• Wig rekord hossy Autor: ~Dq [37.225.54.*]
    Wig w covid 1400 cps 20 zł wig 3500 cps 11.50
    Czekamy na korektę na cps,jak nie chcę rosnąć będzie spadać! Stara zasada!
  • Re: Wig rekord hossy Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Wez sie chlopie ogarnij bo bredzisz na forum polsatu jak byś coś ciężkiego na kolację zjadł i ci zaszkodziło i nie koniecznie na brzuch tylko na spaczoną trollowaniem na spadek grzechotkę normalnie człowiek glupi sie rodzi pozniej sie uczy i glupi umiera u ciebie brak tego po środku reszta sie zgadza
  • Re: Wig rekord hossy Autor: ~Mirek [37.31.12.*]
    Najpierw naganiał na wzrosty teraz na spadki a cena stoji w miejscu oco kaman ilwestory nie nadążam za wami w koncu dobry ten Polsat czy zły Dq po 14 będzie kupował ?
  • Re: Wig rekord hossy Autor: ~Andy [78.30.106.*]
    Tu może być tylko jedna odpowiedź. Chcieli wyjść z banana przed jak sadzą znaczną poprawą wyników i braku chęci działania się zarówno zyskami jak i informacjami. Firma po ogromnych inwestycjach, która w niedalekiej perspektywie będzie generować duże zyski. Widzę tu sytuację jak na InPost. Tylko tu nie było chętnych do oddania ponad 30 zł więc sfingowali cały ten konflikt rodzinny i cały czas duszą. Stopy trochę pomogły ale wszyscy mają kredyty. Robi to sama rodzinka lub co bardziej prawdopodobne prawdziwy wlaściciel. W normalnym kraju to regulator powinien zbadać tą sytuację ale nie u nas. Zwłaszcza teraz.
    Pewnie sporo już zebrali na słupy ale i tak na squeeze-out to dużo za mało bo fundy im nie oddadzą. Trzeba czekać na ofertę dla funduszy i ostatków ulicy.
  • Re: Wig rekord hossy Autor: ~Dq [37.225.54.*]
    Wielokrotnie pisałem że komuś zależy na zbijanie kursu,czegoś tutaj nie pojmuję w tamtym roku zarobili ponad 700 ml a w tym może 300,stopy spadają inwestycje powinny zarabiać a tu wyniki coraz gorsze.
    Księgowość kreatywna. Ukrywają zyski. Brak kontroli. Trzeba czekać na ofertę dla pozostałych na pokładzie. Muszę to zakończyć.
    Gdzie masz wyniki co.cie wyniki i shorty obchodzą jsw bakrut zrobił 70 % od dolka ty się Polsatem martwisz do wakacji 14 albo 15 i tego się trzymaj zamknij to można i do grudnia poczekać gielda uczy cierpliwosci i wynagradza. W ten sposób oddałem na dolku mnóstwo akcji potem juz były mi za drogie teraz x 2 x3 wyjewka
  • Re: Wig rekord hossy Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    No i tu Mirek normalnie gadasz trafiłeś w punkt tu na Polsacie sie bawią takimi jak dg i ich paniką gielda od dawna uczy cierpliwości również i mnie cierpliwość to cnota a nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu a dopisywanie sobie najgorszych scenariuszy po sprzedaży i pewnie dokładce w przypadku dg pewnie spowodowała tą flustracje ja na jego miejscu bym odkupił walor i usiadł na czterech literach I przestał biadolic bo perspektywy są I to dobre do odbicia na wyższy level tym bardziej na Polsacie
  • Re: Wig rekord hossy Autor: ~On [37.31.10.*]
    Dokładnie tak. Też oddałem wiele spółek na dołku - po właśnie takim męczeniu jak tutaj, na CPS. Nie miałem wtedy doświadczenia i emocje wzięły górę. Potem jak po sznurku akcje rosły często po 100% a nawet więcej. Był żal.
    Wiadomo, nie ma reguły i może być różnie, ale jak kupujesz dobrą jakościowo spółkę za 30 % jej wartości to tylko cierpliwość. Może to trwać 5 miesięcy, może rok...
  • Re: Wig rekord hossy Autor: ~re [78.30.99.*]
    narzekaliscie na zygmunta to teraz zobaczcie do czego te bachory sa zdolne
    Bankruty rosną co bym.grosza nie polozył a tu mam się bać Polsatu po 11 zł po 17 brali widziki 25 po 14 to była świetna okazja na 17 teraz to abstrakcja na historycznych minimamch bez spadków i bujania nie ma wzrostów szybciej by oddali to bysmy już pojechali pieniądz leży i pracuje nic to nie zmienia czy będę miałnto za miesiąc czy na koniec roku nikt mi 50000 zl nie d na ulicy nie leży niczym inni zejdą z haka ja bedę zarobiony zamykam komputer spotykamy się na koniec roku na Pepco też tak zrobiłem i ograłem rynek.
  • Re: Wig rekord hossy Autor: ~Dq [37.225.21.*]
    Może faktycznie macie rację, frustracja mnie dopadła, dziś odkupie
[x]
CYFRPLSAT -1,16% 16,55 2026-05-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.