To najwieksza porazka gieldowa pieciolecia. W wig40 nie ma gorszej spolki. 5 lat inwestycji i -70% kapitalizacji.
Nawet panstwowe trupy i bankruty sa lepsze. Aktualna wycena jest na poziomie 30% wartosci aktywow. Na spolce siedza fundusze szortujace ktore licza ze bedzie jeszcze gorzej lub inaczej mowiac oceniaja zarzad jako niekompetentnych nieudacznikow ktorzy nie potrafia dowozic wynikow.
Jezeli wiec tak jest oceniany zarzad i spolka to kto da pieniadze na kolejny projekt zwiazany tym razem z atomem ?
Tak tak - sobie to tlumacz . Wymeczeni a czym tu sie męczyć to jedt inwestycja a nienkopanie rowów. Ja zainwestowalem nadwyżki gotowki i sobie czekam . Niedynie cobmnie meczy to te farmazony ktore tu wylewacie z pomyjami .
Dla mnie możesz się nawet zatrudnić w Polsacie. Nie każe ci kupować czy sprzedawać masz tę możliwość samodzielnego podejmowania decyzji. Nie wiem, gdzie widzisz w moim wpisie pomyje? Może pomyliło ci się z porannym posiłkiem.
Czyli jak ktoś nie nagania na wzrosty, to jest przeciw spółce, ale jak byś przeczytał ze zrozumiem to być widział o co chodzi. Napisze ci jeszcze raz, żebyś to zrozumiał. Jak by teraz ogłosili wezwania po np. 25 to nikt by nie płakał tylko ludzie po tym, co się tu dzieje by oddali akcji i nie narzekali. No może nie ty. Ja, mając ponad 100% zysku i to po podatku bym się nie zastanawiał, ale przepraszam, że przeszkadzam w waszych poważnych i merytorycznych dyskusjach. Bez odbioru