J est uchwała o ..." dalszym funkcjonowaniu spółki " - ponieważ wymaga tego AUDYT / wałki w raportach / idą pod NEGATYWA ? chyba rk / bedzie miał większość , poprzez przekazanie głosów / decydował - jak zawsze - WALNE to fikcja
Bajki o dronach. Myślisz że po takiej wtopie ktokolwiek kupi ich akcje ? I tak mnie dziwi dziś obrót . Między sobą chyba kupują i sprzedają. Nikt o zdrowych zmysłach tego nie kupi
A jaka jest twoja rola na tym forum?
Że najaktywniejszy jesteś, to fakt.
A dlaczego tak aktywny jesteś?
Patrząc historycznie na to forum, to grupa 3-4 osób codziennie prześciga się w tym jaka to Spółka jest be.
Nie macie innych zajęć poza przesiadywaniem na tym forum?
Nam zależy na prawdzie . I nie lubimy gdy ktoś wmawia nam że swieci słońce jak pada deszcz. Ta spółka jest niewiarygodna . Jeśli lubisz być oszukiwany to kup jej akcje i czekaj na kolejne espi . Tylko że powoli kończą im się kontynenty więc uważaj. A teraz odpowiedz mi na pytanie . Jesli oni nie potrafili dostarczyc mocznika do Mediolanu w lutym 2024 to jak dowiozą go do Australii ( w nawiązaniu do ost espi ) i jeszcze jedno ? Te drony to do Ciepłych krajów odleciały ? Chyba że widziałeś testy hehehehe
Nie lubię być oszukiwany i nie lubię jak ktoś mi coś wmawia.
Jednak na swoje zadania, które nie umożliwiają mi przesiadywanie cały dzień na forum.
Wy co innego takie możliwości macie.
Pytanie dlaczego? Tak od siebie, z troski o portfele innych, innych bo swoje macie zadbane.
A posiadacie w ogóle akcje MBF?
Nie odpowiedziałeś mi na proste pytanie.
A jaka jest twoja rola na tym forum?
Że najaktywniejszy jesteś, to fakt.
A dlaczego tak aktywny jesteś?
Ty nie odp na moje pyt. Więc dlaczego ja mam odp na Twoje ? Ale - Tak mam akcje. Już to pisałem. Meritum sprawy to nie jest kto po ile kupował i kto ma zysk lub stratę (wiadomo że na Mbf jest strata) próbuje uzmysłowić nowym ludziom żeby tego nie kupowali bo tu ściema goni ściemę zrozum. Kurs był +10zl i kilkanaście espi od tego czasu a mamy 3,7zl. A za chwile bedzie gorzej. Zainteresuj sie to dowiesz sie ciekawych rzeczy co tu sie odwala. Espi bez pokrycia . Żadnego zrealizowanego. Miny driny mocznik olej węgiel maseczki . Żadnego sukcesu. Żadnej sprzedaży. Najw. Ich sukces to stoisko 3x wieksze i wywiady którymi tak się chwalili na swoim x ( wywiady które też między bajki można wsadzić ) pamiętasz czasy jak dostali @ od Orlenu ? No właśnie . Jak chcesz to podyskutujmy merytorycznie. Tylko od razu Ci napisze że nie znajdziesz pól argumentu na obronę tej spółki
Moge tu siedzieć tyle ile mi się podoba. Aż wszyscy nowi zrozumieją że nie ma co kupować akcji tej spółki. Zabronione to jest czy jak ? No właśnie. To słucham teraz Ciebie. Czym ta spółka się obecnie zajmuje ? Na jakim etapie jest projekt dronów ? Jak wygląda finansowanie tego projektu ?
Na jakim etapie jest temat min i gigantycznego wy Mbf u zamówienia ? Jak wygląda współpraca z firmą dronamics ? Co sprzedali przez ostatnie 2 lata ? Dlaczego było espi ze sprzedali cukier do Tago a później wycofali się z tego espi . I jak wyjaśnisz mi to co napisali 12.9.2024 : planujemy przejsc proces certyfikacji jesienia. Na
razie skupiamy sie na biezacych zamówieniach i budowaniu historii realizowanych zlecen. Słucham gdzie są bieżące zamówienia ? Jak wygląda fabryka z rozlewnią oleju ? Istnieje jakakolwiek sprzedaż ? Jak planują dostarczyć mocznik do Australii ? Mallardem czy Iryda ? Zejdź na ziemię i przyznaj że wygląda to katastrofalnie .
Mat, nie ma co odpowiadać temu ,, ynwestorowi'', to dzieciak z piaskownicy, cytuję jego wypowiedź: ,, a kto komu pierwszy zadał pytania''. No poziom przedszkolaka i to początkującego z przedszkola specjalnej troski, zamiast odpowiadać merytorycznie, to licytuje. Hej, koleś to nie licytacja na bzdury tu liczą się argumenty. Daj choć jeden za, jak prosil cię Mat. On daje ci fory abyś mógł się i tą spółeczkę wybronić. On ma zapewne mnóstwo argumentów potwierdzających jego tezy.
Dorosły zza biurka, ktoś wskazuje, że nie odpowie mi bo niby ja nie odpowiedziałem, a jest na odwrót.
No ale jak nie ma się argumentów, to można wypaczać rzeczywistość.
Dawaj dalej niby dorosły.
Po co wchodzisz z nim w dyskusję . Niedługo po 2 zł będzie kupował a Mbf nadal będzie go mamiło wizja dronów , min, statków , paliwa rakietowego czy co tam wymyślą. Najlepsze że ostatnio z Antarktyda trafiłeś ..prawie. Była Australia. Może niedługo Kuba Grenlandia i … ciekawe czy teraz będzie memorandum, list intencyjny czy umowa ramowa. Lub gigantyczne zamówienie …
Ale z was dzieci. Mat zarzuca, że nie odpowiadam pomimo, że sam nie odpowiada na moje wcześniejsze pytania.
Makro pisze żeby mat nie dyskutował ze mną a ten swoje i pisze do Tomka żeby ten nie dyskutował że mną. Teraz dla zamknięcia kręgu wzajemnej adoracji brakuje żeby Tomek zaczął pisać żeby sto1ck nie wdawał się w dyskusję ze mną i kólko domknie się jak w spamowskim kręgu.