• OPONEO.PL SA raport okresowy. Autor: ~independent [188.33.1.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=2&_OID=43&_Lang=pl&_RowID=1581633&category=31,32,33,35,5,6,7,10,9,8,15,41,18,13,42,16,43,14,44,17,45,11,36, 47, 48&_CheckSum=-926320439
  • Re: OPONEO.PL SA raport okresowy. Autor: ~independent [188.33.1.*]
    http://www.xtb.pl/strona.php?raport=130769
  • Re: OPONEO.PL SA raport okresowy. Autor: ~szakal [78.159.199.*]
    powiem lekko..
    nie jest zaciekawy
  • Re: OPONEO.PL SA raport okresowy. Autor: ~independent [188.33.85.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/7,863479.html

• Re: OPONEO.PL SA raport okresowy. Autor: ~petroza [195.22.96.*]
    Oponki dopiero zaczęły się sprzedawać, zobaczymy jaki będzie raport okresowy za 1 kwartał 2010 - dwa sezony oponiarskie "zima-lato" ?
  • Re: OPONEO.PL SA raport okresowy. Autor: ~pupilczesia [89.74.20.*]
    Nie trzeba było się podniecać jak dwa tygodnie temu ładowali 2 tiry opon i akcje wyskoczyły nagle na prawie 8 zyla ja wtedy je sprzedałem bo spodziewałem sie złego raportu a tak na marginesie to nie słyszałem żeby zatrudniali pracowników a sporo pozwalniali pare miesięcy temu coś mi śmierdzi ta spółka popatrzcie na inne z naszego regionu jutrzenka drozdek od marca nieźle poszli a opony stoja w miejscu !!!!!
  • PROPONUJĘ PORÓWNAĆ SOBIE CHOCVIAŻBY CENY ALLEGRO I OPO!!!!!! Autor: ~boomer [83.31.240.*]
    Opo jest o 50% droższe..... i co tu więcej się rozwodzić i pisać!!! Lipa.
  • Re: OPONEO.PL SA raport okresowy. Autor: mygumas [89.78.202.*]
    pupilczesia - smierdzi ci chyba nie umyta pupa kolego. Jaki miał byc raport za IIIkw? twoim zdaniem miał byc super dobry? za lipiec, sierpien i wrzesien? niby czemu, chyba normalne jest, ze w tych miesiacach opony sprzedaja sie słabo.

dopiero IVkw pokaze na co stac oponeo.

Nie zatrudniaja nowych pracowników? a niby skad to wiesz? Masz jakiegos znajomego w tej firmie? Ciekawe, ze nie zatrudniaja bardzo ciekawe, a myslisz, ze kto obsługuje rynki zagraniczne? Dodatkowa praca sama sie robi tak? Bardzo ciekawe..

Nie badz smieszny bo gadasz bzdury a info masz zadne.

Co chwile nowe dofinansowania do nowych projektów, kasa idzie na inwestycje, dotacje.. ale wg ciebie oponeo to lipa? ciekawe, ze dofinansowuje sie spolke ktora jest słaba bardzo ciekawe :) Bedzie w miare zima bedzie dobre oponeo..
  • Re: OPONEO.PL SA raport okresowy. Autor: ~Jan [83.23.250.*]
    Radpol dawno dostał kasę i co drepcze w miejscu jak stara baba !
  • Re: OPONEO.PL SA raport okresowy. Autor: ~pupilczesia [79.188.203.*]
    no no nawet wprowadzili nocki tylko że koledzy nie mają co robić a krew cie zalewa bo masz siano utopione w ten niepewny produkt hahahahahaha koń by sie uśmiał
  • Re: OPONEO.PL SA raport okresowy. Autor: ~kosmatka [89.78.202.*]
    pupilczesia - informacje masz naprawdę rewelacyjne. negujesz ten papier jakbys utopił całe swoje oszczednosci na nim. nie wypisuj tutaj bzdur. jesli masz akcje oponeo to siedz grzecznie, nie płacz i czekaj a na pewno w koncu bedzie wzrost. Jesli nie masz tego papiera to opuść forum oponeo i te swoje smieszne teksty zachowaj dla swoich kolegów z którymi masz przyjemnosc spotykac sie na tych nockach o ktorych tak zabawnie wypisujesz.

Niby jakies informacje z firmy masz ale same jakies takie mało konkretne.
[x]
OPONEO.PL 0,00% 91,00 2025-11-28 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.