No tak przepłaciłeś i to sporo bo pisałem wcześniej na innym wątku że tu są codziennie niskie ceny i w tym tygodniu powinno dojść do 1,70 to już nawet nie ma siły przebić 2 zł kiszonka i spadki drugi miesiąc z rzędu się zapowiadają
A może powiedz nam skąd ten poziom 1,70 wziąłeś? Jaką metodą się posługujesz? Aktywny jesteś tu na forum to chyba coś tu zainwestowałeś kolego czy tylko tak z dobrego serca ostrzegasz przed zakupem???
1,73 już dziś poziom miałeś więc dużo do 1,7 nie brakowało więc szybciej chyba do 1,7 niż do 2 zł ulica już oceniła zbrojeniowe banialuki i nie da się ubrać w zbieranie złomu
Wszyscy sprzedażą jutro, na bank, taki nick to tylko sama nieprawda.
A tak poważnie to koleżko takie bajki to możesz ładować sam sobie. Firma, która ma wpisane czym konkretnie się co zrobi i czym się zajmie, inwestuje w innowacyjny projekt, a ty swoją nieszczelną wiedza możesz tylko tu to napisać i to jest max co możesz osiągnąć. Jak spalenie to spokonie wielu oj wieku się znajdzie bo tu dopiero informacje przed nami…
Jakim trzeba być człowiekiem żeby tak pisać zostać wypunktowany i dalej siać fermen.
A podpowiem jeszcze tobie, automat doskwiera co? Chyba najbardziej tobie.
I każdy rozsądny trzyma lub dokupuje akcje raka to prawda…
Tak sobie możesz tłumaczyć innowacyjny projekt były już spółki co pisały o swoich innowacjach i na pisaniu ESPI tylko się kończyło weźmy dla przykładu taki Biomed Lublin też miał być innowacyjny lek który pozostał tylko na papierze można by wymieniać wiele spółek które wypuszczały ESPI pod swoje projekty wiele już z nich nie istnieje piszesz że dokupywać akcje tutaj już nawet nikt tego nie chce kupować obroty siadły kurs spada codziennie niskie ceny kto mógł to wyszedł a pozostali już tylko marzyciele.
Tak sobie mów i wmawiaj sobie i innym dalej o automatach innych cudach a kurs sobie drugi miesiąc spada i mieli się dalej i myślę że to jeszcze nie koniec.
Przecież on tu specjalnie pisze żeby niektórych wystraszyć. Tu myślący z przyszłością nie odda akcji, a szybciej dokupi jak będzie taniej, a co bedzie, to wynagrodzone dla cierpliwych…
Forum jest właśnie po to żeby się udzielać jak nie wiesz po co a jak prawda boli to już nie mój problem ja piszę jak jest a nie fantazjuje ani nie marzę o tym jak jest dobrze bo skoro jest tak dobrze to czemu jest tak źle?
No to żeś pojechał z wypowiedzią kolego, nie będę nawet już komentował tego. Tylko trolować na poziomie to też jest swego rodzaju talent. Tobie kolego jeszcze daleko,daleko do niego, ale próbuj - poczytamy ocenimy hehe.