• Zaraz dolne Autor: ~s1tock88 [31.0.118.*]
    Czyzby upadłośc ?
  • Re: Zaraz dolne Autor: ~s1tock88 [31.0.118.*]
    Pewnie nieźle umoczyli a krypto
  • Re: Zaraz dolne Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    Gdzie jest Politycznie i reszta forumowych oszo. łomów? Dzwońcie do niego, niech szybko coś zrobi. Czekał, czekał i się doczekał...Tak kończy się bezmózgowa wiara zapatrzonego w siebie ,,ynwestora'', a jeszcze w piątek chwalił się ilu to on akcji nie ma...
    Wspólczuję baniaczkowi potarganemu, choć to oczywiście ściemniacz i ma tyle, ile napisałem. Dla niego to i tak cios z ktorego się nie podniesie.
    Tak kończy się przygoda z chłopcami z mbf. Pewnie niedługo ktoś się za nich i za ich espi weźmie
    P.S
    Sam przed chwilą dzwonił do mnie i mówił, że dalej czeka...Dzwońcie, aby wzięli go na od. wyk, może go jeszcze uratują.
  • Re: Zaraz dolne Autor: ~Nf [109.243.1.*]
    Zobacz co wypisuje na plaza lub immogames także wraca do niego co sieje.
  • Re: Zaraz dolne Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Plaża utopiona jak pisałem
    Imm games który swoicie dał zarobić na kółeczkach zaraz wróci na grosze
    I gdzie niby się pomyliłem dzieci ??
    A ty marko standardowo potrafisz obrażać - cały czas pokazując IQ poniżej chomika biegającego na kołowrotku :)
    Ja tymczasem mimo obecnej straty na mbf nic nie robię - boli Cię to i twój móżdżek tego nie pojmuje ale to już twój problem :)
    O, odezwał się z przerwy na szychcie, myślałem że dopiero wieczorem, jak cię wypuszczą...
    Pisałeś, że z nas się śmieją. Zobacz paj. acu, co o tobie piszą. Widać te swoje dyrdymały uskuteczniasz na wielu forach i wszędzie jesteś pośmiewiskiem.
    Jesteś jednak konkretny tł. uk i dalej nic nie myślisz. Wszystko wskazuje na to, ze ty nigdy nic nie zarobiłeś na niczym tylko siedzisz i czekasz.

P.S
    Napisz wreszcie coś merytorycznego o tej spółce, np. dlaczego czekasz paj. acu. A ty widziałeś chociaż np. wyniki za IV kwartał 2025 r? Co o nich powiesz mat. oł. ku.
  • Re: Zaraz dolne Autor: ~Inwestor [188.146.152.*]
    A kto widział wyniki za IV kwartał 2025 r. jak nie były opublikowane?
    No chyba, że z kalkulatorem siedziałeś i porównałeś marko roczne do III kwartału i wtedy opublikowałeś swój autorski raport za IV kwartał ubiegłego roku.
    A to ty nawet nie widziałeś wyników za IV kwartał i się wymądrzasz...To z ciebie ynwestor z Koziej Wólki, rozumiem, ze czytasz tylko forum, bo na danych finansowych sie nie znasz. Ucz się, a potem zabieraj głos, na razie podpowiem ci, że nie trzeba samemu nic dodawać, ani odejmować. Wystarczy tylko spojrzeć np. na stronę Bankiera, gdzie jest zakładka ,,dane finansowe'' i przyswoic sobie tą wiedzę tylko trzeba mieć oczywiście podstawy do tego, aby ta wiedza cos ci dała. Same liczby nic ci nie powiedzą. Po co więc ta twoja głupia uwaga i złośliwosci...? Bez tego nie masz co marzyć i zaczynać działać, ani nawet pisać o giełdzie, akcjach nawet na takim śmiesznym forum jak to.
  • Re: Zaraz dolne Autor: ~Inwestor [188.146.152.*]
    To ty który jako jedyny widziałeś raport finansowy Spółki za IV kwartał 2025 r. zniżasz się ze swoją aktywniścią do tak śmiesznego forum?
    Co do głupoty, to tobie i tobie podobnym, nie dorówna się .
  • Re: Zaraz dolne Autor: ~Tomek [83.25.237.*]
    W odróżnieniu do ciebie ja jestem w...... co tu się odwala .Ciekawe, czy jak spadnie poniżej 2 zł też będziesz spał spokojnie
[x]
MBFGROUP -7,29% 4,58 2026-04-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.