Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Popatrzcie jakie się robi wsparcie na RELPOLU

ja wiem czego chce i wiem , ze tego dokonam co prawda jak patrze na s&p 500 to widze , ze wlasnie zaczela sie jedna z wiekszych korekt na tamtym rynku wiec na pewno bedzie to mialo negatywny wplyw na wycene spolek z wig20 lecz relpol jest malo skorelowany z wigiem 20 wiec bedzie to mialo maly wplyw na kurs akcji relpola pozdrawiam

piotreksep13

ps moje metody pozwalaly mi wychwytywac silne ruchy wzrostowe lecz niestety nie potrafie jeszcze zamykac pozycji z zyskiem ,chciwosc mnie czasami gubi lecz jezeli metody z ktorych korzystam pomagaja mi dokonywac wyborow , ktore powoduja , ze w dluzszej perspektywie osiagam zysk to sie ich bede trzymal

Mam swoj rozum i tylko na jego podstawie bede dokonywal decyzji kupna czy sprzedazy a historia pokazala mi , ze decyzje , ktore podejmowalem samodzielnie przynosily mi najwieksze korzysci lub minimalizowaly straty wiec piszcie co chcecie na mnie ma wplyw tylko moj racjonalny umysl i owe przekonanie pomoze mi bagatelizowac opinie innych

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RELPOL 0,00% 5,14 2025-09-26 13:20:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.