I tak od 6 lat zajmujecie się rozliczaniem, wsadzaniem, pasiakami i powtarzaniem dziesiatki razy w kółko tych samych rzeczy. I co to wam daje to puste gadanie? To jakiś marazm. Zamiast tego trzeba skupić się na spółce i zorganizowaniu wydobycia jej surowców, a nie klepaniu wyświechtanych nic nie wnoszących frazesów.
Jak te same rzeczy ?
Prezes podaje coraz to nowe Infa.
5 lat temu miał 3 inwestorów co chcieli kupić akcje od pamu ,rok temu 1 który się jednak wycofał a aktualnie znalazł takiego co daje 800 mln$ ale tylko podobno na wiercenia
Ruch w biznesie taki że prezes ledwo mógł napisać życzenia świąteczne dla pamu a i tak krótkie bo obowiązuje go podobno umowa o poufności a przez pośpiech mógłby coś chlapnac a ty realista narzekasz !
Dnia 2026-04-16 o godz. 10:25 ~Rumcajs napisał(a): > Jak te same rzeczy ? > > Prezes podaje coraz to nowe Infa. > > 5 lat temu miał 3 inwestorów co chcieli kupić akcje od pamu ,rok temu 1 który się jednak wycofał a aktualnie znalazł takiego co daje 800 mln$ ale tylko podobno na wiercenia > > Ruch w biznesie taki że prezes ledwo mógł napisać życzenia świąteczne dla pamu a i tak krótkie bo obowiązuje go podobno umowa o poufności a przez pośpiech mógłby coś chlapnac a ty realista narzekasz !
Eee..., Rumcajs, nie narzekam na to co piszesz (jeśli tak jest), ale na te powtarzane w kółko odgrażanie się, że kogoś posadzą, ale niewiadomo nawet kogo i kiedy i tak ciagle od 6 lat, co staje się już nudne i nic z tego nie wynika. Ale jeśli prezes podejmuje jakieś sensowne działania, by uzdrowić Oila, to my wszyscy popieramy to i życzymy sukcesu, bo to jest oczywiste.
Powinieneś już dawno zrozumieć , że ten uzurpator niczego sensownego nie urodzi, przecież „po owocach” poznajemy…skonfliktowany z całym światem nie zrobił kompletnie NIC.
To akurat prawda, więc co tu rozumieć. Ale może coś się się zmieniło i prezes zmądrzał, kto wie? Jeszcze sędzia nie odgwizdał ostatniego gwizdka, a potem dogrywka no i karne. Jeszcze nie pękamy.
Panie Akcja chyba liczby mieszasz. Petrol ma 15 mln akcji, nie 151 mln. Teraz zajmijmy się 700. Myślałeś o złotych, czy o Tenge bo to duża różnica. Czekam na sprostowanie
W Tenge to byłby prawdziwy zawrót głowy. To AŻ 2,5krotność ceny zamknięcia sprzed 9lat. Zaleta takiego rozliczenia z punktu widzenia obdarowanego jest co prawda tylko jedna, ale za to jaka. Każdy 50razy z obu stron obejrzałby pojedyńczą złotówkę zanim by ją wydał:)
Dnia 2026-04-22 o godz. 10:58 ~Ee napisał(a): > Moze mi ktos wytlumaczyc na jaki temat jest ta rozmowa? Jaka jest bazowa wiedza, ktora uwalnia te rozmyslania?
Nie wiem jaka jest bazowa wiedza, ale wiem co jest fundamentem tej rozmowy. W przypadku wyliczeń na 700Zł fundamentem jest fantazja. W przypadku wyliczeń na 700 Tenge jest jej brak. Pozdrawiam:)))
Dnia 2026-04-22 o godz. 11:49 ~Dno napisał(a): > Ojej mamy tutaj pierwsze przyznanie sie przez Szoka akurat do niepoczytalnosci. Ee to raczej nie usatysfakcjonuje.
No popatrz, a ja sądziłem, że pierwszy przypadek to był wtedy gdy na forum pojawił się ktoś przedstawiający sie jako Dno, a to już lata temu było. Jak odmienne można mieć przypuszczenia w tej samej sprawie. To fascynujące, nieprawdaż?
Z calym szacunkiem, ale co ma jakikolwiek nick do liczenia palcem na wlasnej tylnej czesci ciala wycen z glebokich warstw obledu w czaszce? Nie widze zadnej analogii nawet gdybym uzyl nicka na d czy na k.
Widzę, że w tym opisanym w szczególny sposób liczeniu masz wprawę. Z pokorą przyznaję, że na taką metodologie bym nie wpadł...jednak byłeś pierwszy. Gratuluję samodiagnozy.
Mordo ale ja tez nie rozumiem co ty liczysz. Byl taki fizyk co w garazu tez rachowal chociaz dostal potem nobla to moze nas oswiec tez jak ten garazowy noblista co liczysz.