• ZBIERAĆ PAPIER Autor: ~MIŚŚŚ [83.27.163.*]
    Powodzenia.
  • Re: ZBIERAĆ PAPIER Autor: ~Kotozbik [78.30.81.*]
    W poniedziałek z drugiego nicka będziesz pisał ale pobierali ludzi,czekamy na możliwa zmień trendu jeszcze 6 msc jak ruszy w górę to można rozpatrzyć ostrożne wejście,ludzie to nie CDR żeby podniecać się 2% wzrostem.
    Czekamy na analizę techniczną All i opowieści z mchu i paproci o wchodzenia na grubo fundow
  • Re: ZBIERAĆ PAPIER Autor: ~BP [84.205.185.*]
    Chce przypomniec że na CDR tez ludzie stawiali krzyżyk jak było po 80, a teraz to "wielki gracz CDR"
  • Re: ZBIERAĆ PAPIER Autor: ~Gregor [37.31.56.*]
    ojojoj co to za frustracja sie wylała na bitsów ) i porownanie do CDR ... co do porównania to CDR jest bezkonkurencyjny na polskim rynku gier, dwa swiatowe hity i wycena ...26 miliardów... tak miliardów ) co do bitsow to po panicznej wyprzedazy akcji w 2024 roku z powodu pozucenia projektu P8 i zaksiegowaniu straty netto 40 milionow z tego tytulu rynek przecenil 11 bit o.... miliard zł tak dobrze czytacie miliard zł pezeceny bo spólka porzuca projekt gry i ksieguje 40 mln straty ) dobre co czyli mamy obecnie firme rentowna warta 300 milionow zł versus 2024 rok prawie 1.5 miliarda brzmi jak sf ale to nasza Gpw )
    zeby byla jasnosc posiadam w portfelu CDR , Cig i 11 bits i potencjal 11 bits oceniam najwyzej )
  • Re: ZBIERAĆ PAPIER Autor: ~Inwestor [79.184.231.*]
    W stosunku do portfolio i swiatowych hitow 11 bit, wedlug mnie akcje sa bardzo niedowartościowane. Cena 135zł to cos typu 80zl na CD Project
  • Re: ZBIERAĆ PAPIER Autor: ~Patmat [5.173.145.*]
    11 milionòw ograło fp 1 i 2. Do premiery fp 1886 łącznie ok 15mln to tak ostrożnie prognozującj.Ile sprzedadzą kopii w pierwszym kwartale po premierze 1,5-2,5 mln. Pozdrawiam
  • Re: ZBIERAĆ PAPIER Autor: ~drupi [178.42.128.*]
    Kapitalizacja spółki spadła o miliard, pomyślcie jak się musieli się tłumaczyć Miechowski z Marszałem dla Esaliens czy Nationale Nederlanden gdy ich udziały stopniały z 90 milionów dla tej pierwszej czy 74 dla tej drugiej do kolejno niecałych 20 i niewiele ponad 16 milionów.
  • Re: ZBIERAĆ PAPIER Autor: ~BP [195.82.178.*]
    No jak widać dobrze wytłumaczył bo zostały. Musiał mieć dobre argumenty.
  • Re: ZBIERAĆ PAPIER Autor: ~Gregor [37.31.56.*]
    stara zasada giełdowa mówi... kupuj tanio sprzedawaj drogo ), tutaj na ta chwile jest bardzo tanio a biorąc pod uwage wyniki za ostatnie 2 kwartały i perspektywy na najbliższe kwartały to jest za półdarmo )
    Oni zostali, ale wielu pomniejszych uciekło, albo sie mocno poskracało. Zobaczymy w czerwcu kto jeszcze sie pozbył.
  • Re: ZBIERAĆ PAPIER Autor: ~wchodzę_tu_na_pełn [83.26.48.*]
    Dobrze że chociaż ty chcesz kupić. Od razu mi się humor poprawia jak czytam spadkowych naganiaczy co to wszystko rysują w czarnych barwach. Od razu wiem że mają chrapkę na akcje tylko chcieliby jeszcze taniej.
    Ja tu siedzę, tak jak wszyscy, na haku. Tyko cierpliwość sie kończy, widząc, ze nawet takie trupy jak PCF odbijają.
[x]
11BIT 3,78% 153,60 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.