• AT niedziela Autor: ~magellan [5.173.186.*]
    długoterminowo patrząc to w okolicach 19,80 jest silne wsparcie, w zasadzie to taka warownia.

z drugiej strony tu jest masę shortów, które zaraz zaczną kupować akcje...

generalnie spekulacja, nic więcej
    aby było jasne, jestem bez akcji, w piątek była wtopa
  • Re: AT niedziela Autor: ~Kkk [81.15.175.*]
    Pełna spekulacja, też się zgadzam. Tylko pytanie po tych spadkach i wobec znowu zamknięcia cieśniny, czy nie scenariusz wzrostowy nie jest oczywisty. W Azji już wstrzymują transformację i wracają do węgla, w UE też coś kombinują. Iran gral na czas i zaraz się okaże, że ropy naprawdę brak, to będzie lont pod spekulacje na weglu
  • Re: AT niedziela Autor: ~magellan [5.173.186.*]
    dlatego papier jak najbardziej wart uwagi, nie ze względu na fundamenty, bo te są dziś niepewne. w zasadzie jak PIS dojdzie do władzy i wywalą ETSa to spółka leci na 150 zł przynajmniej

ale do tej pory... pytanie czy w poniedziałek będzie jeszcze luka w dół... bo jak będzie luka w górę to nie wchodzę
  • Re: AT niedziela Autor: ~Kkk [37.248.218.*]
    No zobaczymy. USA jest w pułapce, bo mają dwa wyjścia, albo zrobić porozumienie, ale na warunkach Iranu, czyli kapitulacja USA, albo desant wojsk lądowych z nadzieją, że zmusza Iran do porozumienia/lub sami przejmą kontrolę nad cieśnina. Obstawiam, że na Bogdance może być jak na chorągiewce...
  • Re: AT niedziela Autor: ~Kkk [37.248.218.*]
    Prezydent Iranu zakończył negocjacje słowami o Trampku kim on jest...
    Jutro sraczka na topie, ale to tylko ruchy na cenie na jakichś giełdach. Od maja jak uderzy szok podaży ropy i będą brali, to na giełdach będzie panika
  • Re: AT niedziela Autor: ~Gracz [83.11.183.*]
    Trump nie ogłosił końca wojny w ten weekend? W piątek ropa poleciała -15%...
  • Re: AT niedziela Autor: ~Andy [46.134.71.*]
    Ale od środy koniec rozejmu, oraz koniec otwarcia ciesniny Ormuz dla przepływu statków, mało wiesz koleś, poszperaj w informacjach, nie wierzyć temu światowemu szulerowi od konfliktów, bo nawet w USA mają już go dość i szykują impichment dla niego amerykańscy demokraci . A także żadne ,-15% tylko około - 8% a to prawie 2 razy niżej od twojego pierdzielenia
  • Re: AT niedziela Autor: elear [37.248.222.*]
    No,no Magellan miałeś rację.
    Luka była w górę i zdechła, czyli jutro luka w dół, więc kupujemy...?
  • Re: AT niedziela Autor: ~magellan [5.173.186.*]
    nie wiem

żeby było przesilenie to musi być z -20 i obroty po 50 mln

sądziłem, że przesilenie było wyżej.... teraz to nie wiem czy się za to brać
  • Re: AT niedziela Autor: ~Gosciu [37.30.30.*]
    Jutro do punktu G raczej nie siegną..
  • Re: AT niedziela Autor: ~Ja [84.40.219.*]
    Spekulacja? Ceny węgla wzrosły o 50 procent, zapasy ropy spadają a kryzys juz jest gorszy niż w latach 70. Spekulacja.. irytują mnie takie trolle
[x]
BOGDANKA 0,47% 21,40 2026-05-19 15:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.