• NNG kupi ICE Autor: ~Drogo [31.60.14.*]
    Tak to w życiu bywa ?
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Iceberg901 [213.76.133.*]
    Kto ciebie kupil?
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Mqrk [5.226.91.*]
    Co to NNG
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Verso [31.183.165.*]
    Nanogroup. Poczytaj. Jest w fazie z projektem NanOX jak ICE rok temu gdy byl po 8 pln
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Hipiis [46.112.2.*]
    Jak oceniacie potencjał nng. Pytam na poważnie, bez złośliwości i całej sytuacji z mistrzem itd. Ma to potencjał na wzrost bo wycena nieduża?
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Stary [5.173.16.*]
    Duży ale do poziomu obecnego medinice jesli wogole to mysle, ze dobre 3 lata i nie jedna rmisia po dridze, może kiedys bedzie i 10 ale wczesniej nie zdziwi mnie kurs 1 oczywiscie zl
    Jakby to bylo 400% w 3 lata to ładowałbym ile wlezie. Poki co obserwuje, kusi już wchodzić ale kazda podbitka sprowadzana na 2.5 zł i to mi sie mega nie podoba.
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~ssss [79.162.30.*]
    > ale kazda podbitka sprowadzana na 2.5 zł i to mi sie mega nie podoba.

Bo są ludzie działający z polecenia spółki, którzy upłynniają w rynek emisję. Jacyś tacy animatorzy.
    A jak upłynniają w rynek emisję, to to oznacza, że jeszcze emisja będzie.

Najśmieszniejsze jest to, że zwyczajem stają się emisje tuż tuż przed komercjalizacją mające zapewnić dobrą pozycję negocjacyjną.
    Zrobiło to Scope - no prawie, bo wzięli pożyczkę z EBI.
    Zrobiło to Medi - dla PZU i teraz.

Także trzeba wypatrywać takiej właśnie emisji i wtedy wchodzić. Taki mógłby być plan.
    Czyli Twoim zdaniem kiedy tam bedzie dobry czas na wejście?
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Eduardo [91.240.106.*]
    Tego nie wie nikt. Kiedyś powinno ruszyć ale nikt Ci tu nie powie kiedy. Z ciekawostek tylko napiszę, że członek zarządu ICE Robert Dziublowski jest tez w zarządzie NNG i mam tam 3.5 mln akcji. Ile ma akcji ICE tego nie wiem. Moze ktoś wie?
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Hipiis [91.240.106.*]
    ssss obserwuje tego gniotka z potencjalem juz ponad rok i faktycznie są tam animatorzy tylko nie jestem pewien czy dzialaja z polecenia spółki? Lach, zarząd itd nie zmiejszaja zaangazoŵnia i objeli nowa emisje. Wiadomo poszly pakietowki itd. Pojawil sie nowy fundusz z Luksemburga z 2.5 mln akcji. Co do emisji zapewniajacej dobra pozycje negocjacyjna to juz raczej kurs bylby zupelnie gdzie indziej a chce tam wczesniej wejsc niz w ICE bo w ICE wszedlem w okolicach 37(i tak jest bajka!!!)
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Verso [5.173.218.*]
    Poczytaj co to jest NanOx i płyn perfuzyjny i decyduj. Urządzenie już jest w certyfikacji.
    PS
    Nerka dla świni byla tydzień trzymana poza organizmem i...po przeszczepie działała.
    Wyobraź sobie takie serce, wątrobę, nerki etc. Częsci zamienne do przeszczepu dla ludzi od ręki "z półki".
    Nikt tego na świecie nie ma (kluczowy jest ten płyn perfuzujny zastępujący krew).
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ice_goru [109.243.197.*]
    Zapisać sobie wężykiem: Nanogroup urośnie po którejś tam emisji którą obejmie... Medinice! To pudełko może Medinice się podobać i pasuje do portfolio, a do tego dobrze się znają prezesi obu spółek. Także Nano czeka w boksach i narazie obstawiam spadki

P.s. a jak Medi wejdzie, to mistrzu wyjdzie i cykl się powtórzy! xD
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Dariusz4 [77.111.245.*]
    A obie spółki kupi scope bo to jedyna spółka z ogromnymi perspektywami i potężnymi kapitałami. Potwierdzenie tego na rynkowi rebelianci tam wszystko wyjaśnione
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ice_goru [109.243.197.*]
    Nie chcę wyprzedzać biegu spraw ale jak dobrze życzę Spółce, tak jestem niemal pewny że tam jakaś tragedia się szykuje na kursie
    Na scope czy na nng?
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ice_goru [109.243.240.*]
    Na Scope. Dół strefy dystrybucji jest chyba na 110zł, czyli stosunkowo niedaleko już
    Mam takie same przeczucie bo tez to obserwuje od dawna.
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Ice [37.225.29.*]
    Zabawne
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Dariusz4 [77.111.245.*]
    A co tu zabawnego? Że Scope jest lepsze od Medi? Przecież wszyscy to widzą i wiedza i jutro będą na dobrej cenie wywalać Medi aby dokupić Scope
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Ice [37.225.27.*]
    Ty naprawde wierzysz w to co.poszesz, nawet naganiac nie umiecie rebelianci. Takimi wpisami jeszcze bardziej zrazasz do spolki w swoim portfelu, rozsadny inwesror nie opusci tego pokladu gdy fund zapakowal sie taka kwota i gdzie finaly za chwile, Scope juz nie jest nr 1 medtech w Polsce. MEDINICE PRSEJELO PALECZKE
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Stary [94.254.165.*]
    Morał jest taki, że gielda nie jest dla kazdego, oczywiscie kazdy ma prawo miec swoja opinie a SCP swego czasu tez mialem zanim jeszcze Carlos o tym wszedzie pisal, niemniej z perspektywy czasu uwazam, ze komercjalizacja tam byla na wyrost i posiadacze mieli duzo szczescia, ze do niej doszlo co zrrszta potwierdza zamkniecie projektu. Na ICE jest zupelnie inna sytuacja czego potwierdzeniem jest chocby FDA na CC jak ruwniez szereg innych patentow niemniej tu jeszcxe duzo prxrdnami - oczywiscie to moja opinia, tam co tez jest moja opinia moze byc powolne gaszenie swiatla.
    Co do samej grupy z SCP sie udalo ale oprucz BCX wychwalali tam PURE gdy bylo grubo powyzej 100 czy SDS powyzej 30 wiec czujnosc co do takich prorokow wskazana
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Eryk [37.31.34.*]
    W tamtym tygodniu chciałem tu troche ponaganiac na nng bo mam tego troche ale jak sie wczytałem w to forum to mnie nagoniliscie na ICE. Troche bekę mam z tego. No nic zobaczymy.
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Hektor [80.238.119.*]
    Powiem tak. Dzięki, że mnie nagoniliście koledzy. Kusi sprzedac bo juz mam 15% na zielono na szybko ale poslucham Was i trzymam do komercjalizacji. Wszystko co tu zarobie (jak sie uda) pakuje Później w NNG. Piona i jak najlepszych zysków!
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Buska [37.248.216.*]
    No i widzisz ga.oniu, już jest o kolejne pięć procent do przodu, a będziesz wkrótce o min 55 proc. a nie sprzedawać po 15 procentach zarobku, kółka inna sprawa, ale póki co się nie sprawdzają...i dobrze!
    Kolego Buska nie nazywaj nikogo gamoniem. To nie forum JSW. Szacunek sie należy każdemu. Jak nie sprzedales Hektor to gratki juz masz dobry wynik. Czytaj to forum Chłopaki mają wiedzę i naganiają. Co do nng jak najbardziej ale 3q najwcześniej póki co odpuść i wchodź w ice. Za zyski kupisz 2x tyle akcji. Pozdrawiam trzecią zmianę. Szanujmy sie ludzie to niewiele a zmienia wszystko.
    Chłopaki mają wiedzę i NIE naganiają. Przepraszam za błąd.
  • Re: NNG kupi ICE Autor: alicja1992 [37.31.42.*]
    Naprawdę to Nano takie fajne, eeee ...
    Ostatnie emisje byly po 2,50 pln tak wiec jest fundament.
    NanOX recovery system jest w fazie gotowego urządzenia i jest w procesie certyfikacji. Maja juz patenty w PL. Unijne i USA patenty w trakcie.
    W skrócie dla laików: to urządzenie pozwala na przechowywanie ludzkich organow długi czas poza organizmem ludzkim gdyz ma tzw sztuczną krew - płyn perfuzyjny ktory odżywia organ wyjęty z człowieka.
    Aktualniendo przrszczepów organ musi w max 8 godzin być wszczepiony choremu. Z NanOX organ może czekac kilka tygodni na polce.
    Idealny projekt " części zamiennych do przeszczepów ".
    Na dzisiaj dzięki sztucznejnkrwi jedyny taki projekt na świecie.
    Ja w tym jestem od 2 lat i spokojnie czekam na finał.
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Ice [37.225.18.*]
    Dziekujemy za opis, my tutaj mamy Synektika który nabieraz rozpędu
    Tak zgadza sie. Trochę poplynąlem ale nowy pytał to odpowiedziałem
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Żółtydziób [193.25.251.*]
    Ło panie... pamietam ten spekulacyjny rajd dwa lata temu... nie wyskoczyłeś na zwale?
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Verso [5.173.218.*]
    Nie. Trzymam do dzisiaj. Przekonuje mnie ten projekt
  • Re: NNG kupi ICE Autor: ~Żółtydziób [5.184.211.*]
    Spoko, ja tam bez papiera na razie... zobaczy sie.
[x]
MEDINICE 3,38% 70,30 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.