Wiem że dla cb. To bez znaczenia i że zarząd Mbf może pisać w espi co tylko im wyobraźnia podpowie ale ja nie lubię jak się mnie oszukuje i kilka innych osób również . Więc jeżeli zapowiedzieli renomowaną konferencję w espi z 2.10.2025 to zobaczymy co będzie 30.4.2025 na w/w konferencji. Nie można wprowadzać ludzi w błąd. Oni nie sądzili że ktoś tu powie : sprawdzam i na własną rękę zacznie dzwonić i pisać do firm z którymi oni podobną mają współpracę . Wysypki się już na pierwszej - dronamics
Mat jeszcze 9 razy i dojdziesz do ok 20 powtórzeń i zdrowo się zrobi na umyśle co pozwoli smacznie, w pełnym odprężeniu spać i zbierać siły na jutrzejsze 30 powtórzeń.
Mat, wypoczywaj, bo jutro też będziesz miał ciężki dzień na forum, zresztą jak codzień.
Jaki plan masz nałożony na jutro?
Ile wpisów łącznie musisz zamieścić na forum, w tym ile o "renomowanej konferencji "?
Więcej niż dzisiaj?
Tomek, ty nie musisz udawać bo nim jesteś - gniecie.
Płynnie przejąłeś pałeczkę po mat, który chyba odpoczywam przed jutrzejszym ciężkim, bo pracowitym dniem w pracy.
Ciekawe jaki akord jutro musi wyrobić na tym forum.
Kuźwa czy ty normalny jesteś, ten gniot jest nie do obrony. Ponad 40 espi które nic nie wnoszą. Same listy intencyjne, umowy ramowe a gdzie finansowanie
Pasowałbyś do r k.
Ta sama nowomowa. Spółka która powoli osuwa się na dno. Te espi coraz niżej i jak zawsze zero konkretów. Z E R O . squadron to chyba ze wstydu płonie ze wybrali takiego partnera na konsorcjum
Mat a ty naprawdę wierzysz w ten Squadron? Moim zdaniem to całe konsorcjum to jedna wielka ściema. Tej Irydy już nie ma , pozostanie po niej tylko makieta. Teraz mają być nowe drony polsko-tureckie, oczywiście kolejna ściema.
Ludzie, normalny człowiek przy waszych poglądach albo nie wchodzi w spókę, a jak jest wazonem i wszedł i uważa, że wszystko jest ściemą, to wypisuje się z tematu i nie mędzi na forum całe dnie.
W pracy jesteście i tyle bo nikt przy zdrowych zmysłach tak nie zachowuje się.
Squadron odpisuje w @ że wszelkich informacji udziela Mbf . Czyli umyli ręce . biuro@squadron.pl . Od dronamkcs dostałem @ ze nie ma żadnej współpracy . Teraz czas powiedzieć sprawdzam apropo wczorajszego espi . 30.4.2026 miała być ta renomowana konferencja ale pewnie domyślasz się że jej nie będzie bo dadzą espi po walnym ze ją przesunęli .
Oj świeci i mam zieleń na średniej zakupu.
A jak podmiot turecki wejdzie do akcjonariatu to.....
Tak więc pracujcie w pocie czoła żeby zarobić na bułkę z masłem.
Prędzej 2zl . o 6 możesz pomarzyć
Podmiot turecki ? Czytasz się ? Jest takie powiedzenie jakby ktoś chciał kupić to by kupił . A powiedz ile już uzbierali z tych 12mln euro na projekt drony ?
Równasz do siebie bo nie znajdziesz mojego wpisu, że posiadam średnią 5,88 zł
Znajdziesz taki wpi to wklej. Nie dużo wpisów jest do przejrzenia, bo od wtorku .
To działaj marko i potem napisz kto jest kłamcą.
Żegnam was ozięble, bynajmniej na jakiś czas.
Wy pracujcie dalej na tym forum żebyście mieli na bułkę z masłem.
A ja jako akcjonariusz MBF Group czekam na rozwój pozytywnych wydarzeń, które moim zdaniem nastąpią, a w szczególności dot dronów i z wczorajszej informacji, w tym o wejściu do akcjonariatu podmiotu tureckiego i dalszech fajnych działań z tym związanych.
Nie wiem po co te nerwy. Fakt jest taki że od wczorajszego piku stracili już 10% i tendencja jest spadkowa i to są fakty które widać na pierwszy rzut oka i z tym nie ma dyskusji. Też mam akcje ktore trzymam ale tracę już powoli cierpliwość
No tak, to rozsądny komentarz, każdy to widzi tylko nie ,,Ynwestor'' i podskakuje jak oparzony, a wie , że nie ma racji, a jak nie wie, to tym gorzej z nim. Trzeba mu współczuć.
YNwestor napisał : a jak wejdzie podmiot Turecki : czy na tej pseudo spółce musi być zawsze jakieś ale , albo za jakiś czas albo ich chore stay tuned . Ciągle coś ma się wydarzyć i od 6 lat się nie wydarzyło . A jak wejdzie . A już jechał węgiel . A już było blisko safe . A może k.k. Otworzy naszą prezentację . Niech ktoś mi racjonalnie wyjaśni jak oni dostarcza mocznik do Australii skoro do Mediolanu nie potrafili ???? Gdzie Rzym a Gdzie Krym . Inwestor a przypomnisz proszę za co spółka była zawieszona tutaj 4miesiace ???