Mat,a mnie nawet żal tych naszych naiwniaków wyznajacych kult mbf z tego fotum. Są w takim szoku, że az ich uciszyło, oby nie na wieki. A właściwie nie, nie żal mi ich wcale. Jak ktoś jest tu...man i nie rozumie, co mu się tłumaczy niech dalej żyje swoimi marzeniami, tylko niech nie pisze na forum bzdur.
Przecież tu już nie ma nawet pół argumentu na obronę tych czarodziejów z mbf. Najlepsze że jeśli ci Janusze byznesu z mbf mają chociaż trochę oleju w głowie to zauważa że żadne espi już nie działa ... Binary podało jedno i kurs poszedł na+15% a Czarodzieje z Byslawskiej podali 15 espi i kurs spadł ponad 2 zł . Kto im uwierzy że mają jakąkolwiek współpracę jak z żadnej nic nie wybijnek od ponad pół roku. Jak nie Wiecej . A najlepsze że jak cokolwiek ich dopytasz w @ to odpowiadają że nie musiałeś ich kupować . Maszynka do espi i tyle. Spółka do wywalenks z gieldy. Jak to można tolerować to nie kumam. To coś jak wąsik z Kamińskim ... Jak Antek
No wiadomo, ja tego nie powiem, choć wiem. To zagadka dla fanatyków z tego forum, naszych ,,przyjaciół''. Zobaczymy, czy któryś po wielu dniach milczenia się odezwie i odpowie na Twoją zagadkę...Jestem w stanie, a może razem z Tobą i Tomkiem, ufundować im ,,nagrodę''...Swoją drogą nieźle ich ta spółeczka sponiewierała., że tak milczą, pewnie liczą straty i uśredniają, jak to robią ,,fachowcy '' w takiej sytuacji...buhaha.
Na x już jest dzisiaj kilka komentarzy ( poczytaj ) , aby przestali pier...i wzięli się za pracę oraz pokazali efekty, inwestora do tych dronów, itd, itp, bo dlatego ludzie kupowali ich akcje bazując na prawdziwych zapowiedziach, bo takie miały być. Pętla się im zaciska i za chwilę może być z nimi kiepsko. Pewnie ich pierwszym ruchem będzie zablkowanie dzisiejszych adwersarzy, jak mnie kiedyś, bo to im wychodzi od razu i najlepiej, nie jak biznes. Za chwilę jednak moze być lawina pytań i komentarzy, a wtedy już tak łatwo nie będzie i się byle czym nie wytłumaczą, albo będą efekty i realizacja espi przynajmniej w większej części albo będzie z nimi klops.
Karma wraca ..
widać jak na dłoni że espi już na nikim nie robi wrażenia . Już się sery do Australii posunęli i też nic . I pięknie !!! Obrotny marne . Głupich nie ma już rk. Wiem że to czytasz .. nikt wam nie da już złamanej Złotówki …