• Czarny scenariusz Autor: ~Maksimus_Keksimus [5.173.158.*]
    Co musiało by się stać aby S2B tąpneło kursem na otwarciu (tak wyprzedawanie też będzie miało wpływ). Nie mówię o wojnach lokdownach etc.
    Dla mnie brak zgody FDA, słabe wyniki w 3 fazach (chociaż nic na to nie wskazuje). Coś jeszcze?
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~SnT [188.33.36.*]
    Może uderzenie komety w Ziemię ?
    Ile Ty masz tych akcji że tak bezpośrednio spytam bo takie rozważania raczej są bez sensu :)
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~Mariusz [5.184.196.*]
    Ja mam nadzieję że na początku będzie spory zjazd bo starzy akcjonariusze Synektika będą sprzedawać żeby dobrać Synektik pod dywidendy i pewny biznes. A mam taka nadzieje bo chciałbym złapać trochę syn2bio w dobrej cenie.
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~Zwykłyleszcz-krytyk [37.47.122.*]
    Skoro tak obstawiasz to będzie odwrotnie
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~Jandi [37.30.44.*]
    To tylko spekulacje … ale - jak będą chcieli zamieszać to obstawiałbym podjazd pod 30, może nawet lekkie 30+, a potem zjazd poniżej 20, żeby wystraszyć mniej skorych do ryzyka (to wszystko przy braku dodatkowych informacji ze spółki) … potem jak w przypadku Synektika marsz ku rekordom … 3-6 m-cy daje fundom, że mogą się tak bawić i przerzucać z jednych fundow (tym które mają ograniczenia do posiadania syn2bio), a tymi, fundami które beda chciały wziąć każdą ilość … te beda tez odbierać tym którzy nie wytrzymają ciśnienia jak będą spadki poniżej 23 …
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~Zwykłyleszcz-krytyk [37.47.122.*]
    Ja kilka miesięcy temu obstawiałem 45-50zł w pierwszych 2-3 sesjach...dziś ze względu na ryzyko geopolityczne uważam ,że każdy scenariusz jest możliwy.
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~Jandi [37.30.44.*]
    Może być też tak jak mówisz i 100% w 3 dni … zobaczy ten pierwszy tydzień czy będzie ostry popyt na te akcje i czy zdoła wchłonąć popyt jeśli się pojawi od niektórych funduszy … cierpliwi dostali już deser z Synektika i moim skromnym zdaniem dostaną swoją wisienkę z Syn2bio … powodzenia dla wszystkich
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~Mateo [46.112.4.*]
    Na bank, sprzedadzą za grosze syn2bio i dobiorą po 3 akcje na krzyż, żeby mieć "sowitą" dywidenda za to i pewna przyszłość
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~zbirek [81.95.192.*]
    ile chcesz kupic
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~LLL [46.179.219.*]
    A po co to wymyślać jakieś czarne scenariusze?
    Wystarczy aby nie popadać w hurraoptymizm i będzie dobrze.
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~Mikus [194.77.97.*]
    Wygląda na to, że niektórzy ludzie oczekują sukcesu conajmniej na miarę Synektika najlepiej już pierwszego dnia, a wszystko inne będzie "czarnym scenariuszem".

Trzeba trochę pokory, po każdej konferencji wynikowej Synektika też się zapalalem, jak rok temu, dokupilem w okolicach 220, balem się czy zdążę dokupić zanim mocno wzrośnie, tak vice zachwalal. Oczywiście wzroslo, ale nie od razu i po drodze parę razy spadlo poniżej 200.

Moim zdaniem tu będą wzrosty, ale trzeba być przygotowanym na to, że na te prawdziwe wzrosty czas przyjdzie później.
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~Maciek2 [31.183.128.*]
    Mam nadzieję, że przez 1-2 lata będzie się kisić na ~~20 i będzie można spokojnie akumulować.
[x]
SYNEKTIK 1,57% 284,20 2026-05-18 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.