Wypatruj az oslepniesz.Ci co obserwowali juz w 2025 r dali sobie spokoj z ta oszukancza spolka.Tu nic w tym roku nie bedzie bo spolka do piachu ale zanim upadnie prezes i spolka wyciagna reszte kasy na swoje pensje.
Przecież piłka jest teraz po stronie TA i to ONI opóźniają (nie wnikam w to czy robią to specjalnie z jakiegoś powodu czy po prostu sprawa jest złożona i wielowątkowa). Spółka może powiedzieć jedynie to co dostaje oficjalnie od TA. Jak Cię parzą te akcje to je wywal tak jak to zrobił forumowicz ''hmm'' i po sprawie...
Bawi mnie takie tlumaczenie ze sprawa jest zlozona i wielowatkowa.Co w tej sprawie jest tak zlozone a tym bardziej ile jest tu watkow?Proste jak chcesz zeby proces trwal dluzej wykozystasz kazda mozliwosc zeby opoznic wyrok.I tak robi zarzad Plazy.Zaeaz sie okaze ze Rumuni otrzymaja wczesniej wyrok z Londynu jak zydki z Waszyngtonu.
Jak to co jest złożone? Zapoznałeś się z pozwem? Liczy tysiące stron. Nie wiem jakie jest Twoje wyobrażenie o pracy sądów. Pewnie według Ciebie to się odbywa jak na podwórku z kolegami czyli wygrywa ten kto da mocniej w szczękę. Chcesz szybko poznać wynik gry to idź grać w CFD albo w spółki które są aktualnie ''modne'' np. Capitea, Pure, Mercator, Bumech, JSW itd... Ja akcje Plaza posiadam od 2021 roku. Kupowałem w różnych cenach, czasem też sprzedawałem ale tzw. żelazny pakiet ze średnią koło 2.6 PLN trzymam cały czas...
Zieje z Ciebie ogień frustracji. Zachowujesz się jak osoba która weszła do kasyna i obstawiała z uporem maniaka czarne a padało czerwone. Czy to wina kasyna że przegrałeś czy Twoja że w ogóle tam poszedłeś? Sprzedaj spółkę a poczujesz ulgę. Zrób to dla swojego dobrostanu psychicznego.
Jak jestes taki pewny ze wygraja to czemu nie kupujesz?Ano wlasnie wisisz wysoko i nie chcesz wiecej ryzykowac ze utracisz jeszcze wiecej niz teraz zainwestowales
Patrze sobie i sie smieje jak od roku kolejni ubrani od tych co ich ubrali bo brali od tych co ich ubrali ci co im sprzedali po 8 zl licza na wyrok i kurs po kilkadziesiat zl.