Gdzie jest Politycznie i reszta forumowych oszo. łomów? Dzwońcie do niego, niech szybko coś zrobi. Czekał, czekał i się doczekał...Tak kończy się bezmózgowa wiara zapatrzonego w siebie ,,ynwestora'', a jeszcze w piątek chwalił się ilu to on akcji nie ma... Wspólczuję baniaczkowi potarganemu, choć to oczywiście ściemniacz i ma tyle, ile napisałem. Dla niego to i tak cios z ktorego się nie podniesie. Tak kończy się przygoda z chłopcami z mbf. Pewnie niedługo ktoś się za nich i za ich espi weźmie P.S Sam przed chwilą dzwonił do mnie i mówił, że dalej czeka...Dzwońcie, aby wzięli go na od. wyk, może go jeszcze uratują.
Plaża utopiona jak pisałem
Imm games który swoicie dał zarobić na kółeczkach zaraz wróci na grosze
I gdzie niby się pomyliłem dzieci ??
A ty marko standardowo potrafisz obrażać - cały czas pokazując IQ poniżej chomika biegającego na kołowrotku :)
Ja tymczasem mimo obecnej straty na mbf nic nie robię - boli Cię to i twój móżdżek tego nie pojmuje ale to już twój problem :)
O, odezwał się z przerwy na szychcie, myślałem że dopiero wieczorem, jak cię wypuszczą... Pisałeś, że z nas się śmieją. Zobacz paj. acu, co o tobie piszą. Widać te swoje dyrdymały uskuteczniasz na wielu forach i wszędzie jesteś pośmiewiskiem. Jesteś jednak konkretny tł. uk i dalej nic nie myślisz. Wszystko wskazuje na to, ze ty nigdy nic nie zarobiłeś na niczym tylko siedzisz i czekasz.
P.S Napisz wreszcie coś merytorycznego o tej spółce, np. dlaczego czekasz paj. acu. A ty widziałeś chociaż np. wyniki za IV kwartał 2025 r? Co o nich powiesz mat. oł. ku.
A kto widział wyniki za IV kwartał 2025 r. jak nie były opublikowane?
No chyba, że z kalkulatorem siedziałeś i porównałeś marko roczne do III kwartału i wtedy opublikowałeś swój autorski raport za IV kwartał ubiegłego roku.
A to ty nawet nie widziałeś wyników za IV kwartał i się wymądrzasz...To z ciebie ynwestor z Koziej Wólki, rozumiem, ze czytasz tylko forum, bo na danych finansowych sie nie znasz. Ucz się, a potem zabieraj głos, na razie podpowiem ci, że nie trzeba samemu nic dodawać, ani odejmować. Wystarczy tylko spojrzeć np. na stronę Bankiera, gdzie jest zakładka ,,dane finansowe'' i przyswoic sobie tą wiedzę tylko trzeba mieć oczywiście podstawy do tego, aby ta wiedza cos ci dała. Same liczby nic ci nie powiedzą. Po co więc ta twoja głupia uwaga i złośliwosci...? Bez tego nie masz co marzyć i zaczynać działać, ani nawet pisać o giełdzie, akcjach nawet na takim śmiesznym forum jak to.
To ty który jako jedyny widziałeś raport finansowy Spółki za IV kwartał 2025 r. zniżasz się ze swoją aktywniścią do tak śmiesznego forum?
Co do głupoty, to tobie i tobie podobnym, nie dorówna się .