też, na samej górze szort kupiony i na dołku sprzedany. A może prawda jest prozaiczna nie było dopłaty do depozytu to BOK wywalili ci tego szorta w p...u ha ha ha ha ha!!!! Przyznaj się ile wtopy na tym lewarowanym interesie !!!!
Czyli masz na pewno szorta , ostatnim zdaniem ewidentnie przyznałeś się do tego. Ale mam dla ciebie zła wiadomość bo to ty nienawidzisz swoich pieniędzy ,bowiem kontrakty na ropę na tą chwilę na plusie +3,84% a wiesz co to znaczy dla twojego lewarowanego szorta jutro .
Czeka cię kolejna nieprzespana noc.