• co zrobic pomożcie Autor: ~mike [85.89.184.*]
    Witam, ostatnio troche rowniez przespalem ta spolke bo jestem dlugoterminowa z nia zwiazany ale powiedzcie mi jak to jest z tymi PP bo nie pamietam. Zeby miec prawa do PP to trzeba posiadać plastboxa do kiedy? jak to ogolnie wyglada? bo dzisiaj widze ze kurs poszybował w dół a po ile będą notowane PP nic z tego nie kapuje prosze o pomoc .
  • Re: co zrobic pomożcie Autor: ~plast [77.255.154.*]
    Do wczoraj, dzisiaj jak ktoś kupi to już bez PP a jak ktoś miał akcje to dzisiaj może sprzedać i PP mu zostaną
  • Re: co zrobic pomożcie Autor: ~michal [85.89.184.*]
    dzieki ale cos czuje ze bedzie to dobra inwestycja, pozytywne plany ma spolka !
  • Re: co zrobic pomożcie Autor: ~ibm [188.33.61.*]
    siedziałem tu już kilka lat a zysku nie widzać było, kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichaabuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa, i tyle spadać lepiej i będzie po bólu, 0 obrotu i zainterwsownia spekułą, dupa nie spółka powiem tyle....................., powolutku na 6zł
  • Re: co zrobic pomożcie Autor: ~zxc [10.6.1.*]
    cos mi sie zdaje ze jestes kolejnym ktory bardzo pozno zauwazyl spolke ...
  • Re: co zrobic pomożcie Autor: ~KEKS [83.11.24.*]
    Jeśli piszesz o zysku w postaci dywidendy to ok, zgadzam się z Tobą, tak było, ale jak widać wejście Moski i innych podziałało ożywczo na spółkę, bo nagle ten zysk się odnalzał i to w dużej ilości. Natomiast jeśli miałeś na myśli, że nie można było osiągnąć zysku z handlu PLX, to strasznie żałosne to co piszesz. Przypominam swego czasu kurs szedł nieprzerwanie do góry z poziomu ok 11 złoty do 57 czy 58 nie pamiętam. Jeśli wtedy nie zarobiłeś na spółce to (bez urazy) ale chyba nie powinieneś się więcej bawić na GPW.
[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 11:08:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.