• IMMO - ale mnie wyruchali... Autor: ~wyruchany [195.93.222.*]
    w panice wywaliłem po 14,61
    odkupywać czy czekać aż spadnie?
  • Re: IMMO - ale mnie wyruchali... Autor: ~Paweł [91.192.165.*]
    Następny taki ruch będzie na poziomie ok. 25 PLN.
  • Re: IMMO - ale mnie wyruchali... Autor: ~to ja leszcz :) [*]
    odkupuj jesli chcesz odrobic straty...
  • Re: IMMO - ale mnie wyruchali... Autor: ~polooo [83.5.204.*]
    odkupuj jak najszybciej
  • Re: IMMO - ale mnie wyruchali... Autor: albea [80.53.221.*]
    Ja dałem się wyleszczyć z połowy akcji gdy spadły z 8,00 na 6,00 , a następnie szybko wzrosły, teraz dokupywałem
  • Re: IMMO - ale mnie wyruchali... Autor: ~deja vu [77.113.136.*]
    Ja jak mój przedmówca w takich sytuacjach sprzedaję połowę.A na Immo naprawdę trudno znaleść dobrą metodę.Okazuje się,że najlepsza to inwestować a nie grać.Ja wyszedłem przy 8 pln.A potem zawsze było za drogo, żeby wejść.Minęło mnie następne 100% wzrostu bo zadowoliłem się 20%
  • Re: IMMO - ale mnie wyruchali... Autor: hamsterek [79.191.131.*]
    No to ładnie Cie wyleszczyli hehehe, aż mi Cię szkoda, bo pewnie plujesz sobie teraz ostro w brodę. Powiem szczerze, że też byłem mocno zdziwiony o zaniepokojony tym spadkiem (nie jeden bluzg poleciał w stronę monitora), ale wystarczyło pomyśleć na trzeźwo o braku jakichkolwiek przesłanek do takich spadków a wręcz przeciwnie, powinny być wzrosty na ponad 20 pln. Gdybym tylko miał wolną gotówkę to bym dokupował ostro przy 14,xx. Szkoda, że taka okazja mi uciekła. :-(
  • kupowac ostro Autor: ~zkupczyk [81.100.167.*]
    oddacie znowu nizej
    gdzie wy macie mozg - przeciez to nie bedzie roslo wiecznie ale skoro jestescie tacy chytrzy to wiecie jak sie skonczy
    oddacie 15-20% nizej i podziekujecie ze tak duzo zaplacili i chcieli kupic
  • Re: IMMO - ale mnie wyruchali... Autor: ~czuczu007 [81.190.43.*]
    Zawsze przed wzrostem spółka się cofa, wyjadacze wiedzą, że potrzebny jest oddech przed kolejną wspinaczką, a tym bardziej, że jest jakiś negatywny impuls z zewnątrz, pod co jeszcze dopinają się spekulanci, no i SL poszły - w pięknym stylu odleszczanie -:) Spółka absolutnie nie miała podstaw do takiej przeceny. Głowa do góry, będzie dobrze. Wcześniej pisałem i powtarzam spółka wznawia inwestycje i ma się coraz lepiej, ostatnio oddała swój nowy ukończony projekt w Bukareszcie. CI, CO NIE WIEDZĄ, KIEDY WYJŚĆ NIECH SIEDZĄ NA DUPIE.. lub ustawić SL !!!
[x]
IMMOEAST -14,49% 14,87 2010-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.