• Ugoda. Autor: ~Delta-9 [79.191.11.*]
    Moim zdaniem, to SP już szykuje umowę ugody, po niekorzystnym wyroku i wie, że musi zapłacić 1,4mld zł, który naprędce przelewa na konto spółki Grx, by mieć ciszę i spokój przed wyborami. Ugoda dotyczyć będzie roszczeń Spółki o "Dębieńsko", Afera ze szczepionkami spokojnie już wystarczy do politycznej awantury. A My tymczasem dostajemy przelew za JK i podpisujemy ugodę, bo ja tak chcę i tylko to się liczy, a moje proroctwo i tak się spełni. Pozdrawiam.
  • Re: Ugoda. Autor: ~Yo [31.0.74.*]
    Owszem, jeżeli chodzi o Dębieńsko ugoda wciąż jeszcze możliwą.
  • Re: Ugoda. Autor: ~nn [81.15.242.*]
    pójdą po rozum do głowy albo i nie
  • Re: Ugoda. Autor: ~Bee [89.46.10.*]
    Z ugodą mogła wyskoczyć strona Polska po tym jak poniosła pierwsze koszty. Ktoś wreszcie poszedł po rozum i wie, że przegrali. Grx nic nie musi, tylko poczekać. Nie wyobrażam sobie, żeby sąd w Singapurze w pełni i definitywnie oddalił odwalanie Polski, nakazał zapłatę kosztów, a następnie zezwolił na apelacje. Nie będzie żadnych problemów z zapłatą.
  • Re: Ugoda. Autor: ~Delta-9 [79.191.11.*]
    Dnia 2026-04-02 o godz. 10:37 ~Bee napisał(a):
    > Z ugodą mogła wyskoczyć strona Polska po tym jak poniosła pierwsze koszty. Ktoś wreszcie poszedł po rozum i wie, że przegrali. Grx nic nie musi, tylko poczekać. Nie wyobrażam sobie, żeby sąd w Singapurze w pełni i definitywnie oddalił odwalanie Polski, nakazał zapłatę kosztów, a następnie zezwolił na apelacje. Nie będzie żadnych problemów z zapłatą.

..., dlatego jest to, właściwy dla sprawy tok rozumowania..., bo nawet oddalony w części pozew JK nie zamyka sprawy "Dębieńska" dla Spółki.
  • Re: Ugoda. Autor: ~Delta-9 [79.191.11.*]
    Dnia 2026-04-02 o godz. 10:28 ~nn napisał(a):
    > pójdą po rozum do głowy albo i nie

..., słusznie, ale mogą też pójść jeszcze po radę do Mateuszka Kłamczuszka. :)}}
[x]
GREENX 0,09% 2,28 2026-04-14 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.