• Mamy to..... Autor: ~Ania [91.198.217.*]
    Piękny finał, a jutro otwieramy się na zielono. Ci co liczyli na 22 z przodu niestety nie będzie, ani jutro,ani później też
  • Re: Mamy to..... Autor: ~Magellan [5.173.186.*]
    Ja dziś nabyłem pakiecik bo sesja mnie przekonała ale obroty słabe...
  • Re: Mamy to..... Autor: ~Analityk [5.173.222.*]
    Obroty wzrosną powyżej 40 zł.

Nie sądziłem, że uda mi się akcje poniżej 24 zł odkupić.
  • Re: Mamy to..... Autor: ~Gość [95.108.60.*]
    Po obserwacji wolumenów i ceny akcji wyraźnie widać, że tutaj ostro działa spekuła i odbiera akcje wystraszonej ulicy. Tyle w temacie.
  • Re: Mamy to..... Autor: ~Ania [91.198.217.*]
    Nie mieli już chętnych na wywalanie w okolicy 23,10, to zbierali to co jest. Jutro otwarcie na zielono
  • Re: Mamy to..... Autor: ~Magellan [5.173.186.*]
    Chętni się zawsze znajda. Nawet po 19 wywalić... Kwestia informacji.

Wyniki 1 kw. Przetrawione.
  • Re: Mamy to..... Autor: ~Michael_Burry [80.131.255.*]
    Spokojnie czekam na poziomy 15-16, które nastąpią najpóźniej w maju 2026 roku.
  • Re: Mamy to..... Autor: ~Pier [93.159.1.*]
    ale prędzej czyli w międzyczasie mozna będzie zarobić od tych poziomów
    Ha ha ,ale bzdury chłopcze wypisujesz....15-16 . Skąd Ci ludzie biorą taką fantazje żeby takie bzdury wypisywać. W Maju to będzie 30 z przodu
  • Re: Mamy to..... Autor: ~Andy [46.134.71.*]
    On tak pierdzieli od rzeczy co dzień to inna cena ,raz 18 zeta,raz 17 zeta , a tu 15 ,16 zeta , to całkowity amator ,który podobno kupił kontrakt na spadki, to takie pierdy popuszcza co dzień to co innego
  • Re: Mamy to..... Autor: ~as [185.97.16.*]
    Kierownik DM tak mu powiedział , itak napisał
    Nikt rekomendacji wyższej niż 16 PLN za tego gniota nie dał.

Chcecie stracić kasę, to śmiało zakładajcie pozycje long.
  • Re: Mamy to..... Autor: ~as [185.97.16.*]
    Następny doradca Sprzedaj i pozwól innym decydować za siebie
  • Re: Mamy to..... Autor: ~Andy [46.134.71.*]
    Wiemy wiemy z twoich przechwalek że masz future, szorta , to musisz pierdzielic od rzeczy. Ostrzegam koleś że jeszcze wczoraj był taki sam pewny siebie gość na Polsacie też się chwalił że miliony będzie miał zarobione na szorciu , a tu zoonk Solorz pogadał z Trampem i mimo potężnych odpisów, dużo
    duzo większych strat Bogdanki, kurs poszedł ostro ponad +5% do góry na wysokich obrotach. I ten cwaniaczek znikł tam niczym kamfora, a tamtejci forumoeicze mają przez cały
    wieczór uzywanie na nim , mają beke z niego. Smialibysmy się tym razem z ciebie koleś ,jakby tu też podobny numer wywinęli , a jest to całkiem możliwe na naszej strachliwej ,chorobliwie egzaltowanej szulerni, bowiem rozejm wojeny skończył się
    Iran odgraża się kontrofensywą,ropa znów ostro do góry. Czy koleś masz już kasę, dużo kasy na dopłatę do depozytu, bo może będziesz musiał tu szybko wyciągać zaskorniaki z kieszeni !!!
  • Re: Mamy to..... Autor: ~ZielonyWał [83.9.114.*]
    Santander dawał reko dla JSW na 10zl takze tego Michalel prubuj...
    Jutro na zielono się otwiera i założę się tu z każdym że tak będzie, a co dalej z kursem to zobaczymy
    13.12 PLN to ŚREDNIA z rekomendacji ceny docelowej tego gniota. Niejefen analityk tak twierdzi oprócz mnie: https://pl.investing.com/equities/lubelski-wegiel-bogdanka-consensus-estimates
  • Re: Mamy to.....co masz.. Autor: ~Moreno [5.173.182.*]
    Groszolapie, parę groszy w kieszeni na cukierki.. Jakim trzeba być prymitywnym inwestorem /?/, żeby wypisywać takie bzdety.
[x]
BOGDANKA -4,40% 25,00 2026-05-06 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.