• Z Kazimierza nici Autor: ~Danks [194.36.19.*]
    Naobiecywali
    Figa z makiem
  • Z Kazimierza nici Autor: ~bru [31.182.205.*]
    Przecież jesteś tęczowym przedstawicielem (Max też) kolorowych marksistowskich elit. Jesteście ludźmi współczesnego renesansu na miarę xxi: nie będziesz miał nic i będziesz szczesliwy. Jawicie się nieco jako mieszkańcy z Hunger Games, gdzie słowa prawdy nikt nigdy nie zaznał i relacyjne świat jest płytki jak "studnia głębinowa maxa" - ludzi trawi samotność. Dlatego ciężko zrozumieć ten jek zawodu - przecież bycie robionym w ooja macie wpisane w DNA. SzT tylko pali Wasz kapitał - czyli jednostkę czasu, który wykorzystaliście na pracę. Czasu, który pojawił się i zniknął jak okruch w przestrzeni kosmicznej. Myślimy zanim zrobimy. Bo SzT to "cóż szkodzi obiecać".
  • Re: Z Kazimierza nici Autor: ~Danks [37.31.56.*]
    Wycieczka do tajlandi na trsnsprzygody zakupiona?
    Posłużyłem się pararelą tajską w celu opisania Twojej słabej przygody inwestycyjnej.
    Siódme przykazanie: nie kradnij ;)
  • Re: Z Kazimierza nici Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Bru zaprawdę zaczynasz mi uchodzić za wytrawnego eseistę no cóż ja tak nie potrafię ale obiecuję będę ćwiczył na naukę nigdy nie jest za późno Xd.
    Polecam słuchowisko na podstawie książki autorstwa Romana Dmowskiego. Wspaniała historia/thriller opowiedziana piękna polszczyzna. Bardzo aktualna obecnie. Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera. Miłego weekendu
    Link się nie wkleił. Dziedzictwo. Roman Dmowski. Jest na YT
  • Re: Z Kazimierza nici Autor: ~Szerszen [37.209.129.*]
    I nawzajem Bru zdrowych wesołych i sutych Świąt Wielkiej Nocy dla Ciebie jak i wszystkich akcjonariuszy Onde oraz także dla tych posiadaczy waloru ktorzy mnie nie cierpią oby po świętach bylo zawsze lepiej w portfelu i w głowie poukładane jak przed życzy Szerszen czy jak kto woli ,owad'
[x]
ONDE 0,45% 8,94 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.