• nie dawać się wydmuchać Autor: ~jaja [87.105.95.*]
    Gra na zwałkę małymi ilościami , potam jak będzie kiepska sesja to zrobią ostry skup na +10%. Wystarczy teraz dyscyplina akcjonariatu aby kurs nie spadał, ale jakies strachliwe cioty dokladaja sprzedaz, bo muszą rachunki za prad popłacić.
  • Re: nie dawać się wydmuchać Autor: ~Pershing [94.75.121.*]
    taaaaa, dokładnie.Po nowym roku będą pluć sobie w brodę że oddali po 21 zł.A za kilka lat będa kupować po 90 zł.Taka prawda !
  • Re: nie dawać się wydmuchać Autor: ~Behemot [81.210.83.*]
    Kupiłem parę dni temu po 24,95pln i musze przyznać że jestem trochę sytuacją zirytowany bo nie podoba mi sie spadek o 4 złote na akcji w parę dni... ale uważam że to dobra spółka tylko że miałem pecha bo mogłem wejść dzisiaj :(
    Tak czy inaczej nie sprzedam ich szybko!
  • Re: nie dawać się wydmuchać Autor: ~Pershing [94.75.121.*]
    lepiej spojrzeć na wartość fundamentalną, a opłaca się teraz kupować, w końcu jest poniżej WK.W żadnym wypadku nie sprzedawać ! Kupować lub trzymać niebawem notowania zwrócą ! LEPIEJ SOBIE KUPOWAĆ MAŁYMI ILOŚCIAMI JAK NA DŁUGI TERMIN KTOŚ INWESTUJE NA RATY, CO POTANIEJĄ TO ZNOW DOKUPIĆ :) W OSTATECZNYM ROZRACHUNKU NA SZCZYCIE HOSSY POWINNY KOSZTOWAĆ WIĘCEJ NIŻ 100 ZL.
  • Re: nie dawać się wydmuchać Autor: ~xjax [86.63.131.*]
    Chba sie juz skorekcilo. Nie rozumiem dla czego taka panika była. Fundy oddały co prawda akcje ale w odpowiedzi na wezwanie Hiszpanów. Żadnego negatywnego info a tu sru akcje w dół.... Jak myślicie, warto już kupować?
  • Re: nie dawać się wydmuchać Autor: ~cis [79.189.163.*]
    Dziś korekta spadków, a od poniedziałku jazda na 18zł.
  • Re: nie dawać się wydmuchać Autor: ~lucas [83.14.142.*]
    zrobilem male zakupy
    po 20,60,
    21

zobaczymy...nie sadze zeby kurs mial leciec jeszcze w dol...
  • Re: nie dawać się wydmuchać Autor: ~devald [89.76.186.*]
    końcówkę wyrzucają fundy...a Hiszpanie nie są zainteresowanie póki co ciągnięciem kursu w górę - mają co chcieli / może pojechac na 17 zł
[x]
POLAQUA 0,26% 3,89 2013-10-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.