• Popatrzcie jakie się robi wsparcie na RELPOLU Autor: ~Kajot [83.16.133.*]
    Idą niezłe zlecenia na kupno. Czyżby to był koniec korekty.
  • Re: Popatrzcie jakie się robi wsparcie na RELPOLU Autor: piotreksep13 [78.8.74.*]
    z czego ja dzisiaj zdjalem z prawej ponad 3k akcji w kilku zleceniach bo mi sie czekac nie chcialo a polowac na pare groszy mi sie naprawde nie chce pozdrawiam

piotreksep13

ps mam juz 8k relpolu i sobie narazie siedze
  • Re: Popatrzcie jakie się robi wsparcie na RELPOLU Autor: ~Kajot [83.16.133.*]
    Ty zdjąłeś 3k ja kupiłem 2,5k - I już mamy cały dzisiejszy obrót. Cena jest dobra 4,0 złote przed wzrostem może na ........ 8,0 zł. :-))
  • Re: Popatrzcie jakie się robi wsparcie na RELPOLU Autor: piotreksep13 [78.8.74.*]
    ja tam docelowo widze okolice 15zl a trend wzrostowy to dopiero startuje na relpolu a mamy do niego przeogromna mocna baze i z takiej dlugiej konsolidacji bedziemy miec bardzo dlugi trend wzrostowy a im baza jest wieksza tym docelowy poziom trendu jest wiekszy wiec ja nie chce nawet myslec gdzie moze zawedrowac relpol po takiej dlugiej konsoli pozdrawiam

piotreksep13

ps szkoda , ze nie wiem kiedy to sie stanie lecz ja moge poczekac cierpliwosc w przypadku takich spolek poplaca

• Re: Popatrzcie jakie się robi wsparcie na RELPOLU Autor: ~pracownik relpola [94.75.121.*]
    same leszcze sniace o wzrostach
    relpol to gniot ktory jeszcze baaaaardzo dlugo nie ruszy
    a po wynikach 10 listopada kupicie sobie grubo ponizej 4 zeta
    a o wynikach za 3 q cos wiem
    wy dowiecie sie dopiero 10
    To, że jakaś fima ma stratę nie oznacza że firma jest nic nie warta.
    Czasem celowo firma podaje stratę ponieważ KTOŚ chce tanio kupić jej akcje.
    Każdą firmę warto KUPIĆ W CIEMNO za połowę jej wartości ksiegowej.
    A co dopiero taka firmę jak RELPOL. Trzeba mieć cierpliwość. Ale warto byc cierpliwym aby byc bogatym. Ponadto RELPOL był akcją którą lubią spekulanci i można było na niej super zarobić.
    Powinno spokojnie wzrosnąć do 30 zł - może już w przyszłym roku.przebije 15zł
  • Re: Popatrzcie jakie się robi wsparcie na RELPOLU Autor: ~pracownik KNFU [195.140.236.*]
    dowiem się skąt to wiesz
  • Re: Popatrzcie jakie się robi wsparcie na RELPOLU Autor: ~jonek [79.185.34.*]
    przyszły tydzień jazda na relpolu
  • Re: Popatrzcie jakie się robi wsparcie na RELPOLU Autor: ~powodzenia [94.75.121.*]
    a po wynikach 10 wodospad
    Cena b. atrakcyjna, skubnąłem sobie troszkę dzisiaj.
    ,, powodzenia" a ty po ile chcesz kupić? Do 3,80 nie zejdzie na 100%. Nie pytaj skąd wiem :) , a wystrzelić to w każdej minucie.........
  • Re: Popatrzcie jakie się robi wsparcie na RELPOLU Autor: piotreksep13 [83.29.68.*]
    ja wiem czego chce i wiem , ze tego dokonam co prawda jak patrze na s&p 500 to widze , ze wlasnie zaczela sie jedna z wiekszych korekt na tamtym rynku wiec na pewno bedzie to mialo negatywny wplyw na wycene spolek z wig20 lecz relpol jest malo skorelowany z wigiem 20 wiec bedzie to mialo maly wplyw na kurs akcji relpola pozdrawiam

piotreksep13

ps moje metody pozwalaly mi wychwytywac silne ruchy wzrostowe lecz niestety nie potrafie jeszcze zamykac pozycji z zyskiem ,chciwosc mnie czasami gubi lecz jezeli metody z ktorych korzystam pomagaja mi dokonywac wyborow , ktore powoduja , ze w dluzszej perspektywie osiagam zysk to sie ich bede trzymal

Mam swoj rozum i tylko na jego podstawie bede dokonywal decyzji kupna czy sprzedazy a historia pokazala mi , ze decyzje , ktore podejmowalem samodzielnie przynosily mi najwieksze korzysci lub minimalizowaly straty wiec piszcie co chcecie na mnie ma wplyw tylko moj racjonalny umysl i owe przekonanie pomoze mi bagatelizowac opinie innych

• Re: Popatrzcie jakie się robi wsparcie na RELPOLU Autor: piotreksep13 [83.29.68.*]
    Dnia 2009-10-31 o godz. 23:26 piotreksep13 napisał(a):
    > ja wiem czego chce i wiem , ze tego dokonam co prawda jak
    > patrze na s&p 500 to widze , ze wlasnie zaczela sie
    > jedna z wiekszych korekt na tamtym rynku wiec na pewno
    > bedzie to mialo negatywny wplyw na wycene spolek z wig20
    > lecz relpol jest malo skorelowany z wigiem 20 wiec bedzie
    > to mialo maly wplyw na kurs akcji relpola pozdrawiam
    > piotreksep13

ps moje metody pozwalaly mi wychwytywac silne
    > ruchy wzrostowe lecz niestety nie potrafie jeszcze zamykac
    > pozycji z zyskiem ,chciwosc mnie czasami gubi lecz jezeli
    > metody z ktorych korzystam pomagaja mi dokonywac wyborow ,
    > ktore powoduja , ze w dluzszej perspektywie osiagam zysk to
    > sie ich bede trzymal

Mam swoj rozum i tylko na jego
    > podstawie bede dokonywal decyzji kupna czy sprzedazy a
    > historia pokazala mi , ze decyzje , ktore podejmowalem
    > samodzielnie przynosily mi najwieksze korzysci lub
    > minimalizowaly straty wiec piszcie co chcecie na mnie ma
    > wplyw tylko moj racjonalny umysl i owe przekonanie pomoze
    > mi bagatelizowac opinie innych

i przynosic solidne i nadzwyczajne zyski a straty ucinac w najlepszym mozliwym momencie i tego sie bede trzymal z cala moja stanowczoscia

• Re: Popatrzcie jakie się robi wsparcie na RELPOLU Autor: ~Virgin Galactic [195.82.191.*]
    AMEN ...
[x]
RELPOL 0,00% 5,14 2025-09-26 13:20:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.