Zgoda gaming jest pod kreską tylko jedno ale
Gop ma zyski
Ult ma zyski
A problem w Movie jest taki że nie ma zysków przekonasz się za parę dni
Wiecznie przepalona kasa chłopie komu Ty chcesz bajki wciskać
OK, dzięki za uświadomienie
Czy ja gdzieś napisałem że będą super wyniki ? NIE, bo niby z czego
wyniki za 2025 to rynek już dawno wycenił
to już historia
kasa idzie np. na RT 2 czy to jest przepalone to się dopiero okaże, przypominam że to MG finansuje projekt i z PC ma 65% + 40% w Road, bez MG nie byłoby projektu bo Road nie miało ani grosza na działalność
porty DDS 2 to się za darmo zrobią ? Czy charytatywnie ktoś to ma robić ?
nad DDS 3 dłubią to co to reż beż kosztowo ?
- RT 2
- DDS 2 konsole
- DDS 3
Teraz nie ma zysków bo inwestują w 3 kluczowe projekty - WOW
Komedianci Oki i Ori.Kupujcie to moze urosnie.Jedna juz padła z tej grupy Farm 51.Kolejna to Wasze Movie z Preziem .A Wy piszcie dalej o super perspektywach.A kurs jak widac.
Dłubią to chyba palcem w nosie. DDS3 mówisz, a gdzie jest Narcos z wizerunkiem P.Pascala? Gdzie kasa ( i ile), która na to poszła. Za rok albo dwa mogą wymyślić; że nie będzie DDS3 bo coś tam, ale za to przymierzają sie do DDS Początek ( zwał jak zwał) a inwestorzy będą w zeznaniach obserwowali rubryki "koszty obce" i zastanawiać będą się co to oznacza. Dla tego uważam, że jedynym wyjściem jest zebranie 5% i audyt.
A MG trzęsie portkami, bo pewnie lada moment będzie musiało się pochwalić kolejnym pozwem. Jakoś tu wszyscy zapomnieli chyba o tym, że poleciało solidne wezwanie, o którym nie poinformowali w zeszłym roku, po którym należy spodziewać się pozwu. Wszyscy nagle zapomnieli, że spółka nie czeka na kolejne wypasione premiery, tylko raczej na pozew od jedynego developera, który robił dla nich pieniądze.
Tu od roku się walą zgliszcza w pożarze,a gawiedź jeszcze czaruje, że będą jakieś sukcesy :).
Tu się akurat zgodzę z OKIm . Nie ma wyjścia % dl wydawcy się należy koniec kropka . Stąd m.in. masz kurs jaki masz
Z konsol nie dostaną złotówki to dotyczy PSa
W umowie z tego co wiem mają tylko PC z prostej przyczyny . Stara umowa 7 letnia i wtedy nawet nie liczyli że DDS może wyjść na konsole. Następne gry tak jak RT2 65% DDs3 pewnie min 65% no i konsole DDs2 100% idzie kasa do Movie