No nie to pewnie jest niesamowity szok. W piątek kupiły akcje w wielkiej ilości same oszołomy za ponad 23 mln zeta.No więc klupnij się w główkę kto tu jest pieprznięty, używając twojej retoryki koleś
Gdzie pisze o naganianiu na wzrosty, piszę tylko że nie należy wyzywać ludzi od oszołomów, pieprznietych ludzi. Wiesz, co koleś jest takie powiedzenie na wcibskich osobników, nos sos palec do odbytnicy.Pasuje to do was obu, jak ulał koleś.
Ty chyba nie czytasz ze zrozumieniem, ja tylko cytuje wpis autora wątku o pieprzniętych oszolomach to po pierwsze ,po drugie, na wcibskich osobników faktycznie jest takie kolokwialne powiedzenie. I już kończę z tobą dalszy dialog, bo czytałem nie raz twoją polemikę z forumowiczem as i muszę powiedzieć ,że oprócz pisania banalnych zaczepnych tekstów dialog z tobą jest po prostu fatalny nic wnoszący do merytorki o spółce Bogdanka. Więc kończe z tobą dialog bo to tylko gadki słowo na słowo i jalowe mielenie zastępczych tematów i tyle. Bez odbioru dalej pisz na Berdyczow, albo do asa. Ja nie będę zniżał się do twojego poziomu koleś.
No i nic merytorycznego nie wiesz po prostu NUL.Wez wpisz w Google co to znaczy bez odbioru,jak jesteś taki tepy jak raspla. No i co jest tak że z tobą to tylko zenujace slowne pyskówki słowo na słowo .Bez odbioru bo już się coraz bardziej rozpedzasz zalosnymi aluzjami
koleś.
Ach to dla ciebie śmieszne, to faktycznie przywołałeś mnie do porządku , poprawię się i już dość jalowej dyskusji z tobą słowo za słowo. Pisz już do asa on ma cierpliwość pisać z tobą o niczym
Dnia 2026-04-18 o godz. 14:46 ~Andy napisał(a): > No nie to pewnie jest niesamowity szok. W piątek kupiły akcje w wielkiej ilości same oszołomy za ponad 23 mln zeta.No więc klupnij się w główkę kto tu jest pieprznięty, używając twojej retoryki koleś
>> Nie kupiły za 23 mln tylko za połowę tej forsy. W obrocie było 1mln akcji , czyli 0,5 mln akcji zostało sprzedanych, przy prawie 5 tys transakcji..... Wychodzi średnia na twarz - 100 akcji. co wskazuje , że mogła to być wystraszona ulica , złapana w sidła spadku z 37 zł na 27 zeta.