Nie śpimy. Friflołt w kierunku zera. Jeżeli w międzyczasie się sprawa nie rypnie, (a wszystko z wszelakich powodów różnie może się stać zwyczajnie po prostu ), to rakieta o napędzie nuklearnym przeleci obok księżyca. Start nigdy, za tydzień, miesiąc, rok, albo po przejściu na główny.
Jak przyciągnąć ulicę czy kogokolwiek, skoro przy bardzo dobrych wynikach zamiast rosnąć to spada. Przypominam że spada od około 12 zł i nie zapowiada się na wzrosty.
Kurs Bitcoin odbija, rośnie , a kurs spółki BTCS spada..., żałosne..., super..., w tym tempie to nie potrzebna będzie korekta Bitcoina, bo kurs sam opada pod ciężarem sprzedających po kilkuset sztuk, ponieważ nie ma odbioru, popytu. Póki nie pojawi się jakaś spekuła, to prędzej tu zobaczymy 1zl niz 6-8-10 zł. Niestety.
Spokojnie Dareczku, BTC urośnie do $86 ( prawdopodobnie jeszcze w ten weekend. Poziomy $ 64-77, pieczołowicie przetestowane + masa czynników, które przemawiają za dnem ostatecznym, $62800 ) Kurz po Zondzie już niemal opadł, a przecież nieważne co mówią, ważne by mówili (choć, upadek alternatywy to niezaprzeczalna korzyść i oczywiście reklama dla bezpiecznego przechowywania, którym to Btcs się trudni ) Obstawiam do Majówki wyższą wycenę.
Ale btcs nie przechowuje bitcoinow detalistow co chca sobie inwestycyjnie wlozyc kase, wiec to nie jest tak, ze po upadku zondy rzesze beda teraz szly do btcs, zeby roslo. To nie gielda, ani nawet kantor, oni maja inna role.
Wiem, to nie giełda i tak dalej, ale skoro rodacy przejechali się kupowaniem na własną rękę, a reszta przeraziła
, to jest duża szansa, że kupno akcji firmy, która gwarantuje bezpieczeństwo i posiada 146 szt. Btc oraz ma przejść niebawem na GPW, zainteresuje wielu. Problem tkwi tylko w metodzie nabycia. Najważniejsze że Btc to dla Kowalskiego obecnie biznes, a nie oszustwo. Moim zdaniem, firma na GPW z Amerykańskim miliardowym powiernikiem, działającym w branży od 2013 i notowanie Btcs w Frankfurcie, 86 miejsce w rankingu tylko to podkreślą, że lepiej zaufać specjalistom, niż samemu kombinować + wykresy jasno pokazują, że to mniej opłacalne i w dodatku BTCS zajmuje też Web3 i blockchainem.
146 BTC jest warte ponad 40 mln a spółką kilka razy więcej, więc kupowanie akcji w tej cenie jest raczej ryzykowne.
No i też nie masz pewności, że nie mieli portfeli na zonda albo w jakimś innym dziwnym miejscu.
Czy przejdą na główny czas pokaże. Nie jestem pewna czy KNF to tak łatwo puści, zwłaszcza w obecnej atmosferze.
Akcjonariusz też nie daje żadnej rękojmi, że to wszystko nie jest fake.
Zobaczymy ile zarobili za 1 kw. Obstawiam duża stratę.
Nie 146 a ok 190 sztuk, to po pierwsze. Po drugie, to że będzie strata to nic nowego,.tu grana będzie i jest przyszłość, a nie to że kupili dużą część powyżej 100k za 1 sztukę. A czy kurs odpali, przejście na główny wyjdzie i inne jeszcze rzeczy, to nigdy nie wiadomo. Ja obstawiam pozytywny scenariusz, choć liczę się też z tym, że będzie wtopa, jak ci co umoczyli na Zondacrypto i teraz płaczą i chodzą po wszystkich mediach...
190 BTC to jakieś 53mln.
Z tego cudów nie zrobią na kilku procentowej stopie rocznej.
Nie wiem co musiałoby się stać (poza wzrostem kursu BTC) żeby to było warte ile jest obecnie.