Szczerze powiedziawszy minął już ponad tydzień od triple iii , nowych treści ze strony spółki też za dużo nie ma a mimo to rośnie activity. Bardzo dobry znak. Wchodzi już chyba marketing szeptany
Z tym mega bym nie przesadzał, na pewno w jakimś stopniu to pomaga ale patrząc po komentarzach duża część dowiaduje się po zainteresowaniu grą że oml to spółka też za ghostrunner'em
Jeśli dobrze pamiętam to wishlista przed debiutem gr1 miała ponad 600k zapisów na steam. Tutaj jesteśmy już około na poziomie 500k i jak słusznie zauważyliście, demo napędzi wzrost. Milion do premiery jest jak najbardziej realne. To daje nam miejsce w top20 na steam, The Blood of Dawnwalker ma obecnie 19miejsce i 1mln
Wl będzie znacznie większa nawet 1,5 mln jest w zasięgu. Wszystko zależy od działań prezesa i zespołu deweloperskiego. Oby nie zmarnowali obecnego potencjału i tego co się dzieje wokół VM po publikacji 1:40 min trailera. Dużo zależy też od prac nad optymalizacją na obecne konsole i jakie zasoby pójdą na ten cel. Gr2 na ps5 działał bardzo bobrze, także o jakość na konsolach się nie martwię.
nowy film na oficjalnym kanale https://www.youtube.com/watch?v=VJsWcIYFNUg
W demie wypada batdzo dobrze. Ja wprawdzie nie jestem miłośnikiem soulsów, wiec bossa od razu sobie odpuściłem, ale przeprawa przez pole bitwy była zrobiona miodnie.