• Dane z San Diego Autor: ~Ju [37.47.118.*]
    Zaprezentowano dane onco prime,,jest nieźle
  • Re: Dane z San Diego Autor: ~wizimir [195.88.232.*]
    Hmm....skąd taki wniosek? Tu nie było praktycznie żadnych danych...
  • Re: Dane z San Diego Autor: ~zielony_guzik [89.8.252.*]
    Platforma działa i jest atrakcyjna
    Ryvu pracuje nie tylko nad jednym projektem.
    Tak to nie są złe informacje
    Żyję, oddycham, mam chorobę wieńcową....tak, to są dobre wiadomości.
  • Re: Dane z San Diego Autor: ~Yoksi [46.112.204.*]
    O 9:23 pokazał się raport. Szału na akcjach nie ma. Lipa
    A dlaczego miałby być szał??? Rynek czeka na inną informację.....
  • Re: Dane z San Diego Autor: ~zielony_guzik [89.8.253.*]
    W sumie nie wiem czy jest sens rozmowy z dwoma osobami, które niezależnie od faktów mają za cel pisanie ze jest zle. Wiec podziękuję za szansę dalszej dyskusji.
    Wyciągasz niewłaściwe informacje z moich wpisów....ja nie uważam, że jest źle.....info z San Diego nie wnosi nić do sprawy RYVU 120 mi tyle.....skoro tak, nie ma też szałowej reakcji.
  • Re: Dane z San Diego Autor: ~Nowy [91.94.25.*]
    Sprzedałeś akcje i czekasz aż spadnie. Nie łatwiej było się przyznać? Wklej jeszcze ze dwa "wybazgrolone" wykresy i po sprawie. Tutaj nikt nie wie co będzie...
  • Re: Dane z San Diego Autor: ~zielony_guzik [89.8.253.*]
    Wizimir, gdy pisałeś o wzrostach, rynek tego nie potwierdzał. Ja natomiast od początku trzymam się scenariusza wzrostowego — od dołka kurs urósł już w ostatnich tygodniach o 20%, więc ten kierunek na razie się broni.

Pokerzysta z kolei konsekwentnie pisał o spadkach i okresach słabości kursu i jemu również zdarzało się trafnie to oceniać.

Ty natomiast zmieniasz narrację w losowych momentach — raz piszesz o spadkach, raz o wzrostach — prawdopodobnie w zależności od tego, co aktualnie dzieje się na Twoim rachunku maklerskim. Problem w tym, że póki co żadna z tych prognoz nie okazała się trafna.

Nie chcę dawać Ci rad, ale nawet stojący zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę. Ty tymczasem zmieniasz stanowisko mimo braku istotnych zmian w fundamentach, przez co trudno traktować te prognozy poważnie.
  • Re: Dane z San Diego Autor: ~Waldek [94.65.133.*]
    Dokładnie tak! Na obronę Wizimira mam to, że zawsze to tak wygląda kiedy się wróży z kresek.
  • Re: Dane z San Diego Autor: ~Yoksi [31.175.20.*]
    To niech rynek czeka. Czekanie rynkowi wychodzi
[x]
RYVU -5,06% 18,00 2026-05-22 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.