Ślepy jesteś czy tylko udajesz? Cały kwiecień na forum to jedna wielka nagonka. Przykro mi, że nie zdążyłeś sprzedać na górce. Gorzej jezeli dopiero kupiłeś ale jeszcze możesz ograniczyć straty.
Mi tam to lata ale sądząc po aktywności marsa i asdf to ci naganiacze mają prawo być wkurzeni, że źródełko wysycha, a owieczki uciekają zamiast ustawiać się w rządku do strzyżenia.
Tyle knułeś przez ostatni miesiąc, że wszędzie już widzisz spisek. Takie zachowanie ma swoją nazwę ale idź do lekarza to za jakieś 200-300zł zdradzi ci co to za jednostka chorobowa. Albo lecz się u AI bo wiesz, teraz musisz oszczędzać.
Widzę że Marsowi teksty się już skończyły. Chłopak ma paranoję na tle prześladowczym, mówi do siebie, może nawet sam ze sobą rozmawia i przeżuca swoje objawy na innych. Powinien jednak zainwesować w specjalistę. Jest jednak sposób aby udowodnił, że te wzrosty, o których pisze to nie ściema. Niech wystawi PKC w poniedzialek i niech mu narzucają do wora. Będzie szczęśliwy. Po co mu tego bronić.
Widzę, że tu trzeba dr Housa. Doszła nam amnezja i agresywne zachowanie. Już dobrze, dobrze. Zalecam Ci kupno kilku akcji na uspokojenie. Akurat w poniedziałek wiele osób będzie wyprzedawać to się załapiesz. Nie denerwuj się. Jedź w plener. Uspokój zszargane nerwy. Dobrze rozumiem, że jak się jest na górce to dylemat sprzedać czy kupić potrafi roztroić człowieka.
Niestety muszę już iść co oznacza, że zostawię ciebie sam na sam z twoimi myślami. Wiem, że to bardzo duża kara ale będziesz mógł zakończyć wątek. Będziesz miał także satysfakcję, że twój post jest ostatni. Przynajmniej do poniedziałku. Zdrowiej.
ludzie…klasyka.Facet biega (. ta niby melisa i godzilla)
z rozwolnieniem po roznych watkach..bo mu z wscieklosci gula skacze. dosyc prosty czlowiel.no to proste chwyty