z czego ja dzisiaj zdjalem z prawej ponad 3k akcji w kilku zleceniach bo mi sie czekac nie chcialo a polowac na pare groszy mi sie naprawde nie chce pozdrawiam
ja tam docelowo widze okolice 15zl a trend wzrostowy to dopiero startuje na relpolu a mamy do niego przeogromna mocna baze i z takiej dlugiej konsolidacji bedziemy miec bardzo dlugi trend wzrostowy a im baza jest wieksza tym docelowy poziom trendu jest wiekszy wiec ja nie chce nawet myslec gdzie moze zawedrowac relpol po takiej dlugiej konsoli pozdrawiam
piotreksep13
ps szkoda , ze nie wiem kiedy to sie stanie lecz ja moge poczekac cierpliwosc w przypadku takich spolek poplaca
same leszcze sniace o wzrostach
relpol to gniot ktory jeszcze baaaaardzo dlugo nie ruszy
a po wynikach 10 listopada kupicie sobie grubo ponizej 4 zeta
a o wynikach za 3 q cos wiem
wy dowiecie sie dopiero 10
To, że jakaś fima ma stratę nie oznacza że firma jest nic nie warta.
Czasem celowo firma podaje stratę ponieważ KTOŚ chce tanio kupić jej akcje.
Każdą firmę warto KUPIĆ W CIEMNO za połowę jej wartości ksiegowej.
A co dopiero taka firmę jak RELPOL. Trzeba mieć cierpliwość. Ale warto byc cierpliwym aby byc bogatym. Ponadto RELPOL był akcją którą lubią spekulanci i można było na niej super zarobić.
ja wiem czego chce i wiem , ze tego dokonam co prawda jak patrze na s&p 500 to widze , ze wlasnie zaczela sie jedna z wiekszych korekt na tamtym rynku wiec na pewno bedzie to mialo negatywny wplyw na wycene spolek z wig20 lecz relpol jest malo skorelowany z wigiem 20 wiec bedzie to mialo maly wplyw na kurs akcji relpola pozdrawiam
piotreksep13
ps moje metody pozwalaly mi wychwytywac silne ruchy wzrostowe lecz niestety nie potrafie jeszcze zamykac pozycji z zyskiem ,chciwosc mnie czasami gubi lecz jezeli metody z ktorych korzystam pomagaja mi dokonywac wyborow , ktore powoduja , ze w dluzszej perspektywie osiagam zysk to sie ich bede trzymal
Mam swoj rozum i tylko na jego podstawie bede dokonywal decyzji kupna czy sprzedazy a historia pokazala mi , ze decyzje , ktore podejmowalem samodzielnie przynosily mi najwieksze korzysci lub minimalizowaly straty wiec piszcie co chcecie na mnie ma wplyw tylko moj racjonalny umysl i owe przekonanie pomoze mi bagatelizowac opinie innych
Dnia 2009-10-31 o godz. 23:26 piotreksep13 napisał(a):
> ja wiem czego chce i wiem , ze tego dokonam co prawda jak
> patrze na s&p 500 to widze , ze wlasnie zaczela sie
> jedna z wiekszych korekt na tamtym rynku wiec na pewno
> bedzie to mialo negatywny wplyw na wycene spolek z wig20
> lecz relpol jest malo skorelowany z wigiem 20 wiec bedzie
> to mialo maly wplyw na kurs akcji relpola pozdrawiam
> piotreksep13
ps moje metody pozwalaly mi wychwytywac silne
> ruchy wzrostowe lecz niestety nie potrafie jeszcze zamykac
> pozycji z zyskiem ,chciwosc mnie czasami gubi lecz jezeli
> metody z ktorych korzystam pomagaja mi dokonywac wyborow ,
> ktore powoduja , ze w dluzszej perspektywie osiagam zysk to
> sie ich bede trzymal
Mam swoj rozum i tylko na jego
> podstawie bede dokonywal decyzji kupna czy sprzedazy a
> historia pokazala mi , ze decyzje , ktore podejmowalem
> samodzielnie przynosily mi najwieksze korzysci lub
> minimalizowaly straty wiec piszcie co chcecie na mnie ma
> wplyw tylko moj racjonalny umysl i owe przekonanie pomoze
> mi bagatelizowac opinie innych
i przynosic solidne i nadzwyczajne zyski a straty ucinac w najlepszym mozliwym momencie i tego sie bede trzymal z cala moja stanowczoscia