Gra na zwałkę małymi ilościami , potam jak będzie kiepska sesja to zrobią ostry skup na +10%. Wystarczy teraz dyscyplina akcjonariatu aby kurs nie spadał, ale jakies strachliwe cioty dokladaja sprzedaz, bo muszą rachunki za prad popłacić.
Kupiłem parę dni temu po 24,95pln i musze przyznać że jestem trochę sytuacją zirytowany bo nie podoba mi sie spadek o 4 złote na akcji w parę dni... ale uważam że to dobra spółka tylko że miałem pecha bo mogłem wejść dzisiaj :(
Tak czy inaczej nie sprzedam ich szybko!
lepiej spojrzeć na wartość fundamentalną, a opłaca się teraz kupować, w końcu jest poniżej WK.W żadnym wypadku nie sprzedawać ! Kupować lub trzymać niebawem notowania zwrócą ! LEPIEJ SOBIE KUPOWAĆ MAŁYMI ILOŚCIAMI JAK NA DŁUGI TERMIN KTOŚ INWESTUJE NA RATY, CO POTANIEJĄ TO ZNOW DOKUPIĆ :) W OSTATECZNYM ROZRACHUNKU NA SZCZYCIE HOSSY POWINNY KOSZTOWAĆ WIĘCEJ NIŻ 100 ZL.
Chba sie juz skorekcilo. Nie rozumiem dla czego taka panika była. Fundy oddały co prawda akcje ale w odpowiedzi na wezwanie Hiszpanów. Żadnego negatywnego info a tu sru akcje w dół.... Jak myślicie, warto już kupować?