Jakbym obstawiał że będzie niewielu chętnych to bym sprzedał. Na rynkach kapitałowych zawsze trzeba obstawiać i albo zająć pozycje albo nie tykać. To chyba logiczne...
Każdego kto nie sprzeda tobie do tej daty żeby zobaczyć co dalej, bo to takie logiczne Carlos, no ale wiesz, ty jesteś tu w innym celu więc nie musisz rozumieć.
Jak nie będzie chętnych to obstawiam że siedzisz tu na forum.....to jakaś nowa dewiacja? Nie wierzę w spółkę to nie mam akcji. Nie mam akcji to nie piszę na jakimś forum spółki - proste i logiczne. Jest tyle innych ciekawszych zajęć. No chyba że ktoś choruje na trolowanie. To jeszcze jestem w stanie zrozumieć.
Hahaha. Akcje ma po groszowych cenach i nie sprzedał za prawie 3zl. A teraz "stawia" że nie będzie chętnych na akcje co spowoduje dalsze spadki... Ma to sens. Takie banialuki kolego to możesz dziecią w przedszkolu opowiadać:]
Ignorancie jak stawiasz ze nie będzie chętnych na akcje po 1.5zl i bedziesz mial racje, to kurs wróci na groszówki. To Ci gwarantuje :] Ja optymista Ci to mówię.