...ciekawe jakie będą, po stronie przychodowej ciężko będzie przewidzieć bo niewiadomo jak idzie sprzedaż mieszkań w KCI ale wartość portwela Jupitera będzie na pewno większa bo wartość pakietu EPL na dzień 01.07 była ponad 10mln a na dzień 30.09 ponad 18mln, CNG na dzień 01.07 to 10mln na dzień 30.09 to 13,5mln PON to odpowiednio 10mln i 14mln.Tak więc wartość portwela wzrosła o jakieś 15mln. Jeśli popełniłem jakiś błąd to proszę o sprostowanie, a może ktoś ma jakieś inne przemyślenia. Pozdrawiam akcjonariat
Te 15 mln to prawie 30 gr na akcje c/wk to duzo .Natomiast mam wrazenie ze wszyscy czekaja na NWZA Ponaru mnie osobiscie interesuje ile akcji Ponaru posiada Jupiter (taka miala byc strategia inwestowanie tylko wte spolki nad ktorymi mozna miec pelna kontrole a 17% to duzo i malo ale o tym dowiemy sie jutro lub w poniedzialek) do tego dochodza w srode wyniki Energopolu tak ze to przy pomyslnych informacjach Jupiter powinien wybijac sie juz z tej konsolidacji i zagoscic na nieco wyzszych poziomach.
Danzawie jesteś znawcą Jupitera, prawda? Na stronie Jupitera jego portfel wygląda mniej więcej tak: KCI Krowodrza - 72%, Ponar - 4%, Energ. Pld. - 10%, Ceramika Nowa Gala - 7%. Czyli jak to jest naprawde ekspercie? I jeszcze jedno - KCI Krowodrza jeszcze nic nie zarobiła, więc nie obiecywałbym sobie zbyt wiele po wynikach Jupitera za 3Q.
rewelacji w tym kwartale bym nie oczekiwał,
ale generalnie jedna z lepszych spółek na inwestycje , zaznaczam inwestycję długoterminową , pozdrawiam akcjonariuszy