W poniedziałek z drugiego nicka będziesz pisał ale pobierali ludzi,czekamy na możliwa zmień trendu jeszcze 6 msc jak ruszy w górę to można rozpatrzyć ostrożne wejście,ludzie to nie CDR żeby podniecać się 2% wzrostem.
Czekamy na analizę techniczną All i opowieści z mchu i paproci o wchodzenia na grubo fundow
ojojoj co to za frustracja sie wylała na bitsów ) i porownanie do CDR ... co do porównania to CDR jest bezkonkurencyjny na polskim rynku gier, dwa swiatowe hity i wycena ...26 miliardów... tak miliardów ) co do bitsow to po panicznej wyprzedazy akcji w 2024 roku z powodu pozucenia projektu P8 i zaksiegowaniu straty netto 40 milionow z tego tytulu rynek przecenil 11 bit o.... miliard zł tak dobrze czytacie miliard zł pezeceny bo spólka porzuca projekt gry i ksieguje 40 mln straty ) dobre co czyli mamy obecnie firme rentowna warta 300 milionow zł versus 2024 rok prawie 1.5 miliarda brzmi jak sf ale to nasza Gpw ) zeby byla jasnosc posiadam w portfelu CDR , Cig i 11 bits i potencjal 11 bits oceniam najwyzej )
11 milionòw ograło fp 1 i 2. Do premiery fp 1886 łącznie ok 15mln to tak ostrożnie prognozującj.Ile sprzedadzą kopii w pierwszym kwartale po premierze 1,5-2,5 mln. Pozdrawiam
Kapitalizacja spółki spadła o miliard, pomyślcie jak się musieli się tłumaczyć Miechowski z Marszałem dla Esaliens czy Nationale Nederlanden gdy ich udziały stopniały z 90 milionów dla tej pierwszej czy 74 dla tej drugiej do kolejno niecałych 20 i niewiele ponad 16 milionów.
stara zasada giełdowa mówi... kupuj tanio sprzedawaj drogo ), tutaj na ta chwile jest bardzo tanio a biorąc pod uwage wyniki za ostatnie 2 kwartały i perspektywy na najbliższe kwartały to jest za półdarmo )
Dobrze że chociaż ty chcesz kupić. Od razu mi się humor poprawia jak czytam spadkowych naganiaczy co to wszystko rysują w czarnych barwach. Od razu wiem że mają chrapkę na akcje tylko chcieliby jeszcze taniej.