• Co dalej? Autor: ~Pp [46.134.76.*]
    Góra, dół? Brak możliwości sprzedaży. Cena zamrożona. Co to za G.... Zawiadomienie złożone oficjalnie wczoraj.
  • Re: Co dalej? Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    A czego dotyczy to "zawiadomienie", że spekulanci ubrali cię w badziew?haha. Przecież rąk ci nie wykręcali, sam wszedkeś w tą zabawę z chęci zysku.
  • Re: Co dalej? Autor: ~lelek [194.181.24.*]
    a ja się zastanawiam gdzie Ci poklepywacze " że spółka cudowna...jakie tu będą wzrosty i umowy...etc..:).
    Wraz z fixem i obrotami forum zamarło :)
  • Re: Co dalej? Autor: ~lowcatrolli [91.193.208.*]
    jak brak mozliwosci sprzedazy ? przeciez kazdy moze zlozyc zlecenie - co to za lamerskie komentarze
  • Re: Co dalej? Autor: ~Pp [46.134.76.*]
    Zlecenie przy obecnej cenie wisi już godzine
  • Re: Co dalej? Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    Tak jak pisałem wczoraj czy przedwczoraj codziennie "BIEDRONKOWE" ceny dziś taniej o 5,14 % ,.....
  • Re: Co dalej? Autor: ~XXL [5.173.166.*]
    Na fixingach zlecenia zawierane są dwa razy dziennie 11 i 15 tak to dział bo nie ma notowań ciaglych
  • Re: Co dalej? Autor: ~Krystyna [37.109.32.*]
    Twój towarzysz obiecał paliwo po 5x x tak to dział, daliście się nabrać takie życie biorę to na własną odpowiedzialność, wzięliście ścierwo na własną odpowiedzialność ,ja tego nie mówiłem itp, lubię kibicować i słuchać mądrych ludzi np,premiera
  • Re: Co dalej? Autor: ~lowcatrolli [91.193.208.*]
    byla benzyna po 5. Tylko ten co ma cos z glowa mysli, ze do konca zycia bedzie beznyna po 5. Podziekuje prezyd za oceaem , batyrowi i partii na 3 litery za popieranie wojne , i gdyby nie ten premier, to by partia na 3 litery by wyslala naszych PL żołnierzy - takze myslalem ze na forum bankiera pisza jednak osoby, ktore coś tam wiedzą - a jak widać po wpisie Krystyny jednak nic nie wiedza.
    Po drugie mozna posluchac co mowil byly prezez Orlenu ze nie da sie obnizyc cen beznyny - jakos aktualny premier to obnizyl - wiec ...
  • Re: Co dalej? Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    twój plemiel jest wielki , a gdzie 100 tzw. konkretów na 100 (pierwszych) dni ?, no chociaż te 30 % ,....
    A gdzie tradycyjne już straszenie wyjściem Nr 523 z €kołchozu przez partię 3-literową ???
[x]
MILITARY 2,65% 0,31 2026-05-05 15:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.