NA FORUM JUZ ZBIERAJĄ SIĘ SZUMOWINY,
KTÓRE CHCĄ POZBAWIĆ WAS AKCJI
ROZPOCZĘŁA SIĘ OSTRA NAGONKA NA SPRZEDAŻ
I BĄDŹCIE PEWNI ŻE TO WSZYSTKO NIE W OBRONIE WASZYCH PORTFELI :-)
NIE CZYTAJCIE NAGANIACZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŚLEDŹCIE KOMUNIKATY, JESZCZE RAZ JE PRZEANALIZUJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 LISTOPADA INFO, KTÓRE WYWINDUJE KURS DO POZIOMÓW JAKICH
NAWET NIE POTRAFICIE SOBIE WYOBRAZIĆ
czy możecie jasno wytłumaczyć -dlaczego Kwiatek po zatwierdzeniu nowej emisji po0,32
nie będzie sprzedawał tych akcji które ma teraz a trzyma do walnego?
Żaden z tych forumowych głupków ci nie wytłumaczy , bo to zwykłe naciągacze , którzy liczą , że włożą 5 tys zł i wyjmą z 50 tys zł, a niby komu to potem ożenią - Kwiatkowi???? Buha ha ha . To on im wywali trochę , te ćwoki pompują ze swojej kasy do 2 zł, a on dostanie po 0,32 zl , no to co opyli trochę przy wyższym kursie, kurs zjedzie do ok. 0,4-0,5 zł i wtedy odkupi powoli a te ćwoki teraz ubrane będą płakać potem.
Ja kupiłem po 0,6 zł jak padły pierwsze infa , bo wiedziałem , że leszczyna będzie pompować ile wlezie, sprzedałem w okolicach 1,1-1,3 zł, ( ktoś zaraz pierdnie, że mogłem głupi czekać), no i ..... nie czekałem prawie 100% styka trzeba było się w porę ewakuować, choć szczerze nie sądziłem , że go tak wywindują. A to sie Kwiatek ucieszy, że drożej wywali.
GŁUPOLE POMYŚLCIE TYLKO KOGO POTEM W TO UBIERZECIE.
Niech jeden z drugim sensownie odpowie.
dzisiejsze info potwierdza , żę wszystko jest ok walne juz w poniedziałek nie słuchać naganiaczy co chcą jeszcze dokupić bo Kwiatek nie dosć zę upłynie kilka miesiecy zanim fizycznie dostanie nową emisję więc całe przejecie jeśli dojdize do skutku oraz zmiana parkeitu będzie grana na starych akcjach któych jest w obrocie tylko 1,4 mln ( bo resztę czyli 833 tyśma Kwiatek ) jak dobrze spekułą pociagnie to i 10 zł zaliczymy lekko malutk oakcji jest i jeszczeraz powtarzam nie słuchać zasrańców
i co zasrańcu? można było dzisiaj dokupić do woli, tylko coś chętnych do kupna brak.
Ty zarobiłeś, ateraz pociesz tych, którzy dali się ubrać powyżej 2 Złote.
ale ztych leszczy to ćwoki liczyć nie potrafićie kwiatek wnośi 11baniek obecna kapitalizacja to 4 banie emisja skierowana do kwiatka podobno 35melonów akcji po ile to nie wiemy podobno po 0.32pln to 112mil 22 melony teraz 37mil akcji dzielone na 22melony wychodzi gdzieś 1.70pln na akcje
jedno jest pewne że na tej korekćie dobieram na maksa ..bo gdyby nawet kwiatek dostał po 0.10pln za walora nowom emisje to i tak 3.50 melona wywali a jego aktywa wtej chwili jeszcze niesom tyle warte dopiero ponad 3.00pln bedzie tyle miał a po kredyt wontpie by śię ubiegał mamy nowego karkosika w mikro skali ..
polecałem i dalej polecam FD a w zasadzie LokatyBudowlane.pl kiedy pisąłem o FD zeby kupować bo będzie odwrotne przejęcie ( a jesli poszukacie matreiałów o Kwiatkowskim to się dowiecie co to za gosć jest ) na poziomach zblizonych do 50 groszy to wielu śmieciarzy się wyśmiewało po pierwszym strzale na ponad 1 żł zatkało i kupili , nadeszłą korekta na 70-80 groszy i znowu byłem zwyzywany a ja wam pisałem że to naturalne cofnięcie przedstawiłem całą analzię i znowu ruszyło teraz koreka a w poniedizałek walne i znowu siezaczyna plucie i to jak wściekłe czemu mnie nie słuchacie , każdy baran wie , że ze po nowej emisji która trafi na rynek za kilka mieisecy najwcześniej potrzebny jest kurs około 1,3 żł minimum tak by spełnaić warunki kapitalziacji do zmiany parkietu a jaką juz zapowiedział Kwiatkowski wiec nie słuchajcie tych idiotów piszących o zwale na 32 grosze czy 1 żł to zwykli naganiacze któych wyzuciłą korekta z papiera , technicznie to 1,55-1,6 zł to wszystko co możemy osiagnać w tej korekcie polecam wykres
mimo notorycznego zwyzywania jestem życzliwy ludziom niech zarabiają nie przeszkadza mi to tyle tylko żę nie kupują FD tak jak im piszę nie słuchają a potem mnie wyzywają jak pisałęm brać po 50 groszy to pluli jak urosło do 1,1-1,2 złto kupili gdy skorekciło a ja im pisąłem żę to korekt nawet zasię g określiłem i co do grosza to sprzedali na samym dnie korekty i znowu wyzywali czemu nie słuchają pozdrawiam
i jeszcze jedno naganaicze piszą że wzrosło z 32 groszy to prawda ale zobaczicie na obroty które tak naprawdę wzrosły w przedziale 80 groszy -1,5 zł wcześniej nie wielu kupiło i to są zwykłę brednie i manipulacja pozdrawiam