Znalazłem kalendarz z ukrytymi produktami, kalendarz wypuścił Wedel, a w środku między innymi produkty onli bio. Znajdziesz na YouTube wpisując produkty onli bio między analizą odżywek i maseczek.
Ta współpraca drogi panie trwa kilku lat i po drodze był też Tymbark i jeszcze kilka innych firm. Robią też bardzo fajne eventy, ale co z tego dla nas, chyba satysfakcja, bo kurs nawet nie drgnie.
Czyli morał z tego taki kupować, brać kiedy tylko się da. W każdej ilości bo przyjdzie dzień w którym wystrzeli na złocisze i już na grosiki nie powróci.
Trudno się z tym nie zgodzić, ale jednak dla mnie działanie zarządu jest w takich przypadkach kluczowe. Jeśli masz informację, że spółki, czy to webinar, czy inne formy jak omówienie wyników to zawsze jest na czym oprzeć swoją decyzję, a tu na każdym froncie cisza i dopiero po jej zakończeniu się okaże, komu on służyła. Teraz pewnie wszystko jest robione zgodnie z prawem co nie oznacza, że ci powiązani ze spółką wiedzę więcej i na tym ostatecznie skorzystają, a może wygrani będę ci, którzy przyglądają się tylko i są bez akcji. Czas pokaże.
Ja osobiście swoją strategię opieram na Boguszu. Skoro on kupił i trzyma to znaczy że na tej spółce da się z czasem zarobić i to dużo....póki co nic innego od spółki nie wiemy
Na czym swoją decyzję opierał Bogusz tego nikt nie wie. Może wie, że spółka zostanie sprzedana i czeka na podział zysku, a może czeka na dywidendę, a może się umówili, że od niego odkupią akcje. Pewne jest tylko to, że nie władował tu tle kasy, żeby nie mieć z tego zysku i można się też tego trzymać. Widać ma chłop czas i czeka na swoje.
Cóż, faktem jest że mogliby być bardziej wylewni w kwestii co się w spółce dzieje. Może są poprostu zbyt zapracowani, mają swoją stronę główną, ale tam są same ogólniki.
Oczywiście, że może. Tylko że ja akurat nie mam tyle szczęścia, o którym często piszą ludzie na forach i nie trafiam w dołek. Dlatego uznałem, że ten poziom, który się tu utrzymuje od dłuższego czasu jest jak dla mnie mało ryzykowny.
Re: Onli bio Autor: ~InżynierMaliniak [149.40.62.*]
Dnia 2026-04-20 o godz. 18:53 ~Tomasz napisał(a): > Przy tej cenie dla mnie rewelacja, każdy może sobie dokupić. Spółka inwestuje, rozbudowuje, przeprowadza badania, więc teraz jest czas na zakup akcji.
Nooo, tylko czekać a zadebiutują na Londyńskiej giełdzie :)) Mają u siebie szpiców od takich informacji :)))
Zgadzam się, byłem na borucie. Znam jej historię. Zarobiłem sporo kasy, zbyt wcześnie sprzedając akcje. To była podbitka na wydmuszce, dzisiaj ta spółka nazywa się Hub tech, mieszkam daleko od Bydgoszczy, ale różnica moim skromnym zdaniem jest taka po analizie zatrudnienia, i produktach które spółka wytwarza że to jest zupełnie coś innego niż lata temu. Jeżeli jest tak jak wynika ze szczatkowch informacjii to spółka jest przed ogromnym wystrzałem na kursie, tych którzy narozrabiali już nie ma. Spółka robi swoje, czytając kogo i jak zatrudnia to ju nie jest wydmuszka.