• 24 kwietnia Autor: ~akcjonariusz [185.207.148.*]
    Czy ktoś się orientuje, czy na tej wokandzie 24 kwietnia będzie od razu wynik odwołań? Jak to szybko przebiega?
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~Nn [188.146.140.*]
    https://softblue.pl/case-studies/szpitalny-system-informacyjny/
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~ładnykontrakt [89.228.11.*]
    Zazwyczaj od razu, ale zdarza się, że odraczają ogłoszenie o parę dni. Liczę na to, że odwołujący wycofają odwołania do jutra do 10.00 (warunek, żeby otrzymali zwrot kosztów odwołania, ok 20 tys.). Wtedy KIO postępowanie umorzy, a softblue wygra przetarg.
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~qaz [89.171.79.*]
    Sala rozpraw: 410
    Godzina: 10:00
    Sygn. akt: 1199/26
    Odwołujący: MCX Pro Sp. z o. o. - Warszawa
    Zamawiający: Centrum e-Zdrowia - Warszawa

Sala rozpraw: 410
    Godzina: 10:00
    Sygn. akt: 1196/26
    Odwołujący: Konsorcjum: Sprint S.A., Techmo Sp. z o.o. - Olsztyn
    Zamawiający: Centrum e-Zdrowia - Warszawa
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~Erl [80.238.97.*]
    Dzisiaj?
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~Igor [86.187.238.*]
    To dziś może być chociaż ESPI że odwołania są nieskuteczne?
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~Nn [37.31.4.*]
    Cierpliwości życzę bo umowa będzie podpisana ale to w lipcu i do lipca trzeba czekać. Prognozy długo terminowe wskazują kurs 1,80 zł. Ja tam jeszcze będę skupował tylko czekam na wolną gotówkę.
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~Igor [148.252.132.*]
    Ja też dokupię. Płynność na sprzedaż pojawi się w odpowiednim momencie więc jestem spokojny.
    Przetarg będzie realizowany z KPO i do końca czerwca musi być podpisana umowa. Tak więc żadne odwołania nie odniosą sukcesu. To jest czas szybkiej realizacji. To jest pewniak do zarobienia kasy
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~Wildeast [37.47.155.*]
    Jak wyłączyłeś te 1.80 zł?
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~Nn [37.31.132.*]
    Co zrobiłem? Wartość długoterminowa akcji 1,80 zł to nie mój wymysł a prognozy analityków. Nie twierdzę że tak będzie a pisałem o prognozach. Jest tu na giełdzie trochę firm które z akcji śmieciowych stały się po latach żyłą złota. Teraz jest czas takich firm jak softblue tylko potrzebują teraz złapać przetarg np.jak ten w NFZ i kontrakty. Wejdzie na stronę firmy, poczytajcie jakie już mają kontrakty itp. Inwestowali w call center to teraz to się zwróci. Połowę akcji sprzedam przy kursie 1,50 zł a resztę będę trzymał jeśli trzeba latami bo i tak przy wartości 1 zł akcji będę miał już zysk i zwrot tego co włożyłem i jeszcze włożę. A jeśli się nie uda to trudno. I tak mam zyski na giełdzie więc mogę część zainwestować i zaryzykować tutaj. Stracę to nie będzie mi żal ale jeśli mam rację to w przyszłości będę miał ogromny sukces.
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~Igor [93.89.201.*]
    Tu się musi udać. To są znaczone pieniądze więc nawet Pudel nie będzie kombinował jak legalnie wyprowadzić zyski z tego kontraktu. To jest ten moment aby wskoczyć na wyższy poziom i po to jest też nowy budynek firmy. To jest naturalna kolej rzeczy dla tej firmy. Tu kiedyś akcje będą chodzić powyżej 10zł a były już po 6zł. Inwestycje długoterminowa a zazwyczaj tylko tacy zarabiają na giełdzie.
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~Don_Olivante [93.159.25.*]
    Ty bredzisz... to już były takie opowieści. Im więcej akcji pudel dodrukuje tym większy będzie kurs... gratuluję... a przypominam że tutaj dodruki papieru są cykliczne. Było kiedyś 20 mln papiera i kurs 20 groszy a teraz niedługo prawie 200 mln będzie i jak Pan Stew przewiduję że 8 groszy będzie kurs. A tu o 1,80 ktoś bredzi... dobre... uśmiałem się z rana
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~Wildeast [109.231.8.*]
    Których analityków? :)
    zazwyczaj to 1-1,5 miesiąca czekania na werdykt sądu. Dla mnie to dobrze bo zdążę dokupić
    Skoro są odwołania to zapewne nie bez przyczyny... znowu pudel?
    Odwołania zawsze są w przetargach. Każdy chce te 24 mln dla siebie. Odwołują się ci sami co w styczniu przegrali w sądzie próbując zmienić warunki przetargu. To że wygrają to 1% a jak wyżej pisałem umowa musi być podpisana do końca czerwca aby dostać pieniądze z KPO.
    Otóż nie byłbym aż taki pewny... za słabo znasz pudla
    Jeśli masz rację to trudno, będę tu miał zamrożone środki ale warto zaryzykować bo szansa że przegrają to 1% a wygrany przetarg to nie tylko kasa ale i dalszy rozwój. Więc jestem gotów zaryzykować.
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~akcjonariusz [185.207.148.*]
    Czy macie może informacje o wynikach tych odwołań?
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~qaz [89.171.79.*]
    wyniki odwołania 2-3 dni robocze, czyli jutro - pojutrze;
    śledź tą stronę
    https://wokanda.uzp.gov.pl/odwolania/kio-1196-26
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~ładnykontrakt [176.221.122.*]
    Ogłoszenie wyroku jutro o 12.40
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~Xyz [91.94.98.*]
    Finał zmagań
  • Re: 24 kwietnia Autor: ~ToTheMoon [85.255.232.*]
    Jutro po sesji ESPI o odwołaniu. A pojutrze rano się nie otworzą notowania.
  • Re: 24 kwietnia Autor: akcjoinm [37.248.177.*]
    na dolnych widłach? Czy Michałek się pochwali przegraną ?
[x]
SOFTBLUE -7,77% 0,29 2026-05-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.