• INFO - ROAD Autor: ~OKI [77.236.3.*]
    obiecane info jest takie że zakończyłem zbieranie pakietu ROAD, zacząłem w styczniu i trzeba było dużej cierpliwości żeby na takiej płynności zebrać pakiet warty uwagi, większość poniżej 5 zł wpadło ale to mniej istotne
    Wierzę w udaną premierę, w podejście i prace jaką przy RT 2 wykonuje Pan Michał, ma świadomość co trzeba zrobić jednak to nadal wczesny etap, kluczowe przed nami, playtesty, demo, marketing a i tak najważniejsze oceny gry na premierze
    Mam nadzieję że po playtestach / demo rynek dostrzeże ROAD i przed premierą będziemy na poziomie +8zł a ok 10 zł
    Dlaczego zbierałem Road zamiast MG ? Gdybym nie miał już pakietu akcji MG to zbierałbym MG, plan jakiś jest ale co wyjdzie w praniu to się okaże, obserwujemy RT 2 - pisać można teraz dużo a kluczowa i tak będzie jakość gry
  • Re: INFO - ROAD Autor: ~Lars [195.136.101.*]
    Co zamierzasz robić ja też mam bardzo duży pakiet kupiony może nie tak jak Ty ale jestem poniżej 10 zł .
    Ostatnie trzy tygodnie pozwoliły mi zejść min.ponizej 10 zł . Ja będę czekał na RT2 i info czy będzie dywidenda
  • Re: INFO - ROAD Autor: ~Kapećnatrolle [46.113.4.*]
    Lol, jeszcze wczoraj/przedwdczoraj pisałeś, że masz pakiet ze średnią ok. 15 zł. Farmazoniarz.
    Co za placuch... https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=16540849&strona=1
    Prawidłowy link: https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=16522867&strona=1
    Może tu będzie casus Drago po premierze GSSa . Kurs był chyba 27 zł i po premierze 122zl .Nie wierzyłem własnym oczom .
  • Re: INFO - ROAD Autor: ~OKI [77.236.3.*]
    czekam i obserwuje przed premierą napewno nie wyjdę bo nie ma nawet jak przy tej płynności wywalić kilkanaście k papiera, to bilet w jedną stronę albo hit albo ....
    nie jesteśmy w stanie przewidzieć co będzie po premierze czy będzie 5 - 10 czy 50 - 100
    pozycja zajęta i czekamy, rozwój gry i to co wokół niej powoli zaczyna się dziać daje nadzieję na pozytywny rozwój sytuacji
    Odbicie na kursie może być potężne jest mały FreeFloat .Ale warunek jest jeden nie chodzi o max peak tylko oceny powyżej 80% i wtedy będzie długi ogon sprzedażowy . Kolejny plus Michał robi grę od początku i ma pełną kontrolę nad wszystkim . To siedzimy i czekamy !!!
  • Re: INFO - ROAD Autor: ~czosnek [188.137.56.*]
    Lars i OKI gosc was bajkopisarze rozkminil , odnosnie waszych fantazji o sredniej zakupu akcji . I po co wam to , w sieci wszystko jest do sprawdzenia .
  • Re: INFO - ROAD Autor: ~OKI [188.33.36.*]
    tak tak ja nigdzie nie napisałem jaką mam średnią, czytaj że zrozumieniem
  • Re: INFO - ROAD Autor: ~jb [185.242.252.*]
    Teraz każdy ma roada poniżej 5 i movie poniżej 7...miliony akcji
  • Re: INFO - ROAD Autor: ~K2 [188.47.21.*]
    Nie każdy. Ja mam Movie po 23 zł i Road po 15 zł.
    O co ci chodzi miłem 15,9 zł mam poniżej 10 zł Kupuj a nie jęczysz
  • Re: INFO - ROAD Autor: ~makrel [145.239.92.*]
    Po co kłamiesz ty fajo?
    Dokładnie 12 kwietnia napisałeś: 20k akcji, średnia 15,9 zł
    Teraz rzekomo: średnia poniżej 10 zł.
    Jaki był wolumen na Road w ostatnim tygodniu? Ok. 6 tys. akcji? Średnia cena niech będzie nawet 6 zł.

Nawet jeśli byłbyś odpowiedzialny za cały ruch na RST, to masz średnią ok. 13,5.

FARMAZONIARZ

Uważajcie na tego oszusta. Kłamie w jednej kwestii, będzie kłamał w pozostałych. Zakompleksiony gość.
    Wystaw zakup 20k a nawet 23 k akcji po 15 zł żeby zarobił to Ci oddam . Wtedy się przekonasz
  • Re: INFO - ROAD Autor: ~OKI [77.236.3.*]
    ALE AFERA
    Luzik , jak napisałem czekam na premierę trochę pewnie zaryzykuję ale przy udanej premierze będzie na bank dywidenda o kurs zdecywanie wyżej niże dzisiaj . Najbardziej zależy mi nad dobrej premierze i corocznej dywidendzie
  • Re: INFO - ROAD Autor: ~Free [93.159.48.*]
    Przyznam się, ze lubię takich marzycieli - człowiek ma szansę oddać akcje wyżej niż zakładał dzięki takiemu nakręcaniu hype'u:)
    Mam po cichu nadzieję, ze jakaś spekula zapakowała się na MG i też rozegra spółkę pod premierę.
  • Re: INFO - ROAD Autor: ~K2 [188.47.21.*]
    Yeah.bunny farmazon..
[x]
MOVIEGAMES 6,64% 8,19 2026-05-13 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.