• MBF -Konsorcjum Autor: ~s1tock88 [31.0.112.*]
    Nie rozumiem , prosze o wyjaśnienie.Rola MBF w Konsorcjum to pozyskanie finansowania ? Produkcja i inne kwestie to juz ktos inny.Czy MBF wywiązał się z umowy ? Czy tzw " Konsorcjum " jeszcze wie że istnieje ? MBF spólka znana w "całym świecie " nawet w Australii daje sie weryfikowac poprzez listy intencyjne że RAPORT ROCZNY jest z zastrzeżeniami co do dalszej działalnosci spólki ?
  • Re: MBF -Konsorcjum Autor: ~Mat [37.30.12.*]
    Pan Dariusz Czajka chyba dopiero otworzył oczy i zrozumiał że z Mbf-em to oni nic. Je zbudują. Dlatego Mbf-owi bliżej do Turcji . Przecież im dalej od Polski tym mogą wymyślać ciekawsze espi. Że już blisko . Stay tuned. Kamienie milowe .zobacz co squadron odpisał :

obowiązuje zasada równego traktowania wszystkich akcjonariuszy MBF Group S.A.

W związku z tym proszę o kierowanie pytań w tym zakresie bezpośrednio do Lidera Konsorcjum – MBF Group S.A., który m.in. odpowiada za politykę informacyjną Konsorcjum, pod adresem: biuro@mbfgroup.pl

Jeśli Mbf jest odp za politykę inf ws. dronów to moim zdaniem biorąc pod uwagę kilka ostatnich miesięcy nie wywiązali się z w/w zadania . Niech swuadron ucieka
  • Re: MBF -Konsorcjum Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    Mat, to całe konsorcjum jest trefne, jeden zgania na drugiego, nikt za nic nie odpowiada, a jeśli chodzi o rozliczenie sie z dokonań w ramach swojej ,,teoretycznej'' odpowiedzialnosci ,to każdy z nich milczy. Jednym słowem konsorcjum widmo i nawet nie wiadomo czy ta makieta jeszcze istnieje, bo może była zrobiona z rozpuszczalnej tektury. Totalny syf.
    Syf totalny wiem.tylko oni nie poniosą żadnej odpowiedzialności. Ludzie kupili ich akcje bo miały być drony a ostatnia wzmianka o dronach to .. niby testy 19.12.2025 pisze niby bo śmiem wątpić że jakiekolwiek były skoro oni potrafią napisać że podpisali umowę z firmą z Rumunii mającą swoją siedzibę w Charkowie . Dlaczego ta spółka nie została zawieszona . Są wszelkie poszlaki ze coś tu jest nie tak i tyle .
    A was nie wkurza to, że całe mnóstwo firm na gpw rośnie systematycznie, bije rekordy, nawet przy takim zamieszanu na swiecie, a to dziadostwo systematycznie w dół. Pytanie kieruję glównie do oszołomów z tego forum , wyznawców mbf. Pomyślcie, jęsli was na to stać, co będzie działo sie z tą społeczka, gdy na giełdach zacznie robić sie bałagan, a że zacznie prędzej czy później to pewne jak w banku, nie jak w mbf.
    Myślcie przez weekend, a poźniej dzielcie się swoimi przemyśleniami na forum. Kilku doswiadczonych i rozumnych inwestorów aż czeka, aby zapoznać się z tym, co wytworzycie, jeśli w ogóle jesteście w stanie coś rozumnego napisać, nie jak do tej pory...
    Może nasze forumowe oszolomy choć raz, w takim wypracowaniu napiszą coś merytorycznego i podadzą choć jeden powód za mbf.
    Mam duze , ale podejrzewam płonne nadzieje. Czekamy cierpliwie do poniedziałku...Do boju oszołomieni przez mbf, do boju, pokażcie, na co was stać. Może bedzie pierwszy raz z wami jakaś merytoryczna dyskusja na temat mbf i może kogoś przekonacie do tej spóleczki. Czekamy i trzymamy za was kciuki, aby oświeciła was merytoryczna wena, której do tej pory wam najwyraźniej brakuje.,
  • Re: MBF -Konsorcjum Autor: ~adam56 [194.15.121.*]
    Proszę bardzo, moje fakty.
    Jak kupowałem po 2,40 to słyszałem dużo krytyki , sprzedałem po 8,90 więc dobrze zarobiłem. Teraz czekam na okazyjną cenę żeby znowu kupić te akcje.
    Na tym polega GPW.
    Tak tak . Tu każdy kupował po 1,2albo max 3zl a sprzedawał po 10zl . Aw nie o tym ta dyskusja . Pytanie od Marko dotyczyło zeby napisać coś merytorycznego apropo spółki . Co ostatnio zrobiła ? Co sprzedała ? Konkrety a nie lanie wody jak w ich espi . Co dalej z dronami ? Jak ich finansowanie .? Czy mocznik już jest w drodze do Australii ? Co z paliwami ? Jaka jest ich bieżąca działalność. ?
    Mat, często się zgadzamy, o to chodzi. Bajkopisarzowi, co kupił tanio sprzedał drogo, jak wszyscy zapewne z tych naszych forumowych oszołomów odpisałem. Mnie i ciebie to gila, czy zarobił, czy stracił, to jego sprawa.
    Zauważ, żaden z tych, co się odzywa , nigdy jeszcze nie napisał ani słowa merytoryki o tej spółce i jej ,,dokonaniach'', tylko o sobie, jaki to on ,,geniusz giełdowy'' Parodia z kim przyszło nam tu korespondować.
  • Każdy Pt taki sam Autor: ~Mat [37.30.12.*]
    Tutaj czerwony . I tak od miesięcy . Obojętne po ile kupisz to wiedz że za tydzień będzie niżej
  • squadron - konsorcjum Autor: ~Mat [37.30.12.*]
    Były wywiady na yt i co ? Jest prawie maj 2026 i cisza.
    To nie są zadne fakty. Ja pisałem o merytorycznych wypowiedziach dotyczących spółki, jej kondycji finansowej, wynikow, perspektyw, faktów, a nie bajek z jej historii i teraźniejszości oraz może przyszłości. To tak dla podpowiedzi. Kto za ile kupił, sprzedał, zarobił, stracił, to jego indywidualna sprawa, a nie temat na forum. Tak postępują ci, co z reguły tracą, a piszą, ze zarobili.
    Jak już chcesz tak się bawić, to pokaż papiery/wyciągi, co trzeba zakryj dla bezpieczeństwa, wtedy to będą fakty, a na razie moze to twoje zwidy/marzenia..
    Ja pisałem o merytoryce,a nie o bajaniu, jak mbf. To, że trzeba kupić taniiej, a sprzedać drozej wie każdy przedszkolak, nawet taki ,,ynwestor''. Jak pisałem wyżej, to twoja indywidualna sprawa i nie chwal się takimi rzeczami na forum, bo wychodzisz na marzyciela i bajkopisarza, a nie poważnego człowieka.
  • Re: MBF -Konsorcjum Autor: ~Realnie [37.225.2.*]
    (...)To, że trzeba kupić taniiej, a sprzedać drozej wie każdy przedszkolak, nawet taki ,,ynwestor''. (...)

No zobacz marko przedszkolak o tym wie, a ty nie i bredzisz spamując to forum ze swoim mat, stockiem i tomaszkiem :-)))))))))
    Poziom przedszkolaka jest dla was nieosiągalny :-))))))))))))))))

Pracowity dzień mieliście :-)))))) Szczególnie mat wył na całego :-)))))
    Realnie - gdzie drony ?
    No właśnie . Więc skończ
  • Re: MBF -Konsorcjum Autor: ~Realnie [37.225.41.*]
    przegrywie mat, spamerze tego forum, wraz ze swoimi ziomalami marko, stock i tomaszek, do pracodawcy z takimi tekstami o zakończeniu czegoś :-)))))))

ZWZA ws. m.in. przeznaczenia zysku za 2025 rok oraz dalszego istnienia spółki.
  • Re: MBF -Konsorcjum Autor: ~Realnie [37.225.41.*]
    I co tobie nie pasuje przegrywie mat? Nie znasz corocznych procedur? Co tylko MBF pustaku takie uchwały podjęła?
    Dno jest twoim i twoich ziomali już stałym miejscem. we wzajemnym bełkocie jesteście niedoścignienie - przykład dzisiejszego dnia :-)))))))))))
    podać e-mail to shark czy sam jesteś tyle w stanie ogarnąć w Internecie. To jak już sobie poradzisz to napisz do nich i spytaj o ich współpracę z firmą Mbf ….
  • Re: MBF -Konsorcjum Autor: ~Tomek [37.209.151.*]
    Czy ty możesz chociaż raz odpowiedzieć na pytanie?
    Weź się ogarnij, spółka ściemnia od kilku lat .Walą espi bez pokrycia jak leci , powtarzam, ta spółka jest nie do obrony.
    To co tu robisz przegrywie od co najmniej 7 lat???
    Jest to twój sposób na życie???
    W jednym masz rację, jestem tu od kilku lat i zawsze jest to samo .Łudziłem się ,że ta spółka w końcu zacznie poważnie zajmować się na poważnie biznesem. A te ściemniacze na okrągło to samo, chwytają się każdego będącego tematu ,walą z armaty po kilkadziesiąt espi a na końcu g.... z tego wychodzi. Jak nie chcesz odpowiadać na temat spółki I kursu to co masz do powiedzenia w sprawie dzisiejszego spotkania przy drinku
    Czyli potwierdzasz, że jesteś przegrywem i masz od wielu lat pretensje do całego świata ale nie do siebie.
    Jakie to typowe dla zgnuśniałych przegrywów.

A co mam odpowiadać, trzeba znać się na giełdzie i czuć to kiedy wejść w daną spółkę i kiedy wyjść.
    Ja zarabiam, a ty płaczesz.
    I jak zarabiam to co mam złego napisać na temat MBF? A tak podatek co roku musze odprowadzić z tytułu operacji na akcjach, w tym 2 razy i to duży z MBF - nie wiem czy wiesz lamenciażu o czym piszę :-))))))))))))))))

Wspaniała Spółka.
    A napisze więcej. Wiem, że jeszcze tu zarobię i to może być super strzał :-))))))))))))))))))))
[x]
MBFGROUP 5,59% 6,04 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.