Hahaha teraz tutaj mitoman mylioner jest hehe myśli, że nagoni naiwnych hehe
Jak tam twoja perła corey hehe nasz już tam milion zysku hehe największy mitoman bankiera aaaaaa
zarobiłem swoje, 4 zera były. wystarczyła jedna rozmowa z prezesem - trafiłem go jak był w szpitalu chyba w sierpniu zeszłego roku. dotarło do mnie że dziad może zejść w każdej chwili i wywaliłem... kurs był w okolicach 1 zł. więc nie martw się o mnie :)))) bańka zbliża się wielkimi krokami...
a jak u ciebie ? - widzę że szukasz mnie tam gdzie mnie nie ma - hehehehe
i to jeszcze wyśmiewając się z tych co stracili... bardzo nieładnie
Hahahahaha - widze że aaa wchodzi w wyższy poziom ściemy - teraz w szpitalach wpada na prezesów firm w które 'inwestuje'; buahahahaha oj kłamczuszku zrobiłeś mój dzień - turlam się po podłodze z poziomu żenady jaki osiągasz :D
Może leków znowu nie wziął hehe jak się czyta jego wypociny to zawsze można się pośmiać myśli, że jak nawali 100 wątków na dzień to jest rekinem hehe nawet mysli że ludzie te jego wypociny łykają hehe
Nie spodziewalem się innej odpowiedzi niż wpis że sprzedałeś znowu prawie na max hehe najlepsze jest to, że przy 60 groszach naganiałeś całe dnie, ale twierdzisz, że opchales wszystko po 1 zł hehe normalnie dalej jesteś kabaretem hehe
~Polityczny odpowiada ~Marko2026-04-05 19:10IP 95.175.7.*
Obrażanie innych to objaw poziomu inteligencji :)
Zatem współczuję wam i życzę miłych świąt nasi kłamliwi życzliwi fachowcy :)
Przez 6 miesięcy nikt nie zarobił na tym trupie ten syf potrzebny żeby faktury przechodziły bo na pewno nie ma nic wspólnego z bitcoinami dla urzędu skarbowego kupili 4 szt.?Hanower 2zl stracił centurion 1.50 zł stracił fikcyjna spolka .
Uuuu widzę zleciały się trole z mbf tutaj
Jak miło :)
Tak jestem na MBF i tak mam tam średnią 6 PLN i śpię spokojnie :)
Tam jest festiwal kłamstw marko mata i spółki - trolli forumowych których nikt nie słucha i nie bierze poważnie
Tutaj jest centurion który uwielbia spekulacyjne trupy i wiesza tutaj ludzi :)
Centurion nie jest wyznacznikiem jedynie dobrze że rośnie zainteresowanie walorem przez więcej podmiotów na Euco cent kupił sprzedał a potem jeszcze kurs był x5 w 3 miechy xdd
Dziś upadek żonka crypto jutro trustbtc możliwe? Niestety knf pisał że 90% inwestycji w crypto waluty to przekręty.nie wiem czy od jutra nie wywalać tego trupa.
Wiesz co piszesz?
To ze z giełdy wyparowują bitcoiny to chyba co innego niż tutaj gdzie inwestujesz w akcje spółki?
Skoro te akcje takie złe to po co d.... dokupujesz i płaczesz?
Trustbtc też mają bitcoiny niemoto tego nie wiedziałeś jak im ukradną albo znikną to akcje spadną do zera gdzie się rodzą takie bezmuzgi czym więcej das kasy tym bardziej tracisz takie trudne do zrozumienia trolu .
Ten od cinkciarz terz mówił nic się nie stało później że go okradli ten złodziej od getbeck też tu będzie to samo ćwoku narazie niechcesz wierzyć ale uwierzysz jak ten syf trustbtc zbankrutuje .