• 4,30 KURS Autor: ~s1tock88 [31.0.112.*]
    Cieszysz się r ze "troche wywaliłeś " - jeszcze zostało - zatrzymasz przed mniej niz 1 zł
  • Re: 4,30 KURS Autor: ~Mat [37.30.14.*]
    Ale co się pomadruje przez @ to jego . Janusze biznesu i tyle. Puścili bajkę o dronach . Sprzedali po 7,8 zł a teraz szukają naiwnych którzy uwierzą im w temat min. Ale skończyło się .
    Każdemu będę odradzał kupno akcji tej spółeczki
  • Re: 4,30 KURS Autor: ~Tomek [37.209.151.*]
    Kuźwa , kurs ponad sprzed pół roku , zapodali espi widmo ok. 40 o dronach a ten gniot spada .Gdzie jest KNF ,GPW za takie ściemnianie. Do obrońcy tego gniota -co teraz wymyślicie .Ta spółka to totalna porażka. Żenada
    Squadron się tłumaczy w @ że wszelkie info o dronach to do lidera konsorcjum jakim jest Mbf a Mbf od grudnia żadnego info jakie postępy w dronach. Jak miga takie spółki byc jeszcze w ogóle notowane ?
  • Re: 4,30 KURS Autor: ~Tomek [37.209.151.*]
    Jak się okaże, że to znowu ściema z tymi dronami to tego nie popuszczę Mam niestety już dużą stratę na tym gniocie. Kupowałem pod drony których nie ma .Czekam do końca kwietnia, a jak nic nie podadzą prawdziwego w sprawie dronów to już pozostaje zawiadomienie do prokuratury
    .
  • Re: 4,30 KURS Autor: ~Mar [5.173.186.*]
    Najczęściej gdy przy szumnych zapowiedziach rozwoju zarząd sprzedaje akcje, to jest tzw. wał. I tu niestety chyba też to nastąpiło. Według mnie połowę spółek z nc powinni usunąć, a wobec zarządow złożyć zawiadomienia do prokuratury. Państwo powinno utworzyć specjalny pion w prokuraturze i raz na zawsze wymieść te dziadostwo. Taki restart. Bo to co dzieje się obecnie na nc, to w znacznej części typowe oszustwa
    Trzeba pisać żeby nikt tego absolutnie nie kupował. Niech nikt im już nie da złotówki na te bajeczki
  • Re: 4,30 KURS Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    A dzisiaj od rana na x powielanie starych bajeczek, odgrzewają stare umowy ramowe, bo nawet nowych nie mają, a z tych wszystkich starych, nie zarobili jeszcze ani złotówki. To są maniacy, nic tylko bajki, będzie z tego kasa, ,,a to dopiero początek'' cytat, itd, itp. To jest tak nudne i marne, że aż wiadomo , co się chce. EFEKTOW NIE MA I PEWNIE NIE BĘDZIE.
  • Wywalić z N c Autor: ~Mat [37.30.14.*]
    Spółka która nabrała wszystkich w temacie dronów i tyle
  • To gdzie te drony ? Autor: ~Mat [37.30.14.*]
    Halo . Squadron. Dronamics. Złożyliście coś już ?
  • Nie drony. Nie miny. Autor: ~Mat [37.30.14.*]
    Teraz mocznik
  • Umowa brokerska Autor: ~Mat [37.30.14.*]
    Mamy kolejne ciekawe pojęcia . List intencyjny . Umowa ramowa . Memorandum . A teraz umowa brokerska . A zarobek nadal 0 . Zero złotych PLN wpływy do kasy z ostatnich 15espi . Z e r o. Baaaajki.
  • Re: Umowa brokerska Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    Ale wszystkie łączy jedno, zero konkretów, zero kasy, może się uda, a może nie. Oni tylko takie umieją zawierać. Nic nie gwarantują, aby nie złapać ich za rękę...
  • Re: Umowa brokerska Autor: ~Mat [37.30.14.*]
    Ale na logikę … jak chcą dostarczyć mocznik do Australii skoro przerósł ich temat dostawy cukru do TAGO ?
    Ludzie kochani . Jakie bajki. Co tu się odwala to jest cyrk na kółkach.
  • Re: Umowa brokerska Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    Będzie płynąl tam rok czyli kasa za 3 lata, jak ich nie wydymają, jak chwalili się ostatnio na 250 tysia. Ot fachowcy.
  • Re: Umowa brokerska Autor: ~Mat [37.30.14.*]
    Tych 226tys i tak nie odzyskają. A nawet jeśli to za x lat biorąc pod uwagę jak to wszystko działa w sądach. Ale co za różnica . Oni nie mają kasy na nic w tym momencie . Ja nie wiem kto to kupuje w chwili obecnej .
[x]
MBFGROUP -4,86% 5,48 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.