Zgadniecie kto dla zigiego buduje farm?
Centra danych powered by renewabled ECP by Onde
Mogą być ciekawe alianse w Polsce jak nam zaginął biznesy przywiezie:)
To może Danks zainwestuj tez w Polsat pisze teraz całkiem poważnie argument taki ze jest podobnie sponiewierany na najniższych poziomach od rozpoczęcia notowan jak Onde ale tam od 10.7 do 11.7 chociaż sie kreci w kółko i jest widok na odbicie a na Onde nawet ruchu i obrotu nie widac poza tym solorz chociaż ostatnio byl na wizycie w usa załatwiać sprawy biznesowe a na onde stare pryki tylko czekają razem z erbudem na jakiś cud inwestorski
Czyli wniosek liczysz na wzrost tak sugerujesz tym wpisem ja ci życia układał nie będę chociaż posiadam parę innych walorow to cały czas obserwując Onde to na innych są pieniążki i to zadawalajace wiadomo raz mniejsze raz większe na onde nie.Poniekąd staram sie zrozumieć twój tok myślenia i dochodzę do wniosku ze ty po prostu zaczeles kupować onde przy minimum czyli ok 8zl i po prostu cały czas masz nadzieję ze zrobisz na niej szybko 100 procent lub wiecej szanuje twoja decyzję byc może okaże się strzałem w dziesiątkę lub strzałem w kolano ja to wolę jednak miec parę spółek i dywesyfikowac ryzyko między innymi nauczyło mnie tego Onde na której suma sumarum wyszlem na zero przez okrągłe półtora roku i żeby nie odczepienie sie od jednej spółki to po prostu bym dokładał to jaki bylby sens tej inwestycji a apropo tego czy ktoś to kupuje czy nie to fakt jest bardzo tania może ktoś myśli podobnie jak ty ja jednak obstawiam spekulacyjne ruchy po ok 5 procent gora dół i typowe kolka ale to tez dobrze bo przynajmniej coś sie na walorze dzieje i przedewszystkim są obroty a to może ale nie musi spowodować szersze zainteresowanie grona inwestorow
Ano mam Bogdan Cps przy cenie 10.9 sie zamontowałem bo uważam ze to naprawdę zdołowana spółka z potencjałem a czekac na zwrot juz nie muszę .Przecież tam tez jest oze ale w innym wymiarze. Po mojemu jakby w Onde coś pokombinowali z Solorzem mogłoby to wyciagnac obie te spółki na wyżyny. Prezes Polsatu zawsze miał głowę do robienia chajsu
Zgadza sie...cps wróci na wyżyny jak skończą inwestycji
Ja z danksem maxem postem u Herkulesem chyba preferujemy bardziej Onde
Ta branża ma przyszłość.. to sie odkorkuje wkrotcr
Zarobic mozna na niejednym walorze ale i stracić na niejednym geopolityka mówi co innego a inwestorzy co innego robią, jak to nastawienie sie zmieni to tylko czekac na mocne up byc może i ze spółek z branży oze jak to się mówi jakbyś wiedział ze sie przewrócisz to byś sie położył powodzenia na inwestycji w Onde