Ok, bo widzę że administracja disco tu nawet zawitała. Tak więc wyjaśnijmy sobie wszystko, tu i teraz. To wielkie buractwo o którym mowa dot. stwierdzenia o "perfidnym manipulancie" w kierunku wiadomej osoby. Mamy chyba skrajnie różne definicje skrajnego buractwa. Osoba do której to było adresowane wielokrotnie z użyciem AI wypisywała brednie na temat Medinice. Robione to było inteligentnie i na spadkach (to też wzmacnia wtedy oddziaływanie). W kontekście CC odpowiedziałem zresztą na chyba wszystkie zarzuty. Ale nawet nie to - otóż ten "perfidny manipulant" wielokrotnie mijał się z prawdą i podprogowo wskazywał Scope jako super inwestycje. Zresztą, na bcx podobne kwestie dot FDA przedstawiał w kategoriach globalnego rozwoju (wybór doradcy) a uzyskanie FDA przez Medinice jako wydarzenie bez większego znaczenia i nie gwarantujące sukcesu (łaskawca przychodził wszystkich o tym uświadomić). I to tez nawet nie o to mam zastrzeżenia. Chodzi o to że na jego skargę była natychmiastowa reakcja. Z tej skargi jasno wynikało że z moderatorami i założycielami grupy dobrze się znają. Co więcej, wynikało że współtworzył tą grupę. A grupa wyrosła na renomie Carlosa i spółce Scope, później BCX i NCL.
Zdaje sobie sprawę że jesteście mocno tam zapakowani i Medinice jest solą w oku teraz. Tym bardziej że przez lata wysmiewaliscie na swoich forach Medinice. Tak, mieliśmy swoje słabsze lata, ale nigdy mi nie przyszło do głowy żeby latać po forach i żebrać o atencję i napływ kapitału na moją Spółkę, szczególnie manipulując faktami na temat innej spółki. Cierpliwie siedziałem i znosiłem te bluzgi. Uważam to za zachowanie żenujące i przy okazji wykorzystujące pozycję założycieli tego prywatnego bądź co bądź forum.
Mam nadzieję że wiecie o kogo chodzi, więc proszę mnie nie blokować tylko od razu usunąć z tej społeczności zbudowanej dla własnego interesu. Pozostałym radzę uważać na tą społeczność bo tam rządzi i dzieli grupa spekulacyjna. Grupie życzę aby po męsku zaczęła znosić gorsze chwile na swoich akcjach i zapamiętania jednej cennej rady: zła karma zawsze wraca!
mimo tego głupiego incydenty, cała społeczność się za Tobą wstawiła i bezlitośnie wyjaśniła interlokutora, bo na to zasłużył. Z tego wszystkiego wyszło na dobre, jestem pewien, że to była ostatnia zaczepka jegomościa Mario. Ale ban to była przeginka.
Tak czy inaczej ja już tam nie wrócę. Długo się wahałem czy tam w ogóle wejść, ale już wiem że obawy były zasadne. Za głosy poparcia uprzejmie dziękuję!
Mario to manipulat ustawiony z koleżkami Moderami.Ale inna rzecz ta ekipa wpatrzona w swojego szamana nie zauważa gdy będą mocne spadki na Bcx i Scope .to mogą wpaść mocną depresje lub coś gorszego.
Jakie spadki na scope? Bardzo chciałbyś aby kupić tani kwit ale to za dobra spółka aby spadać. Wielu inwestor już przejrzało na oczy i widzi całą sytuacje i jutro wywalają medi i wchodzą w scope
Zalecam dużo pokory. Mnie wcale nie cieszy że gdzieś komuś spada czy będzie spadać, a i tu jeszcze nic nie jest na 100% pewne. Spokojnie patrzmy tylko na siebie
Zapraszam na rynkowi rebelianci tam też jest zabawnie. Jest też dużo ciekawych rozmów nie tylko o spółkach ale też o polityce. Ważne rzeczy są pisane na dziale scope wielu mondrych inwestorów się wypowiada.